Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם ניתן להפסיק לאהוב.

האם ניתן להפסיק לאהוב – לא התחבט התינוק בשאלה. "הן איני מכיר דבר אחר זולת אימי המרעיפה עליי אהבה עד אין קץ (אה, וגם לפעמים האבא...). חום גופה, ושדה המספק לי את מקור חיי – איני מכיר דבר אחר. בחיי (הקצרים) ! "

האם ניתן להפסיק לאהוב – "את מי אתה אוהב" – נשאל הפעוט וענה: "את אמר ואבא...גם. ובכלל – מה השאלה ולמה שואלים אותי כל יום כל מיני דברים ? מה רוצים המבוגרים ? מה, הם אינם יודעים ?"

האם ניתן להפסיק לאהוב – "יש לי חברה בגן", אמר הילד. "אותה אני הכי אוהב. אולי... אחרי אמא ואבא. אה – וגם שוקולד ? " (מה השאלה – "אין שכל - אין דאגות ").

האם ניתן להפסיק לאהוב – פרפרים ראשונים בליבו של הנער, מבשרים את תחילת אהבה (אחרת, מבני משפחה וסתם שוקולד...). "יעל – מה את עושה היום ? טוב, נלך לסרט ואח"כ לחוף הים, נחזיק ידיים ונתחבק עד שנרדם על החול הרך". אהבה ראשונה – "לא אשכח אותך יעל, את היית הראשונה... (אם כי שמתי עין על ליאת הברונטית... אחח). מסתבר כי אפשר גם אחרת אם יש תחליף..."

האם ניתן להפסיק לאהוב – חשב לעצמו העלם, "איני יכול בלי. תמיד תהיי מישהי, לישון איתה כפיות, הן זה היצר האנושי, לרצות לקבל ולתת חום ואהבה. אז מה אם היא נגמרת – תמיד תוכל לבוא אחרת...! ".

האם ניתן להפסיק לאהוב – עמד הבחור מתחת לחופה : "הן זאת אשתי, ולעצמי נדרתי – בלי שטויות או כאילו אחרות. היא, היא ורק היא. הרי אותה אוהב לעד, עד ש...ההוא יפריד בינינו. נבנה קן ונזדקן (ביחד! מה הבעייה פה בכלל ?). "

כן ניתן להפסיק לאהוב, אומר אני ממרומי שנותיי.

עברו להם מאז מספיק שנים. אהבתי, כעסתי, שנאתי וחוזר חלילה. היו עליות, היו ירידות... (עדיף כבר מישור...).

חלודת הזמן, ולפעמים גם סתם שטויות.

אגב בנדר עמדתי (לא היה לי ספק). אולי בדברים אחרים לא.

למה (היתה) התמימות הזו, שניתן הכל לשמור כך לעד ?

ולמה לא "זהה" אהבתי לילדים לאהבתי לאישה ?

למה אחת נותרה והאחרת - (כנראה) נגמרה ?

האם ניתן להפסיק לאהוב (שואל אני אתכם ?)

(חייב סיבוב על האלפא. עכשיו !)

alfa 156 2.5.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצויין. יפה כתבת. ההבדל הקטן הוא בין אהבה התלויה בדבר לבין אהבה הלא תלויה בדבר.

לפעמים בנישואים, האהבה הזוגית מאבדת מקומה לאהבת הילדים והדאגה להם, ולכן אחרי שנים של הזנחה, קיים קושי רב להחיות אותה מחדש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יעבור לך. בסופו של דבר, אדם יכול לאהוב ללא גבולות רק את עצמו. כל האהבות האחרות בחיים נובעות מזה שאנחנו אוהבים את עצמנו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
יעבור לך. בסופו של דבר, אדם יכול לאהוב ללא גבולות רק את עצמו. כל האהבות האחרות בחיים נובעות מזה שאנחנו מוכנים להפחית באהבה העצמית שלנו.

תיקנתי קצת מה שכתבת (כי לתפיסתי יש במה שכתבת סתירה)

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

למה סתירה? אתה אוהב את עצמך אז אתה אוהב את כל מי שמספק לך סיבות לאהוב את עצמך, כמו הורים, אישה וילדים. עם הזמן אתה מנסה לשמור על האהבות האלה כי הן מצדיקות את האהבה שלך כלפי עצמך ולפעמים זה גורם לך לתסכול וסבל.

כשקוראים את זה בפעם הראשונה זה נשמע אנוכי ומגעיל אבל בתכלס כל מה שאנחנו עושים זה בסופו של דבר בשביל עצמנו. גם כשאתה עוזר לאחרים לכאורה ללא תמורה אתה עושה את זה בשביל עצמך.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אפשר.

ושתלך לתקעווד הבת$ונה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כתיבה יפה, אהבתי. :mm_yeah:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
יעבור לך. בסופו של דבר, אדם יכול לאהוב ללא גבולות רק את עצמו. כל האהבות האחרות בחיים נובעות מזה שאנחנו אוהבים את עצמנו.

גם האהבה לילדים הינה חסרת גבולות, בניגוד לאהבה לאישה.

חולגי,

כתיבה יפה ונכונה, תיהיה חזק, הזמן משכיח הכל ומה שהזמן לא משכיח- נשים אחרות ישכיחו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
למה אתה מדבר לא יפה ?

;)

יצאתי עם אחותה הכלבה. :snipersmi

כל מה שאתה צריך זה :beerchug: עם חברים והרבה :roflmao:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

פורסם

אני הייתי מסכם אחרת:

https://www.youtube.com/watch?v=HoGvpAf6k0M

• תוכן חדש...