Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פירמוט מחשב נייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אז ככה המחשב שלי בן 3 אוטוטו ואני רוצה לפרמט אותו ויש לי כמה שאלות:

- האם כדאי לגבות את התכנים החשובים כמו: (תמונות וסרטונים) באתרים כמו דרופבוקס רק לצורך הפירמוט.

- יש לי כימיה טובה עם מחשבים. האם אני יכול בעצמי לפרמט את המחשב (יש לי 2 דיסקים מצורפות התמונות).

האחד זה הווינדוס והשני כנראה תוכנות של DELL.

- אם מישהו מכיר איזה מדריך טוב מצולם איך לבצע את הפירמוט יתקבל בברכה.

:lol:

IMG_2717.jpg

IMG_2718.jpg

פורסם

תמיד שווה לגבות, דווקא אולי לא בענן אלא גיבוי קשיח, פשוט מטעמי נוחות. אם יש לך כונן של חצי טרה או טרה, הגיבוי יקח הרבה פחות זמן.

הפירמוט ממש פשוט - אתה מכניס את הדיסק של הוינדוס לכונן האופטי, ולוחץ "התקן מחדש".

הוא מנחה אותך בכל התהליך, ממש בלי בעיה.

יש לך הארדיסק אחד על המחשב? אתה יכול להוסיף כונן SSD (יפיח חיים במחשב כמו שלא ציפית מעולם)?

אם יש יותר מכונן אחד, איזה כוננים יש? את מערכת ההפעלה תתקין על המהיר מביניהם.

אחרי שסיימת עם התקנת מ"ה, תכניס את הדיסק של DELL ותתקין דרייברים. לפני זה לא יהיה לך אינטרנט ולא כלום.

אחרי התקנת הדרייברים, כנס לאתר של DELL, ותעדכן את כולם (לפי דגם מחשב ספציפי).

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם (נערך)

לפני שצובעים את העולם בוורוד מומלץ לתת תמונת מצב אמיתית. אם אתה לא יודע מה אתה עושה קודם כל תגבה את החומר. יותר מזה, גם אתה אתה יודע מה אתה עושה תגבה את החומר כי דיסק קשיח יכול למות בהפתעה.

לגבי הפרמוט, פרמוט לוקח מספר שניות, ההתקנה מחדש לוקחת מספר שעות. לקרוא להליך ההתקנה פרמוט זו שגיאה.

במהלך ההתקנה וודא שאתה מבצע פרמוט/ מוחק את הכונן ומגדירו מחדש על מנת שההתקנה תהיה נקייה ולא יהיו שאריות מהווינדוס הישן.

אם אתה לא יודע מה אתה עושה אל תחסוך בכסף על בעל מקצוע, בטווח הרחוק זה לא שווה את זה.

עריכה: תוודא שאתה יודע לעשות BOOT מ-CD למקרה שמשהו משתבש בהתקנה והווינדוס לא עולה.

עריכה אחרונה על ידי amir74

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

התקנה מחדש לוקחת שעה במקסימום וזה מתקצר ככל שמתקדמים עם החומרה והמ"ע.

שעות זה לוקח במקרים של ארגונים עם הפצה מרחוק ודרישות מיוחדות. לא במקרה של משתמש פרטי.

פורסם

התקנה של ווינדוס, אופיס והכי חשוב עדכונים לשניהם לוקחים מספר שעות.

לשפוך ווינדוס על מערכת קיימת ולהשאיר שאריות מההתקנה הקודמת זה קל אבל זה לא עושה עבודה יסודית שמנקה וירוסים ושאר מריעין בישין.

תעשו עבודה יסודית או אל תעשו בכלל.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם (נערך)

שלשום התקנתי 8.1 על כונן מפורמט לגמרי . נטו התקנה מאפס של מע"ה , דרייברים ותוכנות קריטיות ואקטיבציה. לקח בערך 40 דקות. אופיס ועדכונים אני לא מכליל כי אופיס זה לפי צורך ועדכונים גם אחרי שתסיים יגיעו פה ושם אז אני לא מחשיב אותם כחלק ממהתקנה.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

נו ברצינות, יש מחשב שלא צריך אופיס ?

למסור ללקוח מחשב לפני שסיימת את העדכונים זה חוסר מקצועיות.

העבודה שאתה עושה עונה להגדרה של התקנת ווינדוס אבל היא מאוד חפיפניקית.

fiat x1/9

פורסם

מודה שעבדתי מול לקוחות עסקיים ששם החוקים שונים ומול פרטי בקושי. אבל. אופיס זה אופיס ולא חלק מהתקנת ווינדוס . לא משנה איך תהפוך את זה או כמה בנאלי זה נראה לך. מעבר ללבדוק שהווינדוס תקין , שהכל עובד כמו שצריך ואין מסכים כחולים ולהפעיל עדכונים. אתה מדבר על להתקין מעבר למע"ה.

פורסם

חפש בגוגל את דגם המחשב שלך + restore to factory default.

בדר"כ זה שילוב של מקשים בעלייה של המחשב (ALTּ-F10, F8, F12 וכו') או שמותקנת תוכנת שחזור מטעם DELL על המחשב.

בכל מקרה, לא לשכוח בסוף להעיף את כל הזבל ש-DELL דוחפת למחשבים שלה.

• תוכן חדש...