Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון לצעיר עד 10K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח אם תעזרו לי.

אני מחפש רכב עד כ-10K, שיהיה בעל מראה "ספורטיבי" ראיתי מגאן קופה ויונדאי קופה, אבל חשבתי שאולי הן לא יהיו אמינות.

חשוב לי 2 דברים, אמינות ושיראה צעיר (גג נפתח וכו'), חשוב לי שהיה גג וכו' כי בכל זאת אני בחור בן 18 לפני גיוס ואני רוצה טיפה להנות עם הרכב עד שאתגייס, אז משהו סבבה כזה.

דלק לא הכי חשוב לי כי הנסועה שלי לא כל כך ארוכה אז זה לא מהווה בעיה.

פורסם

רכבים שעולים כ-10 לא יצטיינו באמינות מראש כי הם ותיקים,

וכמו תמיד הסיכוי הסטטיסטי הכי טוב לאמינות יגיע מרכב של חברה אמינה.

פה בפורום לפעמים ראיתי שגם מטיפים לאנשים

אז אולי יאמרו לך שחבל על הכסף כי רכב ב-10 ידרוש ביטוח של צעיר ב-4

ויישור קו ותיקונים ב-4 וגם אז לא בהכרח יפנק אותך, ככה שיש סיכוי

שמרגע שתקנה תשים 20 בסה"כ [כולל טנק דלק ] ואז תתגייס

ותתקע את הנבלה העתיקה ליד הבית כי השוק חלש ומי יקנה ואז

אם הוא יימכר זה יהיה ב8,000 שח מקסימום, ככה שזה עלול לעלות לך לא מעט

ולטרטר אותך די הרבה.

The first one to get angry loses

פורסם

תראה, ביטוח זה לא עליי, דלק והרכב כן.

יש לי בינתיים סכום וחסר לי עוד טיפה.

לגבי הפסד, אני מודע לכך מראש שהרכב ימכר במחיר לא הכי גבוה, אבל אולי עדיף לי להביא איזה גטס מחברת השכרה לשעבר שתראה אמינות טובה ? הרכב יוכל לשמש את ההורים שלי גם בהמשך ככה שזה יהיה לי טוב גם בזמן הצבא.

פורסם

חפש רכב ידני, שלא נסע הרבה, נראה טוב, ושל בעלים רציני.

יש המון מציאות בסכומים האלו היום.

אל תתמקד בדגם ספיציפי. תפסול דגמים שאתה לא אוהב/לא אמינים.

פורסם

אני מציע לך לקנות רכב נורמלי ולא רכב כאילו ספורטיבי,התקציב שלך לא גדול,לרכב שהוא באמת ספורטיבי.

כול רכב אפשר לעשות נחמד יותר על ידי מגנזיום,השחרה,איזה מדבקה או שניים.

הגטס זאת אופציה טובה,כך גם הפיאט פונטו,אם גיר ידני בא בחשבון כדי גם לבדוק 206.

בגטס קח בחשבון שכדאי לחפש ברמת איבזור GLI/GLS/GLX,רוב הרכבים שתיראה יהיו GLF ללא ABS ועם כרית אוויר אחת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם יש מי שישתמש כשתתגייס אז זה משהו אחר ואז עדיף לך אולי משהו פחות 'צעיר ומגניב'

ויותר אמין פשוט ושורד אולי באמת גטס ודומיו. *גטס לא חסכוני בדלק כך אומרות השמועות.

The first one to get angry loses

פורסם

תודה רבה לכם !

אכן יהיה מי שיסע ברכב, הרכב יחכה לי גם לסופי שבוע.

אבדוק את הגטס ואשתמש בטיפים שלכם, תודה רבה :).

לגבי הדלק בגטס, אני מודע לכך שהוא שתיין לא קטן, חבר נוסע באחת כזאת, אך הנסועה שלי כפי שאמרתי לא הכי גבוה (סופר מדי פעם, סידורים פה ושם) ככה שאני אלמד להסתדר איתו.

פורסם

גטס באמת אופציה טובה.

במחיר הזה מה שבאמת שווה לבדוק הוא כל מקרה לגופו ולמצבו המכאני. השאיפה שלך צריכה להיות לראות כמה שפחות מוסך

• תוכן חדש...