Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעשים מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב מאזדה 3 האצבק 2004

שלום לכולם

יש איזה רעש מאוד מוזר שמגיע מגלגל אחורי ימין

רעש של רעידות , או משהו משוחרר שומעים את הרעש בזמן נסיעה שאני עולה על במפר במהירות מאוד נמוכה .מדי פעם שומעים מדי פעם לא .

היום במהלך הנסיעה האוטו השמיע תרעש שעשיתי כמה ברקסים בכלל לא חזקים כאילו יש משהו רועד/משוחרר, גלגל אחורי ימין .

תעזרו בבבקשה

פורסם

בד"כ ב מאזדה, הבעיה במיתלה האחורי של הרכב.

בדוק עוד אפשרויות

א - הגלגל החליפי - מקובע ולא רוקד.

ב - גומיות מפלט אחורי , לנענע ולראות שלא פוגע בגוף.

ג - מתלה אחורי , הוא רב חיבורי עם גומיות לבדוק שאין חופש יתר.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

יכול להיות התקנה לקויה של רפידות אחוריות.

קרה אצלי במאזדה שהתקינו את שתי הרפידות עם הקפיץ בצד אחד ובצד השני שתי רפידות בלי קפיץ, היה רעש דומה למה שמתואר אצלך.

אחרי שהחליפו בינהם הרעשים נעלמו.

לא בטוח שזאת הבעיה אצלך, אבל שווה לבדוק לפני שאתה משקיע כסף בתיקונים יקרים ומיותרים.

פורסם
רפידות חדשות , איך יכול להיות רעש של משוחרר ברפידות ?

בעבר ברנו נשחקו לי הרפידות האחוריות לגמרי והיה רעש מתכתי מהחלק האחורי, ולקח לי כמה

ימים לגלות מאיפה מגיע הרעש עד שלבסוף החלטתי לבדוק את הרפידות האחוריות וגיליתי ששם

מקור הבעיה.

• תוכן חדש...