Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית i20 ב46K מסוויטש - כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטו נחמד, האקזמפלר הספציפי לא נראה שמור, תא הנוסעים מלוכלך, פנסים שרוטים, צמיגים לא נראים משהו, פלסטיק תחתון של הטמבון תפוס עם אזיקון? נו באמת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

לא מכיר את האתר סוויטש , אבל זה בערך מחיר ההתמקחות ההתחלתי לרכב הזה ביד 2 או טיפה פחות.

לעניין הרכב - אמין , זריז , יחסית חסכוני מרווח סביר - 2 כיסאות ילדים נכנסות בשקט מאחור ( לא פירטת צרכים )

אחרי 20,000 ק"מ עם הרכב אני יכול לומר לך שהרכב נעים גם בנסיעות ארוכות ו1.4 עם 100 כ"ס עושים טוב את העבודה

אם אתה רווק - הייתי בהחלט שוקל I10 עם מנוע 1.2 - מרגישה חזקה וליחיד בהחלט מספיקה

למזלך I20 יש המון בשוק ולכן יש לך גם הרבה מבחר וגם יכולת מיקוח.

לגבי האקסמפלר הנ"ל - לא נראה שמור - צבע דהוי , אזיקון שמחזיק את הטמבון ??? כתמים במושבים ובכלל תא נוסעים שמעיד על חיים לא קלים שעבר הרכב - עבור לבא

עריכה אחרונה על ידי alon30111

לנסר 2007

פורסם

מה הייתם אומרים המחיר שאני יכול להוציא על שנה כזו?

כמו כן האם יש הרבה פרטיות בשוק? או רק ליסינג?

קצת קשה לי להבין מה מציאה ומה לא ביד2, זו הסיבה שניסיתי ללכת על סוויטש

יונדאי i20 2010 GLI

פורסם

מה שבטוח, ברגע שיש היצע של הדגם הזה בשוק, אל תתמקד דווקא על זו שהוצעה בסוויטש, היא הוצעה דווקא שם מכיוון שכנראה הבעלים התייאש מלמכור אותה לבד.

היום השוק של קונים, תחפש, תתמקח ואל תתבייש, בסוף תמצא רכב שמור ובעלים שיהיה מוכן גם להתגמש

פורסם

אם רק תינוק אחד זה לא הכי נוח אבל אפשרי,במידה ויש 2 אין מצב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הדגם הזה לא הכי שמור שיש.

הצבע המתקלף בטמבון האחורי - יצא לי כבר לראות בכמה רכבים כאלו.

לטעמי הנוסעה גבוהה קצת וגם האינטריור לא שמור.

יש המון רכבים כאלה בשוק. ממליץ לך לעבור הלאה.

• תוכן חדש...