Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לדו"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כך, אביך יקבל דוח מכוון שהוא הודה בכך שהוא נסע עם שלט "נהג חדש" ללא הצורך בכך.

להיפך, אם ה"ילד" קיבל דו"ח על כך שהוא נהג ללא שלט נהג חדש, למה שהאבא יקבל דו"ח על כך שהוא נסע עם שלט נהג חדש?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
להיפך, אם ה"ילד" קיבל דו"ח על כך שהוא נהג ללא שלט נהג חדש, למה שהאבא יקבל דו"ח על כך שהוא נסע עם שלט נהג חדש?

לפי החוק היבש, אם אתה לא נהג חדש אסור לך לנסוע עם שלט כזה.

מאותה סיבה שאם אתה נהג חדש אתה צריך לנסוע עם שלט כזה.

אם במכתב נכתב כי האבא נהג באותו יום ואכן היה שלט מונח חלקית או משהו בסגנון, והרי שלאבא לא נחוץ שלט שכזה, הרי שהוא הודה שהוא נסע עם שלט כזה.

עניין של מזל בכל מקרה. נחיה ונראה.

HOOTERS

:ladysman:

פורסם
לפי החוק היבש, אם אתה לא נהג חדש אסור לך לנסוע עם שלט כזה.

מאותה סיבה שאם אתה נהג חדש אתה צריך לנסוע עם שלט כזה.

אם במכתב נכתב כי האבא נהג באותו יום ואכן היה שלט מונח חלקית או משהו בסגנון, והרי שלאבא לא נחוץ שלט שכזה, הרי שהוא הודה שהוא נסע עם שלט כזה.

עניין של מזל בכל מקרה. נחיה ונראה.

אבל הבןאדם קיבל דו"ח על זה שהוא נהג בלי, ללא, וחסר שלט של נהג חדש.

אז פתאום, בגלל שהאב אמר שהוא נהג, אז כן הופיע שלט? הוא קפץ משום מקום?

דיי עם השטויות.

פורסם
קבלתי היום בדואר מכתב מהמשטרה (דואר רשום).

ונאמר בדו"ח שהייתי בירולים בשעה 4 לפנות בוקר (שזה נכון) ושנסעתי ללא שלט נהג חדש מוצמד לחלון האחורי שלי, ד"א היה לי שלט אבל מכיוון שהוא לא נדבק לחלון האחורי משום מה אז אני מתפיס אותו בין דלת תא המטען לחלון האחורי בצידו השמאלי.

רמי

כבר חשבתי שאני לא קראתי טוב.

סתם ככה שוטר לא בודק אם הרכב מלפניו שייך לנהג חדש או לא ההנחה היא שהנהג הוא נהג חדש מכיווןן שהשלט נמצא שם, במטרה שייראו אותו. אחרת אין דרך לשוטר לדעת האם הנהג באמת נהג חדש והוא לא מטריח את עצמו לרשום דו"ח כזה.

רק שרואים שהשלט שם אבל לא נראה כמו שצריך.

הדוח היה על כך שהשלט לא נראה כראוי ומוקם לא טוב . ולא על זה שנסע בלי שלט. בגלל זה העניין עם האבא מורכב.

HOOTERS

:ladysman:

פורסם
כבר חשבתי שאני לא קראתי טוב.

סתם ככה שוטר לא בודק אם הרכב מלפניו שייך לנהג חדש או לא ההנחה היא שהנהג הוא נהג חדש מכיווןן שהשלט נמצא שם, במטרה שייראו אותו. אחרת אין דרך לשוטר לדעת האם הנהג באמת נהג חדש והוא לא מטריח את עצמו לרשום דו"ח כזה.

רק שרואים שהשלט שם אבל לא נראה כמו שצריך.

הדוח היה על כך שהשלט לא נראה כראוי ומוקם לא טוב . ולא על זה שנסע בלי שלט. בגלל זה העניין עם האבא מורכב.

אין דבר כזה דו"ח על זה שיש שלט ולא רואים אותו טוב..

דו"ח מקבלים אם אין שלט. נקודה.

מה גם שבדו"ח לא מצויין שהיה שלט ולא ראו אותו טוב.

ובנוסף לכל זה, ההבדל הוא שלנהג החדש יהיה קנס של 250 ש"ח.

בעוד לאבא יהיה קנס של 100 ש"ח. 150 ש"ח זה לא כסף?

פורסם

אני לא מבין ... על פי מה השוטר החליט שרמי הינו נהג חדש ? אם הוא לא עצר אותו ... מניין הסיק שהוא נהג חדש?! על פי צורתו החיצונית ?! מה נהיה ... בהחלט עילה לביטול !

פורסם

אורן, את זה בדיוק אני לא מבין גם.

יכול להיות שבדקו במסוף וראו שהרכב על שמי (ואני נהג חדש) והוא לא ראה את השלט!

ממש הופתעתי לקבל דו"ח כ"כ הזוי.

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

לא

הייתי באותו מקום באותו זמן, לא יודע אם הרחוב, אבל בירושלים לפנות בוקר...

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
ואם כבר אנחנו בנושא, איפה ואיך אמורים לשים שלט נהג חדש ברכבים שאין להם גג וחלון אחורי ?

בנאדם שאני מכיר הצמיד את השלט לפגוש האחורי - גם אפשרות(בנוסף לאחרות)

פורסם

עד עכשיו ידעתי שיכולים לשלוח בדואר דוח על מהירות או על מעבר צומר ברמזור אדום אבל לא על שלט נהג חדש, לא אמורים לעצור את הנהג לרשום לו את הדוח במקום על דברים כאלה? ממתי שוטר כותב דוח כי נדמה לו שנוהג ברכב מישהו שמוגדר נהג חדש.

לדעתי יבטלו לך את הדו"ח.

• תוכן חדש...