Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם קירבה של שני כבלים בעלי בידוד, גרמו לרעשים ששמעת עם האוזניים שלך.

אז:

I SEE DEAD PEOPLE.

עזוב אותך זה...הרי עם אתה מתקין בד על טוויטר של רמקול במרחק של 1ס''מ אתה מתחיל לישמועה צליל מעוות נכון?:lol:

חזרה למיקרה שלי עובדה שזה קרה וזה מאוד מאוד מוזר!

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפחות על דבר אחד אנחנו מסכימים מתן !

זה אכן קרה לאדי, והוא אכן, מאוד מאוד מוזר.

לילה טוב, PEACE HOMIE

:)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

[חח מי שמוזר פה זה אתה וחצי פורום יבוא ויצדיק אותי...אני לפחות לא כתבתי ב5 חודשיים 3500 הודעות ורב ההודעות האלה סתם ויכוחים בלי ביסוס...

ומה מוזר זה שאתה עושה הכללות לכול דבר וחושב שזה נכון לעשות למרות שמראים ומוכיחים לך שאתה טועה בגדול!

אז אני חושב שאתה פה המוזר!

אמרתי את דברי!

לילה טוב :-P

פורסם

אדי, אתה אומר שרעשי לוואי, (רקע) נגרמו אצלך, בגלל קרבת חיבורי קוטבי הרמקול?

ואם כן, הם מוגברים ע"י מגבר חיצוני?

איזה רמקולים? מגבר?

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אכן כך...ולא רק זה אלה גם הייתה ירידה באיכות התדרים הנמוכים והגבוהים כאילו הרמקול היתעוות..

רמקולי פנינה של פיוניר 80RMS שהיו מחוברים אם זכרוני אינו מטעה אותי לרדיו דיסק(כי זה היה מיזמן)..

פורסם
אם קירבה של שני כבלים בעלי בידוד, גרמו לרעשים ששמעת עם האוזניים שלך.

אז:

I SEE DEAD PEOPLE.

יש המון מדריכים שרמת הידע של המדריך - נחותה , זה חדש לך ?

מי סיפר לך שהמדריך באמת מבין משהו ? חסרים מיתוסים ?

יש פה המון חבר"ה טובים בפורום, שהם במספר רמות יותר מבינים בנושא TROUBLESHOOTING

יותר מכל מדריך שקראת ... ואכן, זה אומר שהידע שלהם בנושא פיתרון בעיות, אכן "בריא" ובעל "היגיון" טוב יותר.

תתעורר, אתה המון זמן בפורום, חשבתי שידעת את זה :)

כניראה שאתה בפורום מיוחד עם עצמך.

ויש המון מדריכים , שהם מתכוונים לדברים מסויימים, מסיבות מסויימות, שאנשים כמוך, אינם יכולים להבין.

רעש אלטרנטור איננו נוצר על ידי כבל המתח, העובדה שזה לא קורה אצלי (במצב הכי קיצוני)

מעידה על כך שזה גם לא יקרה בשום רכב אחר, (עם כמות חיווט נחותה משלי\אספקת חשמל)

בשורה התחתונה, לא מדברים פה על VOODOO, מדברים פה על מדע . מדע מדוייק.

או שיש, או שאין. הגורמים הם חד משמעיים, העובדה שקראת באיזה מדריך משהו, רחוקה מלהיות נכונה, או מובנת לכל הדיעות.

אולי תפסיק להתווכח על כל דבר ובטח על משהו שההבנה שלך בו שואפת לאפס.

שום דבר בהתקנה הוא לא דבר מדויק וגם אם כן יש גורמים ומשתנים שאפילו לא חלמת עליהם.

העברת כבלים כמו שלך לפעמים תגרום לבעיות ולפעמים לא, וכמו שאמרתי יש מלא משתנים, שגם משתנים מרכב לרכב וגם בחלקים שלך.

אני לא מחשיב את עצמי לידען גדול אבל בתור אחד שמתקין בין 2-3 מערכות בשבוע יש לי הבנה בדבר, ורצוי שלא תזרוק ותתווכח על דברים שאתה בכלל לא מבין

פורסם

גם אם תתקין 100 מערכות ביום, העובדה שאתה לא מבין מהזאת השראה לא אומרת שאני יודע על מה אני מדבר.

אתה יכול להשכיל וללמוד, מדע הוא בדוק ומדוד, לא משהו "שאולי קורה" או "לא קורה"

מי אתה שתקבע מה מדוייק ומה לא ? העברת כבלים ברכב זה אומר שאתה מבין ?

