Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על מחשב נייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים . זקוק לעזרתכם בבחירת מחשב נייד לסטודנטית לפרסום שבעתיד גם ישמש אותה לעבודה. המחשב שהומלץ לה ב-ksp הוא כבתמונה המצורפת. Lenovo g40-80 . הדגשים שלה הם זמן סוללה מקסימלי וכח עיבוד. משחקים פחות מעניינים. המחיר הוא 3395 שקלים. אם ישנם מחשבים זולים יותר עם חומרה עדיפה או חומרה זהה אשמח לקבל את דעתכם. גם דעות על המחשב עצמו יתקבלו בברכה. ImageUploadedByTapatalk1431066522.851728.jpg

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

היא צריכה נייד ? מחשב שולחני במחיר הזה יהיה הרבה יותר חזק והרבה יותר מתאים לעבודות עיצוב (מסך 24 אינטש HD לפחות)

המסך שיש לה בנייד הזה הוא עלוב בכל קנה מידה.

בכל מקרה אם היא מתעקשת על נייד, היא צריכה לבחור אחד עם מסך מוצלח יותר גדול יותר והרבה יותר חד, המחיר יקפוץ לשמיים בהתאם, וצריכת הסוללה תיקפוץ גם היא יחד עם המסך הגדול והטוב יותר.

פורסם

המחשב צריך להיות כמה שיותר קל. וכן הדרישה היא לנייד.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

"14 זה הגודל המכסימלי שיהיה ממש נייד.

הבן שלי משתמש ב-"13.3 - כבר השלישי שלו מאז תחילת לימודי התואר הראשון - אבל לפני מספר חודשים הצטייד גם במסך "24 שמקל מאד על השימוש כאשר הוא בבית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לא הייתי מתפשר על מסך של פחות מFHD, בעיקר אם היא צריכה להתעסק בעיצוב.

מנסיון של עריכת תמונות על רזולוציה כזו - גועל נפש מתסכל.

זמן סוללה וכח עיבוד - SSD! גם אם התקנה עצמאית. שמתי על הלנובו שלי (E330) כונן SSD של 120ג"ב במקביל למכני וזה תענוג.

כונן נוסף אפשר להתקין או במקום כונן אופטי אם קיים, או ביציאת MSATA שלחלק מהמחשבים יש (כך בוצע אצלי).

אני לא יודע מבחינת מעבד, לא מכיר את הדורות החדשים - אולי שווה ללכת על i5 יותר חזק מדור אחד אחורה?

זכרון אפשר להוסיף לבד, לרוב יוצא יותר זול.

חשוב לוודא שהמסך הוא מסך מט ולא מבריק, זה מאפשר עבודה בתנאי תאורה פחות אופטימליים ללא השתקפויות. אי אפשר לחזור אחורה אחרי שניסית.

בהנחה שרוב העבודה תהיה בבית, מומלץ ביותר לעבוד עם מסך חיצוני. משדרג משמעותית.

לגבי משקל, במחירים גבוהים יותר אתה יכול לקבל מסך איכותי וגדול יותר במשקל נמוך. רלוונטי?

ספריאל, אני מסכים איתך לגבי גודל המסך כל עוד התקציב "סטודנטיאלי".

חברה שלי משתמשת בסמסונג סדרה 9 עם מסך 15.6 ומעבד i7 עם SSD, שעדיין שוקל פחות מה13.3 שלי ומחזיק כמעט כפול זמן עבודה.

חיפוש זריז בזאפ מראה שכדי קבל מסך 15.6 FHD ששוקל פחות מ2 ק"ג (לא כולל המטען, שלרוב הוא יחסית כבד) אתה מתחיל מ4.5K.

הנה.

עריכה אחרונה על ידי Talgaz
אני משקיע

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

עדיף 13.3, יותר חסכוני בסוללה וגם יותר נוח וקל יותר. אבל מצד שני לא מוציא את העיניים כמו 10-11.

בין היתר אני לא ממליץ על לנובו IDEAPAD, זה די גרוע, והאחריות רק לשנה.

אני מעדיף DELL בתקציב הזה:

http://ksp.co.il/?select=.268..271..214..213.&list=1&sort=2&glist=1&uin=25789&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

שאלה חשובה: סטודנטית לפרסום אומר עבודה גרפית?

אם כן - בכיף אפשר לשכוח מ13.3. וגם מרזולוציה של 1366X768.

מנסיון מתסכל.

