Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מה תמליצו לרכוש רכב משפחתי סטיישן חדש,

כמה שיותר מאובזר, נוח, בטיחותי וגדול.

בינתיים פג'ו 308 או 2008 הן אופציה טובה. האם יש אלטרנטיבות ?

תודה

פורסם

ה-308 סטיישן מכונית משובחת, איכותית, חסכונית ויש לה תא מטען גדול. אבל למיטב זכרוני היא יקרה ממתחרותיה והנדסת האנוש שלה דורשת הסתגלות (השליטה על כל מערכות הרכב מתבצעת דרך צג מגע אחד. זה מבלבל ומסורבל).

ה-2008 קטנה משמעותית וגם עושה שימוש במנוע/גיר מיושנים. מכונית חביבה שלאחר מתיחת הפנים שתגיע בהמשך השנה תהפוך לחביבה פלוס פלוס.

הסטיישן האהובה עלי כיום היא קיה סיד סטיישן. גם מאובזרת, גם איכותית, גם מהנה לנהיגה וגם מגיעה עם גיר כפול מצמדים טוב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

+1 לקיה סיד. החיסרון - נפוצה מאד בציי רכב, ולכן יכול להיות בעייתי בעת מכירה עתידית. אם אתה מתכוון להחזיק את המכונית ל-5 שנים, אז נראה לי שווה.

אופציות נוספות:

http://www.netcar.co.il/magazin/focus/p30814.asp

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

במוו M5 סטיישן עדיפה בהרבה.

גם מבחן של טופ גיר מעריך את ה-M5 כאלטנטיבה עדיפה על פני הפג׳ו 308.

במבחן שהם ערכו בין השתיים זכתה ה-M5 בכל אחד מהפרמטרים שציינת.

היא נפוצה בעיקר באירופה, בארץ ניתן להזמינה דרך היבואן בהזמנה מיוחדת, אבל ההמתנה בהחלט משתלמת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רמזל, אם אני לא טועה המרצדס E AMG ניצחה במבחן ההוא את ה-M5 סטיישן (שניצחה את ה-308). ה-CLS נורא צעקנית.

שנייה ברצינות - ה-308 מעולה. קח בחשבון גם שהיא מרווחת יותר מדגם ההאצ'בק (שקצת ממש ממש צפוף מאחורה) בזכות בסיס גלגלים שארוך ב-11 ס"מ. אם מתאים לכם משהו יותר קטן הקליאו סטיישן היא אחלה אופציה. גם האוקטביה והלאון טובות, אבל משום מה, לאחרונה במקום שהעניין ישכך ויעלם, דווקא שומעים על יותר ויותר בעיות במנועים/גירים של היצרניות האלה, אז אני נמנע מלהמליץ כרגע.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

למתחכמים למיניהם, פות"ש הגדיר שני דגמים מועמדים ובכך יצא ידי חובתו בנוגע לציון התקציב שלו.

נא להתמקד בטווח שציין.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מה תמליצו לרכוש רכב משפחתי סטיישן חדש,

כמה שיותר מאובזר, נוח, בטיחותי וגדול.

אלו הפרמטרים שציין. ביקש עוד חלופות מלבד הפיג׳ו.

הסיד שהוצאה לו נחותה לדעתי מה-RS6 ומה-M5 בכל אחד מהפרמטרים הנ״ל.

בכך יצא ידי חובתו בנוגע לציון התקציב שלו.

כמנהל פורום לדעתי כדאי להראות לו חלופות בפרמטרים שציין. לא ראיתי שהוא ציין טווח תקציב. הוא בפרוש הגדיר הפרמטרים הרלוונטיים.

אם ציין טווח תקציב ופספסתי - מצטער. ה-M5 לא רלוונטית. לגבי האאודי, אינני יודע מה מחירה וכדאי לברר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

סיד סטיישן מצוינת אבל 308SW עדיפה כמעט בכל פרמטר: מרחב פנימי, נוחות נסיעה, זריזות, צריכת דלק נמוכה משמעותית. לקיה יש יתרון במשך תקופת האחריות, אבל גם פיג'ו נותנת יותר מהממוצע: 5 שנים.

• תוכן חדש...