הפורום מתחיל להעציב אותי.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

הרעשים עלולים להיגרם לא רק ע"י הכבלים, אלא ע"י הרבה דברים נוספים, והעובדה שאתה חושב שמקורם רק בכבלים, מראה על בורות. וכמו שאמרתי, שום דבר הוא לא מדע מדויק, אלא אם אתה מחשיב את כל המשתנים. ואם כל הכבוד לידע שלך- אתה עדיין לא יודע הכל.

פורסם

טוב, לאור העובדה שאנשים פה מבחינתי מדברים לא לעיניין, והידע שלהם מבחינתי הוא בהתאם,

אני מציע 500 שקלים חדשים, לבחור הראשון שיפגש עימי, ויגרום לכבל RCA שלי "לספוח" רעשים, דרך הכבלים של המתח, -כשאינם קרובים לשילדה-.

זאת אומרת, כשהכבל RCA יהיה מרוחק מכבל מתח - לא יהיה רעש.

וכשהוא יקרב את הכבל RCA לכבלים של מתח, כן יהיה רעש.

התשלום כמובן יהיה רק לבחור הראשון שיוכיח את עצמו.

לפי התנאים הללו, כבל מתח - מחוץ לרכב. כבל אר סי אי, מחוץ לרכב.

משתמשים בחיווט שקיים אצלי כרגע. פעם אחת מרחיקים את הכבלים- ובודקים שאין רעשים.

פעם שניה מקרבים אותם - ובודקים שיש רעשים..

קדימה, בואו תוכיחו לי כמה אתם "מלומדים" וכמה יש לכם מושג, ואינכם סתם זורקים "שטויות" לאויר.

(דרך אגב, הבחור שבא לפה ואינו מצליח, חובתו לעלות לפורום לספר לכולם שאי אפשר לגרום לכבל RCA להרעיש, בצורה כזאתי שהאוזניים שלנו ישמעו את היללה, וזה לא משנה כמה כבלים של מתח הוא יעביר, וזה לא משנה כמה קרוב הוא יצמיד את הכבל RCA לכבל של המתח, יש לי 3 כבלים של מתח ד"א)

הבעיה היחידה פה, לעשות סלקציה בין האנשים שיבזבזו את זמני היקר, לבין אלה שבאמת מאמינים בזה,

כרגע אינני מוצא פיתרון מעשי לעשות הבדלה בין השניים .. אז יאללה.. אתם מוזמנים לפנות אלי בפרטי\איסיקיו

לתאם פגישה. אני מהמרכז דרך אגב, כפרסבא, רוב הזמן אני נוכח באיזור תל אביב.

אם עד סוף השבוע אף אחד ממכם לא נענה להצעה המפתה של 500 שח. אז או שאתם לא יודעים על מה אתם מדברים, או שאתם לא יודעים על מה אתם מדברים, (או שאתם פשוט לא רוצים 500 שקל, כן בטח).

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

רן עזוב חבל על זמן וכוח..אתה מדבר אל קיר הבחור בשלו ואף אחד לא יוכיח ולא ישכנעה אותו דבר...

אפילו שאומרים לו שקיימים מדריכים הרצעות וכו' שאכן מצדיקים את התופעה הזו ומי שכתב אותם והסביר מבין בהרבה מימנו אבל הוא בשלו...טוב נו..מה לעשות זה כבר אופי... חח מה מצחיק זה שהוא בא ואומר לי שאני טועה כשאני תופס מהמאמרים ברשת אבל הוא עצמו מושפעה ודואג להביא ציטוטים..

והוא עצמו לוקח בסיס לידעה שלו מי כול מיני אימרות(לדוגמה הלנזר)

שי אני מספיק זמן בפורום כדי להבין שאתה עקשן ועושה הכללות בלי שום ביסוס!

עוד לא ראיתי בן אדם כמוך בפורום!

רן בשורה התחתונה תן לו לחשוב מה שבא לו!

פורסם

אדי, יש לך הזמנה אישית, בוא , תוכיח את עצמך ואת התיאוריה שלך, ותרוויח 500 שקל.

אני לא מבין, מה אתה לא רוצה להרויח 500 שקל ?

מה אתה מפחד שאני לא אשלם ?

אין לי בעיה להעביר את הכסף מראש, לבחור נטרלי שתבחרו בו ...

כניראה שאתה רק דיבורים אדי, וכניראה אין לך ידע, וכניראה שהבנת הנקרא המינילית, גם פה אתה לוקה בחסר, וחבל..

כי כל "בן אדם שפוי" היה נענה להצעה שלי, והיה מרוויח 500 שקלים חדשים, אבל היות ואתה לא בן אדם שפוי, ואתה מוזר, אתה לא צריך את הכסף הזה..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם
אדי, יש לך הזמנה אישית, בוא , תוכיח את עצמך ואת התיאוריה שלך, ותרוויח 500 שקל.

