Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפשת רכב קטן עד 30K (גג 35K) משנת 2006 ומעלה, אוטומטי, בטיחותי, אמין וחסכוני (מבחינת דלק וטיפולים).

אשמח להמלצות בדגש על בטיחות.

תודה

פורסם

פיאט גרנדה פונטו בטיחותית עם 5 כוכבי בטיחות וגם חיסכונית,יש לה גיר רובוטי שזה משהו שלא כולם אוהבים אבל תבדקי.

יונדאי גטס פחות חיסכונתי אבל מאוד אמינה ולא יקרה לאחזקה,חפשי רמות איבזור GLS/GLI/GLX.

דייהטסו סיריון,גם כן אמינות טובה,ולא יקרה לאחזקה,פחות חיסכונית מהגרנדה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדקתי על הגרנדה ואפילו הלכתי לראות.

רכב ממש לא קטן עם מנוע 1.4, בפנים הוא נראה כמו רכב בן 20 שנה, שמעתי שלגיר הרובוטי שלו יש מלא תקלות והכי חשוב יש לו ירידת ערך מטורפת של כמעט 20 אחוז בשנה.

למעט הבטיחות המינימלית לרכב שזה לכל רכב בגודל כזה יש אני לא רואה יתרון אלא רק חסרונות.. לא הייתי משלמת 15 אלף עליו.

למישו יש הצעות אחרות? או שעד 30-35 הדייהטסו הכי טוב?

פורסם

בטיחות לא נמדדת בגודל של הרכב,אלא לפי תוצאות ריסוק.

דווקא בגלל שהפיאט עם ירידת ערך גדולה,לך בתור קונה זה מצוין.

הרובוט אכן הנקודה החלשה שלו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

מכל הבדיקות שעשיתי על פיאט גרנדה וממה שראיתי הרכב ברמה בינונית ומטה ולקנות רכב ב30+ שעוד שנה שנתיים יימכר ב10 זה מגוחך. מוותרת.

אז על מה אתם ממליצים? מוכנה להגדיל את הקציב ל40 אלף

עריכה אחרונה על ידי inbar25
פורסם (נערך)

אם התקציב הוא 40K הייתי הולך לכיון של יונדאי I20. רכב מאובזר אפילו בגרסת הבסיס, בטיחותי (5 כוכבי בטיחות במבחן ריסוק, 6 כריות אויר אפילו בגרסת הבסיס, ESP...) מרווח יחסית וצריכת דלק סבירה. אמינות טובה וגיר נעים לנסיעה (אצלנו כבר 153500 ק"מ) וגם זולה לאחזקה שזה מצויין למי שמחפש לחסוך בהוצאות.

מצאתי לך אפילו מודעה מעניינת ביד 2 הוא כותב שיש תיעוד על הטיפולים שזה יפה אבל כמובן חשוב לאמת את זה מול המוסך (ללכת איתו למוסך)

יונדאי.png

כמובן ללכת לראות את הרכב, להתמקח קצת על המחיר בהתאם למצב הרכב, לקחת לבדיקה ואם הכל בסדר ואין תיקונים רציניים - מזל טוב :).

עריכה 2: עוד מודעות שמצאתי:

יונדאי.png

יונדאי.png

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

הלכת לראות איזה סיריון?

באופן אישי אני חושב שזה רכב הסטודנטים(יות) האולטימטיבי.

זול, חסכוני, אמין בצורה יוצאת דופן, שומר על הערך שלו בצורה מצויינת, זריז ויש הרבה אקזמפלרים ראויים בשוק.

פורסם

למיטב ידיעתי, בשנים היותר מאוחרות שלה היא אובזרה ב-4 כריות אוויר, ABS ו-ESP.

מה שהופך אותה סטנדרטית לחלוטין מבחינת הסגמנט בנושא הבטיחות.

אופציה נוספת שכדאי שתבדקי היא המזדה2 (בגרסת דיינמיק בלבד), שתהיה פשרה קלה בנושא תצרוכת הדלק, אך תציע 6 כריות אוויר, ואת כל מנגנוני הבטיחות הפסיבים הנדרשים.

פורסם

תודה איתמר. הרכב נראה טוב אבל יקר.. גם לתחזוקה..

והתקציב הראשוני שלי היה עד 30 אלף, אני יכולה לנסות להתגמש עד40 אלף.

אבל עדיין אני סטודנטית אז אני צריכה רכב חסכוני לשנתיים שלוש ככה ואז אקנה משו יותר רציני.

פורסם (נערך)

באופן אישי אני חושב שזה רכב הסטודנטים(יות) האולטימטיבי.

זול, חסכוני, אמין בצורה יוצאת דופן, שומר על הערך שלו בצורה מצויינת, זריז ויש הרבה אקזמפלרים ראויים בשוק.

היום אף רכב לא שומר על הערך שלו במציאות, הכל על הנייר. השוק מוצף. לא מזמן חברה של אשתי מכרה סיריון 2007 במצב מצויין במחיר שחיטה מתחת למחירון כי פשוט אין ביקוש.

אני חושב שאם בטיחות ואמינות חשובים שווה להשקיע עוד 10K ולקנות רכב צעיר יותר בשנים וגם בטיחותי יותר (רכב צעיר יותר = בטיחותי יותר ואמין יותר).

עינבר, המודעות אמנם מתומחרות קצת מעל 40K אבל זו כבר עבודה שלך להתמקח מול המוכרים. צריך ללכת ולראות "עם מי יש לך עסק" ולהתמקח. השוק מוצף וזה לטובתך, יש סיכוי שתצליחי להוריד 5-10 אלף ש"ח מהמחיר המבוקש, אבל צריך לצאת לשטח ולהתמקח ולא רק לבצע בדיקות מהבית דרך המחשב...

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

דין סיריון אחת לא מעיד על הכלל.

באופן כללי, הסיריון הינה מבוקשת מאוד, לא יודע מה היה הסיפור שעמד מאחורי מכירת הסיריון הספציפית, אך זה ממש לא מעיד על השוק של הרכב הזה.

• תוכן חדש...