Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו יכול לעזור או להפנות אותי לאתר שמראה כיצד ניתן להוציא פינים מפלג ואחר כך להחזיר אותם?, יש לי 307 ואני רוצה להוציא פינים מחיישן חמצן כדי להכנס עם בוקסה ולפתוח אותו(הפלג עצמו לא נכנס).3

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

אביתר זה לא מדוייק, הרבה פעמים החיישן מטוגן יפה לצנרת פליטה ובלי בוקסה (עם פתוח) חוץ מלשחוק אותו לא תצליח להגיע לכלום..

יום טוב גם לך

פורסם

אכן ניסיתי עם פתוח וכמו שכתב יגאל זה התחיל טיפה לשחוק את הפינות ואז הפסקתי. הפתרון שנראה הכי הגיוני לי בכל אופן זה להכנס עם בוקסה, אבל כמו שהסברתי למעלה יש לי בעיה עם הרתמה של החיישן, אז מחכה לראות עצות לגבי חיווט הפלג.

תודה..

פורסם (נערך)

למה פשוט לא להשתמש בבוקסה ייעודית לחיישן חמצן?

מאיפה אתה בארץ?

אני בטוח שאחד החברים כאן יישמח להשאיל לך אותה. לחילופין תוכל להשתמש ברינג חתוך, כזה:

1816235.jpg

כמובן במידה 22 מ"מ או 7/8.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם (נערך)

לדעתי עדיף שתבקש אם יש למשהו להשאיל לך בוקסה מחורצת לחיישן חמצן.. חבל להתעסק עם החיווט בשביל השנייה שדרושה על מנת לפתוח את החיישן

עריכה: great minds think alike

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

פורסם

מי שמכיר בפיג'ו 307 החיישן ממוקם במצב אנכי על הסעפת ואין מספיק "קונטרה" להשתמש עם פתוח. מה שכן האם עדיף אולי לחרוץ את הבוקסה עם דיסק?

• תוכן חדש...