Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח חיים בגיל 22

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

כך יצא ונכנסתי לקבע, וכעת מציעים לי ביטוח חיים דרך צה''ל.

התנאים הם כאלו:

50₪ בחודש, כאשר הסכום אותו מקבלים הוא בסביבות ה900 אלף ש''ח.

אם אני משתחרר, הסכום אותו מקבלים יורד ל550 אלף ש''ח.

נאמר כי שינוי גובה הפרמיה מתבצע כל 5 שנים, והביטוח הוא עד גיל 80.

כמו כן נאמר כי זוהי הנחה של כ44% לאנשי הקבע, שתשאר גם לאחר השחרור במידה וכבר אהיה מבוטח.

עולות שתי שאלות-

1. האם התנאים טובים?

2. האם אני בכלל צריך ביטוח חיים בגיל כזה? זה משתלם כלכלית להתחיל להיות מבוטח כבר מהיום ולא להתחיל לשלם בגיל 35?

תודה על העזרה!

פורסם

הנחה של 44%?

אם מדובר רק בביטוח חיים ללא שום תוספת אחרת מדובר במחיר גבוה.

אני בן 34 ומשלם על ביטוח חיים עם כיסוי של מיליון ש"ח סכום של 43 ש"ח בחודש.

כמובן שככל שהגיל עולה המחיר שמשלמים (ואיתו הסיכון) גם עולה כך שכשאתה בן 22 המחיר צריך להיות זול משמעותית.

פורסם

אני לא יודע אם התנאים טובים, אבל:

1. האם יש אנשים שתלויים בך? אשה/ילדים? אם לא, פוחת הצורך בביטוח חיים.

2. בגיל 22, סיכוייך "להנות" מהביטוח נמוכים יחסית. עוד תשובה לשאלה אם כדאי ביטוח חיים בגיל 22.

3. אני לא אוהב ביטוח שבעתיד לא ידוע (ודוקא כשהוא הופך לרלוונטי יותר) מקטין את הפיצוי בחצי, ומשנה את הפרמיה לערך לא ידוע. ההנחה המובטחת היא חסרת משמעות בעיניי אם הפרמיה החודשית לא מובטחת.

:turn-l:
פורסם (נערך)

לדעתי שווה לקחת צעד אחורה ובכלל לשקול את מהות הנושא ״ביטוח״

1. חברות ביטוח הן חברות כלכליות שמטרתן העיקרית היא: לעשות כסף.

2. אתה בחור צעיר ובריא, בלי ילדים.

3. בהנחה וכן היה קורה לך משהו, חברת הביטוח תעשה את כל שביכולתה, בין אם באמצעים כשרים או לא כשרים כדי להמנע או להוציא את נשמתך בדרך עד לתשלום הכספים שמגיעים לך בהתאם להסכם שלך איתם.

אני בטוח שעכשיו יקפצו לפה מספר לא מבוטל של אנשים שיעידו שהסבתא של הדודה שלהם עברה ניתוח להשתלת והביטוח מימן את זה. יש כאלה אנשים ואני בטוח שהם יעידו שביטוח זה דבר מעולה.

ההצעה שלי, תתבגר בעוד כמה שנים, תביא ילדים, ואז תתחיל לחשוב על ביטוחים. כי בעיני ביטוחים הם משאבות של כסף שלא בהכרח יתגמלו אותך בשעת הצורך.

אני תמיד נזכר בכתבה (שלא הצלחתי למצא) של חולה סופני שהיה זקוק לכספי הביטוח לטיפוליו. הביטוח נמנע מלשלם אותם, החולה או משפחתו תבעו, רק כשהוא מת הם זכו בכספי התביעה.

מדינת חלם.

עריכה אחרונה על ידי קאררה

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אין משמעות לביטוח חיים אם אין אישה/ילדים שתלויים בך.

נניח שאתה מת בנסיבות שמקנות לך את הכסף (מוות כתוצאה מאקט מלחמתי לא נכללות בד״כ ברשימה!), לאן הכסף הולך?

סמוך על חברת הביטוח שהיא לא תשלם לאף אחד כלום עד שהיורש המיועד יבוא אליה ויבקש את הכסף - הוא צריך לדעת שהוא היורש ויש פוליסה שלך בחברת הביטוח, זה קורה בד״כ אחרי תקופת ההתישנות והוא לא יקבל כלום.

פורסם

קיבלתי.

הסיבה היחידה שחשבתי לעשות את הביטוח זה חשיבה לטווח ארוך ע''מ לשמר את התנאים שצה''ל מציע (ומסתבר שהם לא כאלו אטרקטיביים).

מה בעניין ביטוח תאונות אישיות?

את זה מציעים בסכום של 27 ש''ח בחודש.

פורסם

אם קורה לך משהו בצבא נראה לי שביטוח לאומי-הצבא-מדינת ישראל מטפלים בך.

נפנפף לחברות הביטוח עם האצבע המשולשת וחסוך את הכסף ליום אפור

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם
להוציא את נשמתך בדרך עד לתשלום הכספים שמגיעים לך בהתאם להסכם שלך איתם.

מכיוון שמדובר בביטוח חיים, אז את נשמתו כבר אי אפשר להוציא.

:turn-l:
פורסם

אני לא יודע למה אתה משלם כל כך הרבה אך גם אני בקבע ועל ביטוח חיים אני משלם 27.13 ש''ח ועל ביטוח תאונות אישיות 12.79 ש''ח. הביטוח חיים הוא 330,000 ש''ח ואם אני רוצה להעלות את הסכום אז כל 100k עולה לי שקל.

פורסם

שאלה בנושא הזה, אני גם בן 22, אבל אני השתחררתי לפני חודש, אני עובד ולומד כרגע, האם יש חברה מומלצת?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...