Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלפים לטיפול 60000 polo tsi 1.2 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

על הפרק טיפול 60k לרכב, כמעט 3 שנים על הכביש.

לא מצאתי חומר קונקרטי בחיפוש בפורומים ואשמח להמלצות.

ברצומי לקנות חלפים מקוריים או באיכות גבוהה לטיפול:

מסנן שמן (mann?)

מסנן מזגן (mann?)

מסנן אוויר (mann?)

שמן (5-40 של קסטרול)

פלאגים (להבנתי אירידיום, חסר לי דגם)

דגם המנוע הוא cbz.

אשמח להמלצה למקום הגון לקנות בו את החלקים באזור רחובות/ יבנה/ נס ציונה.

*אני אבצע את הטיפול בעצמי.

תודה, דור.

PAST - POLO 16V , 2000

NOW! - POLO 1.2TSI , 2012

פורסם

קפוץ לאבי ברחובות וקנה פילטר שמן:

http://www.justmotor.co.il/products/740361/%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%98%D7%A8-%D7%A9%D7%9E%D7%9F-%D7%9C%D7%A7%D7%91%D7%95%D7%A6%D7%AA-VAG-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2%D7%99-1.2TSI

תשאל אותו לגבי פילטר אוויר כי אין באתר אבל אצלו בחנות כנראה שיש.

פילטר מזגן יכול להיות גם סיני, אבל תברר כמה עולה MANN אצלו.

פלאגים תזמין מאיביי, 4 כאלה:

http://www.ebay.com/itm/Ibiza-1-4-TSI-Cupra-Sportcoupe-09-11-BOSCH-Twin-Platinum-Spark-Plug-FR6HI332-/181722966252?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2a4f8868ec

CBZB.PNG

Stay Dirty

פורסם

ממליץ לך לבדוק גם אצל ברוך או דרור מתן גז.

החלפים שלהם בדר"כ במחירים זולים בצורה די רצינית וממה שנתקלתי הם לא מחזיקים חלקים ברמה נמוכה.

036334499

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

למען התיעוד ומי שמחפש לקנות חלקים - קפצתי לאבי חלקים ברחובות וקיבלתי שירות טוב וסבלני, יש להם מבחר לא קטן של חלקים, יותר מאחד בכל סוג פילטר / שמן שרציתי כך שיצאתי מרוצה והמחירים גם כן הוגנים ביותר.

אם אתם מחפשים מקום אחד לקנות בו הכל אז אני ממליץ עליהם בשמחה.

הרכב קיבל טיפול מפנק ברמת חלקים גבוהה והמחיר יצא משתלם מאוד - כיף לטפל לבד ולראות בעצמך מה מצב החלקים (או לעלות על פדיחות של מוסכים קודמים שנגעו ברכב :-( עד עכשיו הייתי באחריות כך שנמנעתי לטפל בעצמי...

תודה לכנופיית הטיפולים השוטפים - לא הכרתי שאתם קיימים אבל כיף שיש טיפים של מקצוענים.

PAST - POLO 16V , 2000

NOW! - POLO 1.2TSI , 2012

• תוכן חדש...