Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'טה VS פלואנס VS פוקוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיר האוטומט שלה לא מומלץ בעליל גורם לרכב להרגיש מאוד עצל(מניסיון אישי) והצריכת דלק שלה לא להיט בכלל(למרות שקטנה יותר לא תהיה חסכונית יותר מהפלואנס 1.6 לדוגמא).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

למה להתקרב למחלות?

כל רכב שציינת פה בעל אמינות ירודה, יקר לאחזקה , לא איכותי לא מומלץ.

יונדאי I35 טויטה קורולה יונדאי I30 קיה סיד קיה פורטה מאזדה 3 מומלצות ועדיפות יותר.

הייתי לוקח את הI35 מכיוון שהיא חסכונית חזקה ואמינה.

פורסם

אדון המזרח, מחלות?

הפוקוס הקודמת הייתה אמינה, הג'טה בלי DSG ובלי TSI גם כן טובה, הרנו בסדר גמור בדגם הנוכחי, שיפור גדול מהמגאן II מבחינת האמינות ואני מכיר אנשים שעשו עם רכבים כאלו מעל 100 אלף ק"מ בשנתיים וחצי בלי בעיות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מכנית וויז לדעתי הפוקוס הקודמת הייתה זהה למאזדה 3(אותו מנוע-גיר תקנו אותי אם אני טועה) רק כיול מעט שונה,כך שזה אמירה מעט מצחיקה.

פורסם

אז לפי מה שאני מבין (קודם כל אני יורד מעניין הגיר הרובוטי) ולכן נשאר לנו:

* פלואנס 2011 1.6 בנזין

* פוקוס 2010 1.6 trendx

* קיה פורטה 2010 1.6

אתם אומרים בוודאות שעדיף ללכת על הפורטה למרות שהיא יותר יקרה ושנתון נמוך יותר הפלואנס?

פורסם

תלוי מה אתה מחפש,

אין פה צודק או טועה, כל רכב עם החסרונות והיתרונות שלו, הפלואנס יותר מרווחת ונוחה מהפורטה אבל מרגישה עצלה משמעותית ממנה ויותר בזבזנית בדלק(למרות שלדעתי לא באופן מאוד משמעותי) נהגתי על פלואנס 1.6 ולא הייתי רוצה כזה רכב, פשוט עצלה מידיי.

פורסם
אדון המזרח, מחלות?

הפוקוס הקודמת הייתה אמינה, הג'טה בלי DSG ובלי TSI גם כן טובה, הרנו בסדר גמור בדגם הנוכחי, שיפור גדול מהמגאן II מבחינת האמינות ואני מכיר אנשים שעשו עם רכבים כאלו מעל 100 אלף ק"מ בשנתיים וחצי בלי בעיות.

דיברתי על הפוקוס עם הגיר הרובוטי, הפלואנס 1.6 מאבדת מערכה ערך עצום כמקביל למכוניות צרפתיות, עצלנית ובזבזנית בדלק, איכות חומרים איומה הגה מתקלף עד שלא נשאר ממנו כלום.

מה שנשאר זה הקיה פורטה שעדיפה בהמון.

פורסם
אז לפי מה שאני מבין (קודם כל אני יורד מעניין הגיר הרובוטי) ולכן נשאר לנו:

* פלואנס 2011 1.6 בנזין

* פוקוס 2010 1.6 trendx

* קיה פורטה 2010 1.6

אתם אומרים בוודאות שעדיף ללכת על הפורטה למרות שהיא יותר יקרה ושנתון נמוך יותר הפלואנס?

כן, אתה יכול גם לנסות להוריד את המוכר. השוק מלא בפורטה כולל במגרשים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

טוב תודה לכולם על העזרה.

עכשיו מה שנשאר זה רק למצוא פורטה במצב טוב ובמחיר טוב :)

חג שמח

פורסם

עוד שאלה קטנה,

ראיתי רכב פורד פוקוס 2011 trend 1.6 125 כ"ס, בעל הרכב טוען שהגיר אוטומט ולא רובוטי ואני חשבתי שפורד משנת 2011 זה הכול רובוטי

איך אני יכול לדעת בוודאות?

תודה לכולם

פורסם (נערך)

מכיוון שאתה לא נוסע הרבה, למה לא לרכוש פלואנס 2.0? רכב חזק, מרווח, נוח ואמין, וגם לא יקר לרכישה. הרכב הזה הרבה יותר טוב מהתדמית שלו. מניסיון אישי.

עריכה אחרונה על ידי ETAA
פורסם
עוד שאלה קטנה,

ראיתי רכב פורד פוקוס 2011 trend 1.6 125 כ"ס, בעל הרכב טוען שהגיר אוטומט ולא רובוטי ואני חשבתי שפורד משנת 2011 זה הכול רובוטי

איך אני יכול לדעת בוודאות?

תודה לכולם

רובוטי בוודאות. דגם ה 125 כ"ס הוא אך ורק עם גיר רובוטי

פורסם

אומר לך דבר אחד אתה שומע רובוטי תתרחק תחשוב ששמעתה אש שרפה.

עכשיו אני מאוד אוהב פלקסוואגן אבל כל עוד אתה לא מתכנן להשקיע ולרכוש אותה עם DSG שכח ממנה.

פלואנס כנ"ל אתה רוצה רכב טוב אמין וחסכוני רק דיזל לא דיזל תשכח ממנה. ולגבי הפוקוס 2010 וגם 2011 רכב אמין טוב נוח ולגבי תצרוכת הדלק תלוי ברגל שלך ואיפה וכמה אתה נוסע . היא לא חסכונית אבל גם לא אוכלת. אצלי רוב הנסיעות שלי בינעורוניות למרות שיש גם לא מעט בתוך העיר והממוע שלי עומד על 8.0 ל 100. שוב הפוקוס הקודמת הכוונה לא הרובוטית של 125 כ"ס אלה 105.

אם שוב לא מתאים

אמליץ על הפורטה היא מועמדת 1

אחריה I30,I25 וכו וכו ... שוב פעם רובוטי ש-ר-פ-ה ...!

בעבר Mazda 3 Comfort 2008 :twisted: (תענוג מאבא)

היום Toyota Corola GLI 2009 :twisted: (תענוג מאבא)

כרגע Ford Focus Trand 2010 :evil: (רכב ראשון שלי)

• תוכן חדש...