Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אירוע לקוחות אבארט'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צויין שבעלי אבארת' יד שניה לא הוזמנו.

אפשר להסיק שהוזמנו רק מי שרכשו אבארת' חדשה ועדיין מחזיקים בה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תגובות 343
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כנראה חלק מלהיות שייך לקהילת אבארט זה לא לכבד/לשמוע דיעה של אחרים.

אני חושב שהתגובה שלי הייתה עניינית ואף מפרגנת והתגובות שקיבלתי לא ראויות ולא מוצדקות,

בשורה התחתונה רוב בעלי הרכב חזרו על מה שאמרתי : הרכבים אינם מצטיינים במיוחד (ואני מדבר על כל פרמטרי נהיגה, שיק לא מהווה שיקול בשבילי) אבל בשילוב מכונת יחסי ציבור יוצאת מן הכלל וקהילה מגובשת הם הפכו להיות נחשקים וזו הגאונות של סמל"ת.

הלוואי שהיבואנים האחרים היו יודעים לתת קמצוץ מכך .

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
צויין שבעלי אבארת' יד שניה לא הוזמנו.

אפשר להסיק שהוזמנו רק מי שרכשו אבארת' חדשה ועדיין מחזיקים בה.

נכון אבל בכל מקרה לא הגיוני שישנם רק 100 בעלי אבארט יד ראשונה שעדיין מחזיקים ברכב.

יש הרבה יותר לדעתי.

פורסם
"הוא שוב אכל נתונים יבשים!"

בואו נראה כמה קשישים יש פה שזוכרים מאיפה זה.

נו באמת. כבר הגעת לגיל שאתה נתלה מהמנורה?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

100 זה מספר עגול, לא המספר המדויק, זה סדר גודל. יש אנשים שהוזמנו ולא יכלו להגיע מכל מיני סיבות (עבודה, חו"ל, אילוצים אישיים), זה טבעי. אבל כסדר גודל, זה נשמע לי די תואם לרוכשים יד ראשונה המחזיקים ברכב. יש סדר גודל של עוד איזה מאה שמסתובבות בידיים שניות ומעלה.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אוקיי, זה קצת מסביר למה צ'מפיון למשל לא יכולים לעשות אירועים כאלה.

תארו לכם שהיו מזמינים את כל בעלי הגולף GTI שקנו את הרכב מהסוכנות ועדיין מחזיקים בו. זה הרי פי כמה וכמה מ-100 איש.

פורסם

קשה מאוד לגבש קבוצה.

יש צורך בדגם נישה שם כך בתור התחלה ולכן האבארט' יושבת בול.

לגולף GTI רוכשים מגוונים מדי ומכאן הבעיתיות.

עצם העובדה כי עומר מכיר אישית כל לקוח מאפשרת ביתר קלות גיבוש שכזה.

שוב שאפו!!

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
הרכבים אינם מצטיינים במיוחד (ואני מדבר על כל פרמטרי נהיגה, שיק לא מהווה שיקול בשבילי) אבל בשילוב מכונת יחסי ציבור יוצאת מן הכלל וקהילה מגובשת הם הפכו להיות נחשקים וזו הגאונות של סמל"ת.

הלוואי שהיבואנים האחרים היו יודעים לתת קמצוץ מכך .

הרכבים בהחלט מצטיינים, רק שההצטיינות הזו באה לידי ביטוי במימד ששקוף לך; אתה לא מכבד את זה ולכן דבריך לא מקבלים את הכבוד שאתה מצפה לו.

אין מכונת יחסי ציבור שמקדמת את מותג אבארת'. כמעט כל החשיפה שאתה רואה מקורה בבעלים מרוצים של המכוניות (מדוע הם מרוצים? זה שקוף לך לכן אתה לא מפרגן ולא "קונה" את זה).

הקהילה מגובשת מכמה סיבות, שהעיקרית שבהן בעיני היא צורת הסתכלות מסויימת לחיים שמחברת בין אנשים שחלקם הופכים לחברים.

