Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה להזמין כמה כמה תוספות נחמדות לרכב דרך אי בי,הבנתי שבחלקי רכב זה יותר בעיתי ביגלל בעיות מס, נגיד ואני יזמין תוספת לטמבון או ספויילר שזה די גדול ,מעבר לשוד במס זה בכלל יעבור? ואם כן מה יהיו העלויות.

אשמח לישמוע מה אתם יודעים בנושא, או ממישהו שחווה את זה לאחרונה.

פורסם

כל מקרה לגופו.

ספויילר זה מקרה קלסי למכס. אני מכיר שני חברים שהזמינו ספויילר כל אחד וחוייבו במכס ומע"מ.

פורסם

לא כל החלפים מותרים ביבוא , חלקם מותרים אך דורשים רשיון יבוא שעבורו צריך אישור של היבואן שהחלק מתאים לרכב

לפירוט ניתן לראות באתר משרד התחבורה

http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/procedure/Import20_08.pdf

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אני הזמנתי ספויילר מעליאקספרס, ולא חוייבתי בשקל מהמכס. ספויילר גדול יחסית, אבל בלי אור ברקס.

Honda Civic 5DR MT - 2014 ~ HU - Zed Android

Front - Morel Tempo Ultra Comp. 602 ~ Rear - Morel Maximo Comp. 602

Amp - PPI P900.4 ~ Sub.W - Ground Zero 400Wrms, Original Ported Box

פורסם

ספולייר עם אור ברקס חייב לעמוד בתקן, ספויילר בלי אור ברקס לא צריך תקן, אבל יש הגבלה על החומר ממנו הוא עשוי אם אני זוכר נכון.

בכל אופן שני המקרים חייבים במכס מעל סכום של 75 דולר.

אם עבר חלק בלי דרישות זה רק בטעות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...