Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיטרואן נותנת 5 שנים אחריות. פיג'ו עדיין תקועה בשלוש שנים (אלא עם כן היה שינוי ואני לא יודע עליו). יש לך מקור לזה? לא מצאתי סימוכין באתר של פיג'ו.

 

בוקי, התכוונתי כמובן לגג פנורמי. לא ניסחתי את עצמי כמו שצריך. התנצלותי.

אגב רכב עם גג פנורמי שלא נפתח שנזכרתי בו - סקודה ראפיד ספייסבק.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

עם חריגה קלה בתקציב יש את שקודה אוקטביה סטישין. איך לא הזכרתם אותה?

היא מרווחת מאוד יחסית לקטגוריה ופה מבחינת הגודל היא עונה על הדרישות ומובילה, גם הבטיחות. והאבזור? תלוי איזה רמת גימור לוקחים, רמות גימור מאובזרות יותר כמובן יקרות יותר. השאלה אם פותח השרשור יכול להוסיף את ההפרש הכספי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הייתי שוקל גם אוריס הייבריד, בייחוד אם צריכת דלק (כמו תקציב...) היא פרמטר שלא הוזכר. מה גם שזו מכונית מעולה בפני עצמה, נוחה ומאובזרת למשעי.

×
×
  • תוכן חדש...