אני לא מנסה לשכנע אותך שגולף GTI (כדוגמא) הוא רכב סתמי ומשעמם, מכיוון שזו דעתי האישית, ששונה משלך, ואני מכבד את זה. מה שאני לא מכבד זה אנשים שלא מבינים על מה אנחנו מדברים אבל עדיין מנסים להוכיח לנו שאנחנו טועים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אלזו שפרכט זרטוסטרה!

+100:mm_yeah:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הוואי שמוואי, הדבר הכי מקומם זה שהיבואן מתקין קיט ESSESSE באופן רשמי לחלוטין ושאר היבואנים לא מייבאים קיטים ויותר מזה, לא מאפשרים להתקין בכוחות עצמך באמצעות אחת הסדנאות. כל פעם שאני יוצא לסשן עם אנשים עם פונטו אבארת' אני פשוט מקנא בזה שהם יכולים ליהנות מרעש כזה מהרכב שלהם בצורה מוסדרת ואני לא.

פורסם

אפשר להתקין גם שיפורי m performance בבימרים, אבל המחירים? שערורייה.

יש לזה בית מיוחד ונפרד לכל השדרוגים באישור היבואן.

M-TECH E46

פורסם

Smiro תתנחם בזה שאתה שמעת את הצליל הזה כנראה יותר טוב משאני שמעתי ;)

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם
ואני מדבר על כל פרמטרי נהיגה, שיק לא מהווה שיקול בשבילי

כל פרמטרי הנהיגה הם חלק מחוויה כללית אחת. "שיק" זו כנראה מילה קצת מעפנה ופלצנית להגדיר את זה.

החוויה לא מוגדרת רק מפרמטרים שקשורים בנהיגה, אלא גם בעיצוב ובנראות של הרכב, בכל מה שקשור למגע של הגוף ברכב, בצליל ואפילו בריח.

בגלל זה אי אפשר לטעון שרכב עם ביצועים פחות טובים, הוא אבסולוטית פחות טוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
הרכבים בהחלט מצטיינים, רק שההצטיינות הזו באה לידי ביטוי במימד ששקוף לך; אתה לא מכבד את זה ולכן דבריך לא מקבלים את הכבוד שאתה מצפה לו.

אין מכונת יחסי ציבור שמקדמת את מותג אבארת'. כמעט כל החשיפה שאתה רואה מקורה בבעלים מרוצים של המכוניות (מדוע הם מרוצים? זה שקוף לך לכן אתה לא מפרגן ולא "קונה" את זה).

הקהילה מגובשת מכמה סיבות, שהעיקרית שבהן בעיני היא צורת הסתכלות מסויימת לחיים שמחברת בין אנשים שחלקם הופכים לחברים.

אני לא מנסה לשכנע אותך שגולף GTI (כדוגמא) הוא רכב סתמי ומשעמם, מכיוון שזו דעתי האישית, ששונה משלך, ואני מכבד את זה. מה שאני לא מכבד זה אנשים שלא מבינים על מה אנחנו מדברים אבל עדיין מנסים להוכיח לנו שאנחנו טועים.

הפסקה האחרונה ממצה את רובם המוחלט של הויכוחים כאן בפורום, אנשים שמחליטים שמדד סובייקטיבי הוא בעצם מדד אבסולוטי, הנמצא בקורולוציה מושלמת עם הטעם שלהם (כמה נוח!).

האירוניה היא שאנשים מקובעים מחשבתית (כאלו שהסובייקטיביות שלהם שקולה לאמת אבסולוטית) לא מסוגלים להבין את זה עקב התכונה הזו ממש, ואנשים שאינם כאלו בד"כ לא ייכנסו לפינה הזו מלכתחילה.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

נו מה חדש? חסר אנשים שמחליטים שמה שטעים להם זה מה שהערך התזונתי שלו הוא הטוב ביותר.

העניין דומה למי שמבחינתו אוכל זה אוכל, לאווירה מסביב אין קשר להנאת האכילה. ולא חסר דוגמאות נוספות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תוכן חדש...