Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפתרון הוא בידוד של הרכב, והעלמה שלו מהציבור.

אני הגעתי למסקנה דומה (זוכר שדיברנו על זה לפני שבועיים ככה?), וזה אבסורד.

לא יאמן שהפתרון לבעיה כזו מוזרה, הוא בידוד.

לא יאמן שהתופעה הזו קיימת בכלל, שאנשים/ילדים הורסים ציוד של אדם אחר סתם ככה בשביל הכיף... מדהים.

הכי גרוע זה שהשריטה ה'מצויירת' יותר תהיה קשה מאוד עד בלתי אפשרית לתיקון (לפחות עבור אדם חובבן), כל העסק שם מדורג והעומק משתנה.

זה ממש מבאס.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא יודע אם זה ינחם אותך או לא, אבל לא נראה לי שהשריטות האלה הן בכוונה תחילה, לי זה נראה כמו משהו שהושען על הרכב והחליק או משהו שהשתפשף שם כשמישהו עבר איתו.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הבעיה היא בחינוך, הערסים הקטנים מרגישים "גברים" כשפוגעים ברכוש של אחרים, זה לא משנה אם האוטו חדש או ישן, מבריק או מלוכלך.

לדוגמא ציטוט משרשור אחר בנושא דומה:

כמו אדם נורמלי ניגשתי להורים של הילדים , באופן מפתיע הילד עומד עם צבע על הידיים וההורים באים אלי בטענות "למה אתה חושב שהילד שלי אשם?!?! האוטו שלך תשמור עליו טוב יותר ואל תאשים את הילד שלי בצרות שלך" - כמובן בניחוח ישראלי טיפוסי עם הרבה נימוס כמקובל.

כשאותם הילדים רואים את ההורים שלהם פותחים דלתות על מכוניות, מניחים דברים על מכוניות שלא שלהם, משפשפים פגושים וצועקים: "זה כולה פח, לא קרה שום דבר!" למה שיגדלו בצורה אחרת?

Mini Cooper S R56 - לכיף

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם לי יש שריטה מכוערת בצד של הרכב. קרה בחניה של העבודה, שמשותפת לכל האיזור. יש לי מצלמות קדמית ואחורית, אבל השריטה היא בצד.

אחרי מעבר בבית על כל הסרטונים של המצלמות רואים במצלמה האחורית שאיזו פורד קונקט פותחת על הצד של הרכב את אחת הדלתות האחוריות שלו.

הלכתי למנהל המתחם שאיפשר לי לחפש גם במצלמות שצופות לחניה ומשם ראו את אותו הדבר. רציתי לתבוע\להפוך עולמות\להתקין מצלמות גם בצדדים\לצבוע את כל הצד ההוא של הרכב. בסוף לא עשיתי עם זה כלום וזה ככה עד היום.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אני גם מצטרף לדעה שהשריטות נראות לא מכוונות. בפעם האחרונה שיצאת עם הרכב דאגת להסתכל לפני הנסיעה חזרה הביתה בבגאז' והשריטות לא היו?

פורסם

תשמעו, אי אפשר לפספס אותן. ראיתי אותן כאשר לא הסתכלתי על הרכב בכלל (נכנסתי לחניה וזה פשוט תפס לי את העין כשהרכב ברקע, לא בדקתי את הרכב ואז גיליתי אותן).

הלוואי הלוואי הלוואי שזה לא מכוון, באמת. אני לא מומחה בשריטות קרב שכאלו אבל אני סבור בהסתברות של 90% שהן מכוונות, עקב העובדה שיש 2, עקב כך שהן מופרדות ולא המשכיות, ועקב השריטה המדורגת שאין לי מושג מה יכול לגרום לה בטעות (לי במציאות, הדירוג שלה לא נראה כמו תנועה רציפה, זה נראה שבירה לא הגיונית שנעשתה בזדון).

אנסה לתקן, אעדכן אם אצליח, אעדכן אם ההתעללות תמשיך (קרי אם זה אכן בזדון).

מקווה לטוב.... :(

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כל כך מבין לליבך ידידי,

ברשותי פיאסטה MK1 שנת 83 שהשקעתי עליה דם,דמעות והמון כסף להביאה למצב תצוגה (מבחינתי)

היא עומדת ליד יחידת הדיור שלי במושב שבו אני שוכר עם אשתי והילדה.

אף אחד לא מחנה לידה פרט אליי והיא תמיד מכוסה בכיסוי בד איכותי.

לפני שבוע בערך אשתי התווכחה עם החברה של השכן שלי (שהוא אח של הבחור שאני שוכר ממנו) והפלא ופלא-

מגיע יום שישי לנסוע למפגש ומה אני קולט?

לחיצה בפח בכנף האחורית) עכשיו,לך תוכיח שזה הוא....למרות שאני בטוח שזה הוא.

משתתף בצערך..

שי.

פורד פיאסטה 83':arrow:

פורסם

גם לי נראה ששריטות

מכוונות,עברו שם עם מפתח ולחצו די חזק.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

בתקופת חטיבת הביניים, ערסים משוהם, (טוב, לא באמת משהם, אלא מ"בית עריף" הצמוד) היו מסתובבים בשהם ותולשים סמלים של מכוניות אקראיות בשביל לבסס את עמדתם בתור ערס-אלפא של השבט.

