Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קאפצ'ור חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום

לאחרונה התחלתי להתעניין בג'יפון פנאי - רנו קאפצ'ור אוטומטי

מישהו יכול לחוות דעה עליו? לטוב או לרע?

משום מה נראה שבארץ חברת רנו לא מתרוממת והשוק יד 2 שלה חלש מאוד וזה גם קצת מפחיד אותי ( אולי פשוט שווה להשקיע טיפה יותר ולקנות אפילו קיה ספורטאז 1.6) האם זה באמת ככה בנוגע לרנו בארץ? איך האיכות רכבים שלהם?

אשמח לשמוע דעות בעניין.

תודה

עריכה אחרונה על ידי israeli46
פורסם

אני לא חושב שאתה מדייק, דווקא ניכרת התקדמות מסוימת באופן בו הם משווקים את הרכבים. מה הדרישות שלך מהרכב? כמה הקילומטראז' החודשי/שנתי? האם נוסע הרבה מחוץ לעיר או בעיר?

לדעתי, הרכב לא מספיק נוח, אבל תצטרך לעשות נסיעת מבחן כדי לשפוט בעצמך.

אגב, בנישה של הקפטור, קרסו די הצליח, שכן הוא זה שמייבא את הג'וק, שנמצאת למעשה באותה הקטגוריה.

לגבי קיא ספורטאז', לדעתי מדובר על מנוע 1.6 ולא 1.4

פורסם

קאפטור לא נוח? אחד הרכבים הכי נוחים שיוצא לי לנסוע ויש לי עם מה להשוות.

אחלה אוטו בנישה שלו. אבל הוא לא מתחרה לספורטאז'. היעוד שלהן שונה.

קאפטור הוא עכבר העיר לבן-אדם אחד. ספורטאז' הוא מוביל משפחות.

פורסם

לגבי קיא ספורטאז', לדעתי מדובר על מנוע 1.6 ולא 1.4

גם לפי מה שאני יודע הספורטאז' קיימת ב1.6 וב2.0 .

על הגרסא הקטנה יותר היו לאחרונה מלא כתבות כי המחיר שלה עומד באותה השורה עם מחירים של משפחתיות.

על הקאפצ'ור לא יצא לי לנהוג אבל פותח הפוסט כתב "

להשקיע טיפה יותר ולקנות אפילו

קיה ספורטאז

" ונראה לי שדווקא הספורטאז' 1.6 עולה פחות..

פורסם

ספורטאז׳ אורבן 1.6 ליטר אוטומט עולה היום 135,900₪.

קפצ׳ור יוצא כמדומני ב״מבצע מתמיד״ של 120 אלף ₪.

הקפצ׳ור זריז יותר, חסכוני יותר, מודרני יותר ומעוצב יותר. אבל הספורטאז׳ מרווח יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האמת שלא נסעתי על הקאפצ'ור אז בנתיים אני רק יכול לומר שהוא נראה טוב.

אבל אני יכול לומר שבאמת יש שיפור מסוים בתדמית של הרנו לאחרונה, אבל אם כבר זה בגזרת הקטנות יותר.

אז אם באמת חשוב לך שיהיה שוק כשתמכור ועוד באוטו מהסוג הזה אז לקיה יש יותר סיכוי. גם יותר משפחות מחפשות אותו בגלל הגובה והמרווח הפנימי. אני יודע שנמאס לי לחפש מוכרים אחר כך שמנסים לסחוט עוד ועוד אז אני הולך רק עם מה שאני בטוח שיש לו שוק.

ובאמת הספורטאג' 1.6 נמכר במחיר שמתחרה במשפחתיות האחרות.

• תוכן חדש...