Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קרן פנסיה. מי מה מו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי בנות.

לאורך השנים נפתחו לי שלוש קרנות פנסייה שונות. בעבודה החדשה המעסיק אינו עובד עם קרן פנסיה ספציפית אלא מבקש ממני לבחור אחת, כלומר זו הזדמנות מעולה לעשות סדר בקרנות הפנסיה ולאחד אותן.

אני יודע שכולם מדברים על דמי הניהול, אבל אני שואל עד כמה חשיבות יש גם לבית ההשקעות אשר אצלו נמצאת קרן הפנסיה?

כסטודנט (כבר לא, אבל נניח שאוכל לקבל תנאים של סטודנט) אפשר להצטרף לקרן הפנסיה של מיטב-דש שנותנים תנאים מצויינים למשך 7 שנים מיום ההצטרפות: 1% מההפקדות ו 0.1% מהרווחים. זו בלי צל של ספק ההצעה המשתלמת ביותר לאדם פרטי שמבקש לעשות קרן פנסיה. לאחר 7 שנים התעריף עולה ל 2% ו 0.2%, עדיין הצעה מצויינת.

אני תוהה מי אלה מיטב דש, האם הם בכלל שונים משמעותית ממגדל או הראל למשל? יש כאן יותר סיכון? אפשר בכלל לסמוך (לא שיש בררה, כן?) על מי מהחברות האלה? עוד דברים שכדאי לבדוק או לקחת בחשבון?

תודה למייעצים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נתון נוסף שלא התייחסת אליו הוא המקדם. בעייתי להתעלם ממנו.

אני יודע שהוא אינו מובטח בקרן פנסיה, אבל עדיין הוא נותן לנו איזו נקודת השוואה כלשהי.

בלי קשר, אתה יכול להיכנס לאתר של וובי ולהשתמש בשירות הפנסיוני שלהם. אני ממליץ עליו בחום.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

התנאים האלה שרשמת, למרות שלא דייקת במונחים של דמי הניהול, כי זה 0.1% מהצבירה ולא מהרווחים - הם זולים מאד. ואם אתה יכול לקבל את התנאים האלה אז אני ממליץ לך ללכת על זה ואז עוד עשר שנים לעבור אם תמצא תנאים טובים יותר.

בפנסיה יש אפשרות להתנייד ואני חושב שאתה לא נפגע בכלל כשאתה עובר מקרן לקרן כי הוותק נשמר והמקדם הוא בכל מקרה משתנה כי מדובר בתקנון ולא בחוזה.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

יש כל מיני איגודים מקצועיים שמשיגים תנאים טובים. למשל חב3ות באמגוד המהנדסים נותן תנאים מעולים במבטחים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קhttp://haotzarsheli.mof.gov.il/Subject/Pages/Choosing-pension-saving.aspx?pk_campaign=Google&pk_kwd=Choosing-pension-saving&gclid=Cj0KEQjwkIurBRDwoZfi1bGCxocBEiQAmcs-ehUIU_8afRAOayoeVosd8IXi94Faw26P0cE5JvZ60DwaAqyW8P8HAQ#paragraphStart קבל לינק

בתוכו תמצא עולם ומלואו כולל לינקים להשוואות בין הקרנות השונות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מיטב דש זה גוף רציני ואיכותי. אחד מהגדולים במשק.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אי אפשר לדעת אעך כל גוף יהיה בהשוואה לאחרעם בעתיד. אני הייתי מצטרף למי שנותן את העמלות הנמוכות ביותר.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

נשאלת השאלה מה זה תשואה לא להיט והאם לא עדיף תשואה נמוכה יותר מאשר גביהת (גניבת) עמלות גבוהות יותר בחברות האחרות?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ד"ש הם חברה טובים ואיכותיים. תבדוק את הביצועים שלהם לאורך זמן.

למגדל לא הייתי מתקרב מרצוני. מכונה גדולה ומגושמת שלא רואה אותך ממילימטר.

פורסם
נשאלת השאלה מה זה תשואה לא להיט והאם לא עדיף תשואה נמוכה יותר מאשר גביהת (גניבת) עמלות גבוהות יותר בחברות האחרות?

דמי ניהול הם משתנה ידוע

תשואה עתידית היא משתנה לא ידוע

בנוסף, מנהלי השקעות הם בני אדם שעוברים לעתים מחברה לחברה, כך שזה שבית השקעות מסוים נותן תשואה X בשנתיים האחרונות, זה לא אומר כלום לגבי העתיד.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

אני עם זיק.

בנוסף אם המבצע לסטודנטים עדיין יהיה בתוקף אצטרף ברגע שאסיים שירות קבע (כרגע דמי הניהול דלי נמוכים יותר בהראל).

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

תודה, אעבור למיטב דש.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

מצרף שאלה, לא מזמן שאלתי על הנושא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?569267-%D7%93%D7%9E%D7%99-%D7%A0%D7%99%D7%94%D7%95%D7%9C-%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97-%D7%9E%D7%A0%D7%94%D7%9C%D7%99%D7%9D

1. כדאי לי להמשיך בקופה הנ''ל ולנסות להוריד את דמי הניהול ההזויים (בכל מקרה אני אנסה)

2. לסגור אותה ולפתוח קרן\קופה אחרת

3. לפתוח קרן\קופה אחרת אבל להמשיך להפקיד אפילו סכום מינימלי של איזה 100₪ כל חודש בביטוח מנהלים הנ''ל?

עריכה אחרונה על ידי PsyOr
  • תוכן חדש...