אם אין כסף לSSD, שווה לחפש כונן מכני של 7200RPM ולא 5400. קצב העברת מידע מהיר יותר = ביצועים טובים יותר. היום הכונן הקשיח הוא צוואר הבקבוק של רוב המחשבים.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

יש דגמים עם דיסק קשיח SSHD, זה דיסק קשיח רגיל עם רכיב SSD של 8GB שנועד לשיפור הביצועים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

אם היא הולכת עם המחשב - המומלץ זה 13.3

משקל - עד 2 ק"ג

בבית תמיד אפשר לשים מסך גדול ומקלדת אם רוצים

הייתי מנסה גם לקנות דגמים מארה"ב (מחירים באיבי כוללים משלוח ומיסים ועדיין יותר זולים מישראל בדגמים הקלים והחזקים)

מגיעים תוך שבוע ויש אחריות בינלאומית

לא הייתי גם פוסל להביא מחשבים כאלה

http://www.ebay.com/itm/Dell-Inspiron-13-13-3-2-in-1-Laptop-i5-4210-8GB-500GB-1080P-FHD-TOUCHSCREEN-/391128760428?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5b1117406c

עם אחריות והכל

או כזה

http://www.ebay.com/itm/Dell-Inspiron-13-3-7347-i5-4210-8GB-500GB-1080P-FHD-convertible-Touch-screen-/321735298887?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ae8eb0f47

אלה מחשבים שיש להם אחריות מדל ולא מאדם או חנות ולכן אפשר בשקט לרכוש

וכאן יש חדש עם מעבד דור 5 עם משקל 1.1 ק"ג שממש לא יעיק עליה לסחוב

http://www.ebay.com/itm/Dell-XPS-13-13-3-FHD-Infinity-Display-5th-Gen-Core-i5-5200U-4GB-128GB-SSD-/291434604214?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43dadb26b6

הוא מסדרת XPS ובארץ המחיר הרבה יותר יקר 7200 שקל לעומת 5400

הייתי מחפש גם את [h=3]Samsung ATIV Book 9[/h]ניידים קלים וחזקים

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם

דל לטיטיוד 5440 - מחשב עיסקי אמין וקל משקל עם מסך 14". מחיר כ3500ש"ח לI5 עם 4GB זיכרון (צריך בכמה מאות שקלים להוסיף עוד 4 מיד).

שימו לב, דל לקנות אצל המפיצים של היבואן הרשמי כדי שיהיה אחריות רשמית, תוודאו שאתם מקבלים PRO SUPPORT למשך 3 שנים.

ולגבי SSD, הבעיה שלו זה נפח קטן ומחיר יקר, היום יש כוננים היברידיים 500GB + 8GB SSD - מחשב עולה מהר מאוד ומגיב נפלא. פשרה מעולה בין נפח, מהירות ומחיר.

בשביל עבודה לא להתפשר על הסדרות הביתיות. לטיטיוד זו סדרה עסקית.

על ליין של לנובו אני פחות ממליץ לשימוש עסקי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הייתי גם שוקל מחשב חדש כזה במחיר 3600 שקל

http://www.ebay.com/itm/NEW-Dell-XPS-11-6-QHD-Touch-Convertible-Core-i5-4210y-4GB-128GB-SSD-Backlit-KB-/291387998197?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43d813fff5

עם שנה אחריות

מסך QHD כך שאפשר להראות בשיא החדות כל תיכנון או רעיון

(בבית אפשר לחבר מסך 22 לעבודה) ויש לה מחשב חזק עם רזולוציה מדהימה - הרבה יותר מ FHD שמחזיק הרבה זמן עם סוללה

קובי

:-)

פורסם

מנצל"ש

מחפש מחשב נייד לבת 17 לשימושים כלליים (לא משחקת משחקים כבדים - הסימים 4 המשחק הראשי שלה).

האם דמויי הטאבלטים כמו יוגה 2 ואינספירון 7347 יספקו את הסחורה?

בדל מוצא חן בעיני 3 שנות אחריות בבית הלקוח

It's life, Jim, but not as we know it

פורסם

הרבה לא יאהבו את מה שאני הולך לספר:

רכשתי מחשב ב4000 שקל (סמסונג סדרה 7, מחשב סוף הדרך)

אבא שלי כמה שבועות אחרי זה רכש מחשב לנובו עיסקי ב6 אלף שקל.

אחותי רצתה מחשב ישר אחרי זה, התקציב שלה היה 2000 שקל והיא לא מוכנה להתפשר- האישה רוצה מסך מגע, אולטרה בוק, ומחשב מהיר.

אין חיה כזאת.

פתחתי יד2 נתתי לזה צ'אנס, מסתבר שיד2 מפוצצים באנשים שמוכרים מחשבים חדשים ב70% מחיר!

קנתה ב2300 שקל מחשב סמסונג סדרה 9 חדש דנדש. עם קבלה בת 3 חודשים שעלה בערך 5-6 אלף שקל בדיוטי פרי.

מאז כל מי שדיבר איתי על מחשב נייד שלחתי ליד2 וחזר עם מציאה שגרמה לי להתבאס על ה4 אלף שקל שהוצאתי.

נקודה למחשבה.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...