Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים, יש ברשותי מקרר מיני משרדי, 90 ליטר, בעלת צריכת מתח 78 w, וצריכת זרם 0.8 a . חיפשתי המון מידע ברשת ולא מצאתי כלום. אני מחפש לדעת כמה כסף בערך מוסיף לי המקרר לחשבון החשמל, (ויכוח עם חבר) בהנחה שהוא דולק 24/7. אשמח מי שיוכל לעזור לי עם התשובה. תודה ואחלה ערב לכולם :))

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם (נערך)

בהנחה שהמדחס עובד כ-40% מהזמן (עניין של טרמוסטט), המקרר יצרוך כ-32 וואט/שעה.

מחיר קילוואט/שעה מחברת החשמל (1000W/שעה) הוא כ-57 אגורות.

זה אומר שהמקרר צפוי לצרוך כ-1.8 אגורות לשעה, תכפיל את זה ב-24 שעות ואת מה שיתקבל ב-60 יום (חשבון חשמל נערך אחת לחודשיים).

עד כמה שחישבתי את העניין על רגל אחת, המקרר צפוי לצרוך כ-2.5 קילוואט/שעה בחודשיים, שזה יוצא כשקל וחצי.

(מומלץ לעבור על החשבון שלי, שכן הוא נעשה על רגל אחת).

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

א. מה ההספק של מנוע המקרר ? (מה שרשמת אינו ברור). זה אמור להיות כתוב מאחור.

ב. מקרר אינו עובד 24/7 כי אם בהפוגות - כשנדרש קירור המנוע/מדחס נכנס לפעולה לקירור ויוצא מפעולה עם הגעה לטמפ' הרצוייה. זה גם תלוי בכמה פעמים ולכמה זמן אתה פותח את הדלתות שלו.

ג. נסה להקשיב כל כמה זמן המקרר נכנס לפעולה ולכמה זמן (עשיתי פעם עבודה בבי"ס על אומדן צריכה יומית של חשמל בבית). כך תוכל לאמוד את משך פעולת המנוע ולהעריך את צריכת החשמל שלו.

alfa 156 2.5.

פורסם

מאוחר מידי לעריכה, המקרר צפוי לצרוך כ-2.5 שקל לחשבון, ולא 2.5 קילוואט/שעה, מסתבר שחשבון ואלכוהול לא הולכים ביחד, who knew.

פורסם (נערך)

על מדבקת האנרגיה אמור להיות רשום אומדןן הצריכה היומית. הכפל ב-60 ובמחיר הקו"ש וקיבלת את עלות החשמל לחודשיים. אני מניח שכמו צריכת הדלק במכוניות מדובר באיזה סטנדרד לא לגמרי ריאלי, אבל יתן לך מושג על סדר הגדול של הצריכה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

החבר מתעקש שהמקרר צורך כמאייה לחודשיים.

פורסם

תודה רבה לכולם

פורסם

שי: בהמשך לפתגם שכחת עוד כלל חשוב :

Know your limits

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני חושב שה78W זה צריכה ממוצעת(בהתחשב בהפסקות של המדחס) זאת אומרת 78*24*60/1000*0.58=64 שקל לחשבון.

אחרת אני לא מבין איך חישבו שהצריכה היא 0.8 אמפר שזה יוצא 176W ולא 78W כמו מה שמוצהר.

אם הניחוש שלי נכון החבר שלך יכול להיות צודק אם אין לך מזגן ואתה מריץ אותו באיזה פלוס 35 :)

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...