Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 90 אלף- לקסוס IS250

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב הוא לקסוס IS250 שנת 2008.

הגיע זמן לטיפול 90 אלף, התעניינתי לגבי הטיפול במוסך המרכזי וצירפתי תמונה כדי שתהנו ותגידו לי למה לעזאזאל לגבות 1100 ש"ח על פלאגים??

מיותר לדבר על שתי השורות האחרונות בהצעה :lol:

IMG_2939.jpg

מישהו מבין בנוגע לשמן מנוע? סינטטי או חצי סינטטי או לא יודע מה, כנ"ל גם לגבי הסרן האחורי/קדמי.

יש המלצות איפה לקנות את החלפים באופן פרטי? תודה.

עריכה אחרונה על ידי MiD
  • תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

היי,

זה שהמן שאתה צריך:

http://www.justmotor.co.il/products/666918/%D7%A9%D7%9E%D7%9F-Castrol-MAGNATEC-5W30-A1

לפי התמונה אתה יכול לקנות בליטר, אז תקנה 7 ליטר 5 ליטר+שתיים של ליטר.

נכנס לך 6.3 ליטר.

העיקר שתקנה שמן 5-30 SM ומעלה A1,A3.

שמן גיר של הדיפרנציאל הוא 75-85 GL-5 סינטטי מלא מנסיון תשיג אותו אך ורק דרך מורשה. ואתה צריך 1.2 ליטר.

עריכה:

זה עמוד ב EBAY לפלגים שאתה צריך:

http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=SPARK+PLUGS+DENSO+FK20HBR11&rt=nc

עריכה אחרונה על ידי רועי עוזרי

רועי

פורסם

אני לא מצליח להבין איך מוסכים מרשים לעצמם לגבות כאלה מחירים? הבנאדם בא לעשות טיפול רגיל ודחפו לו שם 3500שח....

פורסם

הטיפול הקטן באמת שזה פילטרים שמנים ושטויות זה 1000 ש"ח.

גם זה לא טיפול גדול אבל איך הם יכסו הוצאות מתנות- שטיפה בסוף הטיפול, זר פרחים, ספר, אספרסו וכו' :|

פורסם (נערך)

היי,

אתה באמת מקבל מתנות כאלו?

אגב לידע כללי, השמן דווקא במחיר טוב, אתה צריך שמן עם תקנים גבוהים וסינטטי מלא ונכנסים לך 6.3 ליטר!

במידה ותקנה לבד לא יצא לך הרבה יותר זול, (אני כרגע מדבר על השמן).

ואם אני לא טועה אצלך זה מנוע V6 זה לא כמו להחליף ביונדאי גטס. (פלגים)

בכל מקרה אם בכל זאת תעשה במוסך יש סיכוי שתצלם לי איזה שמן שמו לך?

ממש את הבקבוק עצמו לא מהקבלה,תודה.

אגב אם תעשה לבד תוריד 2000-2500 שקל מההצעה.

בקיצור ההצעה לא הכי יקרה דווקא נשמעת מעט יקרה.

עריכה אחרונה על ידי רועי עוזרי

רועי

פורסם

אין אצלהם בקבוקים.

יש מיכלים גדולים עם צינור לכל מיכל וגלגלת שפשוט מושכים את הצינור ממלאים וכשמסיימים משחררים את הצינור והוא מתגלגל מעצמו. הייטק.

פורסם

ראיתי במו עיני מאיפה מגיע השמן ללקסוס בפריים מוטורס בחיפה, אני מבקש כזה ליאריס שלי - היום אלו חביות של טויוטה, סינטטי מלא שמיוצר בבלגיה.

בעבר זה היה ENEOS, גם כן בחביות.

לא מדובר בצובר שמן מתוצרת הארץ או אמריקן איגל, אלא שמן מיובא ברמה גבוהה ביותר. כמו שאומרים - אל תסתכל בקנקן.