אני לא מבין, מה אתה לא רוצה להרויח 500 שקל ?

מה אתה מפחד שאני לא אשלם ?

אין לי בעיה להעביר את הכסף מראש, לבחור נטרלי שתבחרו בו ...

כניראה שאתה רק דיבורים אדי, וכניראה אין לך ידע, וכניראה שהבנת הנקרא המינילית, גם פה אתה לוקה בחסר, וחבל..

כי כל "בן אדם שפוי" היה נענה להצעה שלי, והיה מרוויח 500 שקלים חדשים, אבל היות ואתה לא בן אדם שפוי, ואתה מוזר, אתה לא צריך את הכסף הזה..

בוא אחי תקשר למעבדות רוקפורד תעבור כול מעבדה אפשרית בחו''ל של חברות אודיו.. ותיראה מה הם יגידו לך...ואחרי זה תביא לי את ה500שקל סבבה?

שי למי שאין ידעה זה לך לצערי ואתה כזה לוהט ובטוח במה שאתה אומר

והכי מצחיק שבא לך בן אדם שרואה מערכות שונות כול יום ומסביר לך שאתה טועה אבל אתה עדיין בשלך....שי אחי יש לך בעיה קשה מאוד!

הינה מדריך פשוט לטירון המתחיל שכולל סרט ואפילו שם מסבירים איך לעשות הכול נכון

ומי שעשה אתה המדריך הזה בטח מבין פה ושם אודיו

http://www.crutchfieldadvisor.com/learningcenter/car/amplifiers_movie.html?format=mov

ופה הוא מראה שאתה טועה בגדול שי!

פורסם

אדי , מציעים לך 500 שקל חינם, רק בשביל ללמד אותי משהו שאני לא מבין בו, ואתה אומר לא.

עכשיו, למי מאיתנו יש בעיה ?

לי בגלל שאני לא מבין ? או לך בגלל שאתה לא מוכן לקבל 500 שקל חינם ?

יכול להיות שיש סיבה למה אתה לא מוכן לקבל את הכסף חינם ?

(כל בן אדם שפוי, שאכן היה לו ידע בנושא, היה נענה ישר להצעה, ולא היה מציע רעיונות כמו , "תפנה לרוקפורד")

יש לי רעיון יותר טוב, תתקשר לבחורים שמלפפים שנאים, תספר להם שעם כבל באורך 5 מטר, עם עובי בידוד של 1-2 מילימטר, עם זרם של 1 אמפר, ועם מתח של 14 וולט, יצרת השראה על כבל חיצוני, גם כן, עם בידוד, וההשראה שיצרת היתה כל כך חזקה, שיכולת לשמוע יללה במערכת ברכב שלך ..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אבל אם כתבו את זה במדריכים ובהסברים מדעיים אז כניראה שזה נכון!!!!

אני לא בא ואומר שזה חד משמעי!!! אבל הסיכוי שיהיו רעשים ברקע גבוהים מאוד!!!

לפעמיים יש רעשים לפעמיים אין אותם!!!

ואם זה לא היה נכון אז מה שי אתה חושב שהיו ממשיכים להגיד את זה??!!! למה להם?!!! זה לא מוסיף כסף לכיס!

זה כולה עוד סלילת חיווט!

תפסיק עם השפוי לא שפוי !

פורסם

אדי אתה חי בעולם משלך ? בעולם שלנו חושבים שאלוויס עדיין חי.

יש אלפי מעריצים בכל העולם שמאמינים שאלוויס חי, לא יכול להיות שהם טועים, נכון ?

גם אתה חושב שהוא חי ?

מה לגבי השואה ? יש כל כך הרבה ספרים, ומאמרים, שמסבירים שהשואה לא היתה ולא נבראה. לא יכול להיות שכל כך הרבה אנשים סתם אומרים , נכון ?

גם אתה לא מאמין בשואה ?

אדי, מדע הוא מדע בדוק ומדוד, אין דבר כזה במדע "אולי" או "לפעמים" או שכן, או שלא.

אין באמצע במדע, (לפחות במדע שלנו, אני לא יודע מה קורה בעולם המדע שלך אדי..)

אז אם אתה מאמין בכל המיתוסים שמוכרים לך, ואתה באמת מאמין שהידע שלך גדול משלי, ואתה מאמין שהמעבדות של רוקפורד יודעות על מה הן מדברות.

אז אני מזמין אותך, לבוא, להוכיח את עצמך, ולקבל 500 שקלים חדשים.

אני לא מבין, אני צריך להכריח אותך לבוא ולקבל כסף ?

אני עוד אתחיל לחשוב שאתה לא באמת יודע על מה אתה מדבר .......

המשתמש עזב את הפורום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...