Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 206 רכב ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

יש לי בעיה קטנה עם רכב שאני רוצה לקנות.

הרכב הוא פיג'ו 206 שנת 2000 יד 4 .עשה 160000 ק"מ.

הבעלים רוצה על הרכב 5000 ₪.

הלכתי עם חבר לראות את הרכב...התרשמתי לטובה ,היא נראית שמורה. עשיתי נסיעת מבחן ,שום רעשים מוזרים מהמנוע ושום דבר חריג.

אבל שפתחנו את מכסה המנוע ראינו שיש נזילת שמן קלה ,המוכרת אמרה

שהיא פשוט עושה בדיקה כל שבועייים וממלאה שמן אם חסר.אציין רק שהאוטו עבר טסט ונשאר לו

עוד חצי שנה בערך עד סיום הטסט.

השאלה שלי היא איך האוטו עבר טסט עם נזילת השמן הזו? המוכרת אמרה לי שהמכונאי/מוסכניק אמר לה שזה לא יהווה לה בעיה. האם לסמוך על זה? היא פשוט נוסעת ככה כבר 8 חודשים ולא היו לה בעיות איתו .

והאם פשוט לרכוש את האוטו ואז לעשות "יישור קו " ולראות ממה נובעת הנזילה? או לקחת את האוטו לבדיקה לפני הרכישה? שווה לי בכלל לעשות בדיקה?

תודה רבה על העזרה!

פורסם

אם היא ממלאת שמן כול שבועיים זאת בעיה,אולי לפני הטסט הרכב עבר שטיפה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה זאת אומרת שטיפה? שטיפה חיצונית כאילו ? (אני בכלל לא מבין בכל הקשור לרכבים חח ...)

שווה לי לעשות בדיקה לפני הרכישה?או שאני פשוט אבדוק את זה אחרי כי ממה שהמוכרת אומרת היא נוסעת רגיל ללא תקלות .

פורסם

שטפה את המנוע.

אין דבר כזה לבדוק אחרי קניה, המוכרת אומרת כדאי למכור.

לפני הקניה כדאי לבדוק במוסך שמתמקצע ברכב, אם תגיד מאיפה אתה האפשר יהיה להמחיץ על מוסך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חוץ מנזילת השמן הזאת הכל פיקס?

אין דבר כזה, יש באוטו שנמכר ב 5000 ש"ח עוד כמה דברים שצריך לסדר, פשוט לא שמת לב.

אם יש נזילת שמן שלא מטפלים בה הרבה זמן, זה כמראה ממקום בעייתי. כלומר יעלה הרבה כסף לתקן אותה. אם זה היה ממקום קל לתיקון, מוסך היה מסדר את זה בביקור הראשון וזהו.

ולכן כדאי שתתן למישהו שקצת יותר מבין (מוסך או לפחות חבר עם יותר ניסיון) להעיף מבט. בטח יעלו דברים נוספים בבדיקה שלהם.

אם הרכב אוטומטי, לבדוק את תפקוד הגיר בנסיעה ארוכה יותר מ 5-10 דקות. לנסוע בעיר ומחוץ לעיר רצוי לפחות חצי שעה, לשים לב לתופעות כמו החלפת הילוכים לא חלקה, שילוב עם מכה לפני תחילת נסיעה, נורת ספורט ושלג מהבהבות.

• תוכן חדש...