Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והוציא לי אותה מהמקום. נראה לי גם ששבר שם את המקום שהיא יושבת עליו. יש מה לעשות בנידון? אפשר להדביק את זה אולי עם דבק חזק או ללכת למוסך לסדר זה? אוטו חדש שנת 2014 פיגו 208.

אשמח ליצור מה לעשות. תודה רבה ובוקר טוב.

417259ce5a15667a100b7d022fc4274f.jpg3c04ed4eae5f4441e571eab99677cb43.jpgf3d62009c9dc82a8f5e679ae1551f4c9.jpg

פורסם

דיברתי עם הביטוח אמרו שיש השתתפות עצמית מעל 1200 לא הבנתי אותה כול כך

מישהו יכול להמליץ על דבק טוב שיתפוס לי את הפלסטיק לפלסטיק

פורסם

השאלה אם כדאי לך להדביק את זה? האם המראה מתקפלת? זה לא יהרוס את קיפול המראה?.

לדעתי חבל להפעיל ביטוח, גש לזגגים ופירוקיות ובצע השוואת מחירים.

פורסם

תבדוק אפשרות להזמין מ - eBay מראה זהה .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

אני אבדוק הבעיה שמראה יחסית במצב טוב החיבור שלה למטה נראה לי קצת נשבר וגם החלק שיוצא מהאוטו שמתחבר אליה שברו שם את התפסן

פורסם

סופר 7 ידביק (למרות שהוא נשאר גמיש). אבל לא תוכל לקפל את המראה.

ניסיתי לדחוף בלחץ חזרה?

תבדוק במוסך של פג'ו אם אפשר להחליף רק את התושבת הקפיצית (הסנאפ) שנשבר כנראה ולא את כל המראה. קשה לי להאמין שהם יעשו את זה אבל אולי

פורסם

בקיצור הדבקתי ויצא חרא אבל עכשיו הבעיה שהחשמל במראה חזר לעבוד והיא לא מצליחה להתקפל כמו שצריך והמנוע ממשיך לעבוד בלי סוף אז החזרתי את זה למצב שהאוטו פתוח עד מחר שאני אלך לבדוק מה אפשר לעשות

בקיצר חרא אנשים לא מאחל את זה לאף אחד גם להפסיד עבודה וגם כסף שהולך לחינם

• תוכן חדש...