Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לפני קנייה VW POLO 2010 1.2 TSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אני סטודנט צעיר מעוניין לקנות רכב בתקציב של עד 60 אש"ח. אני די סגור על הפולו TSI.

מצאתי מישהו שמוכר בתקציב שלי פולו 2010 TSI עם גיר DSG 7 הילוכים.

ירדה לכביש ב 11/2010, עברה 91000 ק"מ, יד 2 מפרטי.

עבר טיפולים רק בצ'מפיון והוא כמובן מוכן להתחייב בבדיקה על שילדה גיר ומנוע.

אין לי כל כך מושג ברכבים בפן הטכני.

מעוניין לשמוע חוות דעת בעיקר על הגיר DSG ששמעתי שהוא בעייתי.

לא בא לי לקנות רכב ולספור לאחור עד שהבעיות בגיר יצוצו.

אשמח לשמוע כל חוות דעת ולהחכים.

תודה

פורסם

יש כול כך הרבה מידע פה על הגיר ומותחן הכושל,שאני מציע לך להריץ חיפוש

אני לא הייתי רוכש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

החברה אומרת שהחל מ2013 הגיר צריך להציג אמינות טובה,בפועל ניראה אם זה באמת יהיה כך,אי אפשר לדעת איך הגיר יזדקן.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתור סטודנט, קח בחשבון שחלקים לכל קבוצת פולקסווגן לא זולים, באופן כללי.

וזה עוד לפני שמדברים על המחלות הידועות של הגיר והמנוע המדוברים.

אז כמו שאמרו קודמיי - חפש משהו אחר.

אם אין לך בעיה עם ידנית - אז אתה יכול לחפש פולו או פביה (לגירים הידניים שלהם אין מחלות מוכרות, מפגינים אמינות טובה, ובכלל גיר ידני = פשטות ואמינת) וככה גם תקבל שנתון גבוה יותר בתקציב שלך.

תבדוק גם את הפיאסטה.

כדאי גם שתציין מה הדרישות שלך מהרכב באופן כללי, ותקבל המלצות בהתאם.

פורסם

אוקיי תודה. יכול להיות שאלך על הגרסה הידנית. אגב לא קיימת גרסה ידנית עם מנוע tsi? אני טועה?

הדרישות שלי בגדול הן צריכה דלק נמוכה (1:14/15), שלא תתקשה בעליות ושתהיה מאובזרת ברמה סבירה מבחינת המולטימדיה.

פורסם (נערך)

ב65 היה מבצע על פיגו 108 עם מנוע 1.2,הייתי הןלך עליה, גם איבזור טוב, צריכה להיות זריזה נוחה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פורסם
אוקיי תודה. יכול להיות שאלך על הגרסה הידנית. אגב לא קיימת גרסה ידנית עם מנוע tsi? אני טועה?

הדרישות שלי בגדול הן צריכה דלק נמוכה (1:14/15), שלא תתקשה בעליות ושתהיה מאובזרת ברמה סבירה מבחינת המולטימדיה.

ה-1.2 ליטר TSI נמכר בפולו רק באוטומט. כמו שכבר נכתב לך, שילוב בעייתי מאוד בכל מה שקשור לאמינות.

ב-65 אלף ₪ אתה יכול לקנות סוזוקי סוויפט ידנית או פורד פיאסטה ידנית. את המולטימדיה תתקין לבד אצל איזה מתקין אודיו, עניין של 2000-3000₪ לכל היותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...