Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה צבע פנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני לקראת החלפת רכב וכנראה שאני ייקח את האוקטביה סטיישן 1.2 רמת בסיס(דרך אגב, מה דעתכם? בחירה טובה?). יש למישהו מושג איך הולך הסידור של הצבעי פנים ברכב הזה-האם עם צבע חיצוני כהה מקבלים פנים בהיר או להיפך, או שזה משהו שצריך לציין בהזמנה?

תודה רבה.

פורסם

כשהכל תקין זו מכונית לא רעה בכלל.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

באוקטביה אמבישן מקבלים ריפודים שחורים, לא משנה באיזה צבע חיצוני תבחר.

באלגנס יש אפשרת בחירה.

בלי שום קשר, אני כמעט קניתי אוקטביה וביקשתי מאחת העובדות בסוכנות להציץ ברכב שלה שהיה בן חצי שנה עם ריפודים בהירים וחשכו עיני. הם היו פשוט שחורים, כל טיפת מים שנוחתת עליהם משאירה כתם ענקי ומכוער, גם הפלסטיקה הבהירה נוטה להתלכלך.

אני מסכים שתא הנוסעים נראה מעולה כשהוא נקי אבל אם הוא מצריך תחזוקה כל כך קפדנית עדיף ללכת על השחור.

פורסם

תודה, דרך אגב ב icar הייתה כתבה על סקודה ואמרו שם שעוד מעט האוקטביה תקבל מערכת מולטימדיה כמו הפאביה עם מירור לינק? האם יש למישהו מושג מתי זה עוד מעט והאם זה בזמן הקרוב? תודה

פורסם

אני מתכנן ביוני להוציא סיכום 3 חודשים עם אוקטביה 1.2.

אני לא יודע איך הסטיישן, בליפטבאק (כחולה) הכל שחור למעט פס עבה כסוף.

אם יש לך שאלות ספציפיות ולא "איך האוטו?" מוזמן לשאול

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם (נערך)

אתה יכול בבקשה לבדוק דרך הקישור הנ"ל:http://updateportal.skoda-auto.com/ האם יש לך עדכון למערכת BOLERO שמוסיף תמיכה ב-MIRROR LINK? לפי מה שכתוב שם קיים עדכון שמוסיף תמיכה בזה למירור לינק, זה דבר מאוד שימושי ומאוד הייתי רוצה שזה יהיה קיים באוקטביה.

בקישור פה:http://www.briskoda.net/forums/topic/334118-mirrorlink-update/ אמרים שאוקטביות שיוצרו אחרי 2 לנובמבר 2014 יגיעו עם מערכת BOLERO עם מסך 6.5 אינץ'(במקום ה-5.8 שמגיע היום), האם מישהו יכול לאשש או להפריך את זה? תודה.

עריכה אחרונה על ידי mejok
פורסם

אני אבדוק כשאני אפגוש את אמא שלי, האוקטביה שלה.

הבעיה העיקרית בשבילי באוקטביה היא שחסר כוח בזינוק. בוודאי לא בהשוואה לקליאו, בהשוואה ליונדאי i35 שהייתה קודם

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

תודה, כעיקרון אין לי ציפיות גבוהות(כיום נוהג על פורד פוקוס). לפי מה שהבנתי (מחו"ל) רכבים שייצרו אותם לשנת מודל 2016(MY2016) יגיעו עם מרכת משודרגת עם מסך גדול יותר ומירור לינק, לפי מה שבנתי שנת מודל 2016 מתחילה משבוע 22, כלומר תחילת יוני(בנוסף יגיעו המנועים החדשים עם יורו 6). השאלה היא אם אני יזמין את הרכב עכשיו אני יקבל שנת מודל 2016 או 2015? במידה וכן, עדיף לחכות.

פורסם

למה שלא תשאל את היבואן. הרי חלק מתהליך המכירה כולל הצגת מפרט.

אם אתה יודע מה השינויים הרי שהדבר יהיה ברור לך.

פורסם

תודה ;-)

• תוכן חדש...