פורסם

קודם כל מפתיע לשמוע שהם משתמשים בשמן איכותי מחביות גדולות.

תקרא לי מטורף או סתם פדנט, אבל מבחינתי גם אם מדובר בשמן האיכותי ביותר שקיים עלי אדמות אני לא הייתי שש לשים אותו ברגע שהוא עבר במערכת הצינורות שמעבירה אותו לכל עמדה במוסך.

מי יודע עד כמה היא מתוחזקת אם בכלל....

אבל זה רק אני.... מעדיף שמן איכותי מבקבוק סגור.

פורסם

אני לא רואה סיבה לדאגה. מערכת צינורות שזורם בה שמן כל יום מספר רב פעמים של יום תשאר נקיה מאוד עם 0 תחזוקה

יום טוב גם לך

פורסם
קודם כל מפתיע לשמוע שהם משתמשים בשמן איכותי מחביות גדולות.

תקרא לי מטורף או סתם פדנט, אבל מבחינתי גם אם מדובר בשמן האיכותי ביותר שקיים עלי אדמות אני לא הייתי שש לשים אותו ברגע שהוא עבר במערכת הצינורות שמעבירה אותו לכל עמדה במוסך.

מי יודע עד כמה היא מתוחזקת אם בכלל....

אבל זה רק אני.... מעדיף שמן איכותי מבקבוק סגור.

היי,

אני כמוך פדנט מאוד בתחום השמנים וחולה בראש אבל בתחום של השמנים במוסכים יש למנהלים ''כאש ראש''

מאוד גדול בתחום והם חייבים לעמוד בהרבה חוקים\תקנים, לכן בחלק הזה אני לא רואה בעיה במיוחד אם המוסך מורשה.

רועי

פורסם
הרכב הוא לקסוס IS250 שנת 2008.

הגיע זמן לטיפול 90 אלף, התעניינתי לגבי הטיפול במוסך המרכזי וצירפתי תמונה כדי שתהנו ותגידו לי למה לעזאזאל לגבות 1100 ש"ח על פלאגים??

א. טעות בידך - זה לא 1,100 ש"ח בעבור פלאגים אלא 1,100 ש"ח + מע"מ שמקרבים אותנו אל ה- 1,300 ש"ח + עבודה.

ב. מדובר במנוע V6 שמצדו האחד יש גישה קלילה אל הפלאגים אבל מצדו האחר יש להוריד את סעפת היניקה כדי להגיע אל שלושת הפלאגים הנותרים.

ג. ביצעתי עבודה כזו פעמיים, פעם ברכב שלי ופעם ברכב של חבר, אינני מכונאי אבל יש לי יכולת לבצע עבודות כאלה.

מדובר בשעתיים עבודה אם עושים אותה בצורה פדנטית (סגירת פאלגים וברגים עם מפתח מומנט, נגיעת גריז בהברגות הפלאגים וכו').

מה שכן - בתום העבודה סורק תקלות הראה שהיא בוצעה באופן מושלם, אין בריחה וואקום לסעפת היניקה, הסל"ד מעט ירד והתייצב.

פורסם

ניסית פעם לקבל הצעת מחיר לטיפול כזה במרצדס או BMW?

אני בספק רב אם המחיר יהיה נמוך מ4500 ש"ח.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

אני מבין שאתה תשמח לשלם כמעט 2,000 ש"ח עבור החלפת פלאגים במוסך.

ישנם אנשים שהטרחה הקלה שבהזמת החלף מחו"ל + שעתיים עבודה שווים להם את ההפרש (לי למשל).

עוד נקודה "קטנה" - אף מכונאי לא יהדק את בורגי סעפת היניקה עם מפתח מומנט וזה למרות שהסעפת חייבת להיות מחוזקת בלחץ אחיד בשל אטמי הסיליקון שמתחתיה.

כך שעבודה כזו - אם נעשית כראוי - עדיף לעשות לבד.

• תוכן חדש...