Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש ברשותי סובארו אימפרזה שנת 2003

לא מזמן הותקנה לי מערכת כזו

מקדימה:זוג קומפוננט מורל מקסימו

בנוסף רדיו דיסק פיוניור לא יודע דגם מדוייק עלה 500

בנוסף גם סאב וופר תיבה בבגאז של פולקאודיו 1600w ומגבל של jbl

העניין הוא כזה,כאשר באוטו אני שם שירים כדוגמאת האוס,טראפ,טרנסים וכול הבאסים וכדומה. אני מרוצה עדד השמיים האוטו עף הבאס נקי,באמת מדהים אין לי שום תלונה

אבל,כאשר אני מעוניין לשמוע שירים אקוסטיים-שקטים-מזרחית אפילו אייל גולן נגיד !

הצליל הופך להיות לא נקי,כאילו המורל לא מצליחים להתמודד עם זה שפתאום יש זמר ששר מילים וצריך שישמע נקי ושישמעו כול צליל.

אני מעוניין להוסיף רמקולים למאחורה כדי לעשות מעין סגירה של הצליל שתתן עוד עוצמה שחלשה וגם איכות.

חשבתי על להוסיף רמקולים 6x9 כי בדלתות האחוריות אין מקום...

אבל על מנת להוסיף 6 על 9 צריך גם להוסיף מגבר נוסף,כי הנוכחי לא יוכל להתמודד

אז בעיקרון אני צריך המלצה לרמקולים 6 על9 פלוס מגבר בסיסי שישמעו הכי איכותי וטוב שאפשר !

התקציב הוא עד 1100 שקל כמה שפחות יותר טוב

תודה לעוזרים :)

פורסם

העצה שלי היא לקחת את התקציב הזה ולפנות לבעל מקצוע מומחה - איש סאונד במקצועו, בכדי לבצע כוון למערכת שלך - ראה ערך רונן נאור.

או לסירוגין - להתחיל בלבודד את הדלתות הקדמיות בידוד אקוסטי. - רעה ערך בידוד אקוסטי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רשמת בכותרת שיפור המערכת הקיימת, לא המלצה על שני רמקולים.

בעיניי הוספת שני רמקולים אחוריים לא תשפר שום דבר ברמקולים הקדמיים לעומת כוון נכון של המערכת אשר ישפר פלאים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בעיניי הוספת שני רמקולים אחוריים לא תשפר שום דבר ברמקולים הקדמיים לעומת כוון נכון של המערכת אשר ישפר פלאים.

אדי שלום, "כל מילה בסלע" אכן אתמול בצעתי כיוון של המערכת ברכב אצל רונן נאור. פשוט כיף להאזין למוסיקה ברכב בעיקר במוסיקה קלאסית עם הרבה כלי נגינה.

פורסם

אני "שד" את המזוודה שלי! :-D

או באנגלית

I "breast" my case

Pioneer TS-X150

פורסם

מה העלות של ''כוונון'' כזה התקציב שלי הוא 1100 ושמעתי מחברים שהוא לקח להם 1600-2200 על כוונון

ומה הוא בדיוק עושה כדי לכוונן שהעלות היא כזו וסליחה על הבורות

• תוכן חדש...