Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 90 אלף- לקסוס IS250

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מבין שאתה תשמח לשלם כמעט 2,000 ש"ח עבור החלפת פלאגים במוסך.

התכוונת אלי? :shock:

אם כן, אני ממש לא אשמח לשלם סכום כזה (ואני גם לא אשלם סכום כזה).

במידה והיה לי הציוד הדרוש, בכיף הייתי עושה את זה לבד.

יש לי חוש טכני וידיים טובות ואני לא מפחד לטעות או להתלכלך.

דרך אגב, פותח השרשור, קנית את הרכב לא מזמן ממישהו שעובד בלקסוס?

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כן, התכוונתי אליך כי בצורה שהצגת את הדברים אז פתאום 2,000 ₪ להחלפת פלאגים ניראים כמחיר מבצע (והם לא, זה מחיר מוגזם בעליל).

צפה גם החלפת בלמים במחיר של כ- 4,000 ₪ כשרכישת חלפים זהים (oem) והרכבה נכונה ( שוב, מפתח מומנט וכיוצ"ב) יעלו לך כ- 1,200 ₪.

פורסם

עודד, את הרכב יש לי כמעט שנה ולא קניתי ממישהו מהחברה.

דורון האיר את עיניי, 1100 ש"ח פלוס מע"מ :|, בגדול- לטיפול כזה זאת שחיטה.

פורסם
כן, התכוונתי אליך כי בצורה שהצגת את הדברים אז פתאום 2,000 ₪ להחלפת פלאגים ניראים כמחיר מבצע (והם לא, זה מחיר מוגזם בעליל).

צפה גם החלפת בלמים במחיר של כ- 4,000 ₪ כשרכישת חלפים זהים (oem) והרכבה נכונה ( שוב, מפתח מומנט וכיוצ"ב) יעלו לך כ- 1,200 ₪.

אז לא, לא לזה התכוונתי.

רק ציינתי שהמחיר זול יותר לעומת המתחרות.(ולא, זה ממש לא הופך את זה למחיר למחיר מבצע).

עם הרכב הקודם שלי, הייתי קונה את החלקים לבד ואת הטיפול הייתי מבצע אצל מכונאי מוסמך שהיה גובה ממני רק על זמן העבודה. (שהיה נמוך משמעותית משעת עבודה של מוסך) והייתי עוזר לו בתהליך העבודה.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
עודד, את הרכב יש לי כמעט שנה ולא קניתי ממישהו מהחברה.

דורון האיר את עיניי, 1100 ש"ח פלוס מע"מ :|, בגדול- לטיפול כזה זאת שחיטה.

1300 ₪ כולל מעמ זה רק החלקים.

על זה יש להוסיף עבודה ועל העבודה מע"מ - לא יישאר לך עודף מאלפיים ₪.

פורסם
ניסית פעם לקבל הצעת מחיר לטיפול כזה במרצדס או BMW?

אני בספק רב אם המחיר יהיה נמוך מ4500 ש"ח. מניסיוני, המחיר נמוך יותר, מחירי החלפים (מסננים) דומים אבל כל השאר יקרים בטירוף. גם אצלי יש שני V6 שאחד מהם מכיל 12 מצתים ולא ממש פשוט להחליף אותם, בכל זאת, מחיר העבודה אצלי היה נמוך משמעותית. לפני קצת יותר משנה החלפתי 12 מצתי אירדיום (מקוריים) ואאל"ט שילמתי פחות מ 600 ש"ח.

כמה דברים שתופסים את העין:

-אם מחייבים 40 ש"ח עבור נוזל בלמים אז סביר להניח כי לא מדובר בהחלפה אלא בריקון/מילוי הכוסית.

-גם אני מחליף שמן דפרנציאל, האם מתבצע פירוק/ניקוז הדפרנציאל?

פורסם

אני יהיה תמים ובטח תתקנו אותי. אבל ידוע לי על פלאגים של NGK שעולים 900+ אולי זאת הסיבה ?

אנשם שמשווצים בזה שיש להם כבלים באוטו ומנפנפים

בזה בצידי הדרך

פורסם
סט 6 פלגים מקוריים במחיר של 330 שקל כולל משלוח

ואתה עוד הלכת על היקרים - :-D - כי הפלאגים המקוריים הם מתוצרת 'דנסו' ואת אותם פלאגים - באריזה של דנסו ולא של טויוטה - אפשר להשיג יותר בזול...

פורסם

נכון, לפני זמן מה חיפשתי פלגים של ליונדאי גטס.

חנות אחת הציעה פלגים מקוריים ב- 80 ש''ח, פשוט היה על הקופסה יונדאי, והדגם של הפלגים.

ובחנות אחרת אותם פלגים רק שלא כתוב עליהם יונדאי אלא כתוב NGK, ש''ח 40.

משלמים על הסמל שעל הקופסה.

רועי

פורסם

tiron - שים לב שבלינק שלך צריך להוסיף עוד 40 שקל מיסים בנוסף למשלוח.

בקיצור, הכי זול כרגע לשישיית פלאגים FK20HBR11 של דנסו כמו שדורקי אמר,

זה הלינק הזה ב-416 שקל כולל משלוח:

http://www.ebay.com/itm/6-x-OEM-Denso-Iridium-Spark-Plug-3473-FK20HBR11-GS300-GS350-IS250-IS350-/290927622208?hash=item43bca33840&vxp=mtr

רק צריך לקוות שלא יעלו על זה במכס כי זה מעל 75$.

Stay Dirty

פורסם

מה זה לא דחפו לו עמלת ווזלין.

טיפול ב-3500 ש"ח מוגזם לגמרי.

תקנה אתה את החלפים ולך למוסך ובקש הצעת מחיר להתקנה.

פורסם

אם הולכים כבר על הפלאגים של דנסו ומאיבי אז יש קישורים הרבה יותר זולים כמו זה :

http://www.ebay.com/itm/6Pcs-FK20HBR11-90919-01249-New-Spark-Plug-Denso-Iridium-Long-Life-For-Lexus-/261879180891?hash=item3cf9372e5b&vxp=mtr

ב176 שקל כולל משלוח.

או זה:

http://www.ebay.com/itm/Genuine-Toyota-Lexus-Spark-Plugs-Triple-Electrode-FK20HBR11-90919-01249-/231533823765?hash=item35e87dc715&vxp=mtr#shpCntId

ב270 שקל כולל משלוח...

במילים אחרות אין סיבה לקנות את הפלאגים האלה בארץ במחירי שחיטה כל שכן לא לתת למוסך לקנות את הפלגים

ולשלם עליהם מחיר מופקע של פי 4...

• תוכן חדש...