Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז קודם כל, קראתי פה כמה פוסטים והתרשמתי מרמת הידע של חברי הפורום ולכן רציתי להתעייץ לגבי מערכת לרכב, לאחורנה התחדשתי בפיאט פונטו איבו ואני מעוניין לשדרג את המערכת.

אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית, ומדיי פעם גם עברית אבל יותר חשוב לי שהמערכת תתאים למוזיקה אלקטרונית.

מסקר שוק שביצעתי הגעתי אל הרכיבים הבאים:

2 זוגות מורל וירטוס

2 סאבים רוקפורד P3SD4

2 מגברים אלפיין PDX-F4

לגבי רכישת הרדיו דיסק אני לא יודע מה לבחור שיתאים לרכבים הנ"ל, האם לדעתכם הרכיבים טובים ואיזה רדיו דיסק צריך להתאים כדי לסגור את המערכת.

פורסם

אני מבין שאתה מעוניין במערכת עוצמתית ואיכותית שמתאימה למוזיקה אלקטרונית.

לא הייתי רוכש את הציוד שאתה מציע מדובר בהצעה דיי בנונית.

מה התקציב הכולל לרכיבים ללא התקנה.

פורסם

מדובר בתקציב שנע על ה10K+- , הרכיבים לפי חישוב ללא עלויות מס מהebay עולים כ5.5K לקחתי מרווח ביטחון למכס+רדיו דיסק + עלויות התקנה.

כרגע המערכת באוטו מביכה עד כדי רמה שאני בקושי שומע מוזיקה, אני יכול לחכות עוד חודשיים ,שלוש ולהגדיל את התקציב או שפשוט אקנה רדיו דיסק , קומפננטים ומגבר, ובעתיד הקרוב אשדרג אותה.

• תוכן חדש...