"ערסים" קורים בכל מקום, בכל זמן, בכל פריט לבוש ובכל גיל.

אין דרך להילחם או להימנע מזה. הרכב נמצא בחוץ, ובחוץ ג'ונגל.

ברחוב שאני גר בו בפתח תקווה יש ערסים משתוללים על קטנועים, אופנועים, גם ברחובות ראשיים ומוארים כשהמון אנשים מסתכלים.

הם לא מתביישים להראות את פניהם ויודעים שאף אחד לא יפנה אליהם כי כנראה יש להם סכין או שהם מגובים ע"י האלפא-ערס שנמצא במקום סמוך.

מיותר לציין שברחוב יש גן ציבורי שערסים כבשו אותו והם דואגים להרוס את איכות החיים של תושבי האיזור עם צרחות וונדליזם לאורך כל לילה. מה שעוד אפשר לשים לב זה שבעירך שליש מכל הרכבים נשרטים ע"י מפתחות, והרכב היחיד ברחוב עם צבע מטאלי אדום, שרוט בכל פאנל 3 שריטות עצומות (עצומות). - מן הסתם, שאני לא יכול לעשות דיטיילינג ולהחנות את האוטו בחוץ.

זו אמנם שכונת עוני בפ"ת, אבל בעולם יש לא רק שוקולד שחר, יש גם מוס שוקולד עשיר 80% קקאו שבא באריזה יפה בשכונות עשירות.

כל ערס יכול לעשות איתו מה שהוא רוצה.

הדרך היחידה לא להיפגע מזה כלכך, היא פשוט לקבל את המציאות כפי שהיא.

פורסם (נערך)

לפני שנתיים בערך שברו לי את שתי מראות הצד של הרכב, ככל הנראה בבעיטה.

ככה התעוררתי ביום ראשון לעבודה.

גם אני כמוך בקושי מכיר מישהו בשכונה, מחנה את הרכב כמו עם פלס בדיוק במרכז החניה, בזווית של 90 מעלות למדרכה ולא מסוכסך עם אף נפש בעולם הזה.

זה היה ממש שובר לב לראות את המחזה הזה, בקושי הצלחתי להגיע למוסך בלי המראות צד (שקלתי לעצור בצד ולהזמין גרר אבל העצבים והרצון לתקן ומהר מנעו ממני).

התיקון עלה לי מעל 2,000 שקל וחצי יום עבודה, אבל הכי נורא זה עלה לי בחרדות חניה שגורמות לי לא לישון בשקט עד היום.

מאז אותו יום אני מכסה את הרכב בחניה תמיד, גשם, שמש, ברד, רוחות, יום או לילה ומאז לא היו תקריות דומות.

הרכב שלי אמנם יותר "מנקר עיניים" לעין בלתי מיומנת (בסופו של יום, כמעט כל רכב ליסינג משפחתי חדש שחונה צמוד אלי עולה יותר ממנו, וזה לפני הג'יפונים), אבל לך תסביר את זה לערס השכונתי.

בקיצור ההמלצה שלי היא על כיסוי.

עריכה אחרונה על ידי HyperViper

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

פורסם

מבאס טילים. מכיר את התחושה.

א-ב-ל

אני יודע שכרגע זה מעצבן ומציק נורא בעין, והרי השקעת בטיפול דיטיילינג וכו' - אבל סמוך עליי, עם הזמן מתרגלים. אין מה לעשות - כמה שלא נשתדל לשמור על האוטו טיפ טופ, כל עוד הוא חונה בחוץ רכב כלשהו ישפשף אותו, עגלת סופר תועה תשרוט אותו ועוד ועוד. כמה שתפנים את זה יותר מהר - יוקל לך.

גם אני אחרי שטיפלתי לראשונה באוטו שלי ונכנסתי לתחום הדיטיילינג ניסיתי מאד מאד למזער סיכויים לנזקים, הייתי כמעט אובססיבי - ואתה יודע מה, זה לא עזר. היום יש לי שריטות ערסים, שפשופים קלים וכו'. לומדים לחיות עם זה בשלום. אני עדיין שוטף את האוטו באהבה ונהנה ממנו. גם אתה עוד תיהנה המון מהתחביב.

פורסם (נערך)

זה הכל עניין של חינוך- או יותר נכון חוסר חינוך.

מהמקום שאני הגעתי ילד שהיה עושה ככה לא הייתי מקנא בו מה הוריו היו עושים לו- לא רק מבחינה פיזית, הוא היה נענש כהוגן ונאלץ ללכת לאותו אדם בבושת פנים עם הוריו ולהיתנצל ובחיים לא היה חושב לחזור על המעשה, רק ההרגשה הקשה שהוא בייש את הוריו היה מספיק לו לחזור לדרך היישר.

אבל היום- ראו מיקרה של האופניים שניכנסו ברכב, זו המציאות הקשה היום והעתיד לא יהיה ורוד יותר לצערי.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

לפני כ-10 שנים הגעתי לעבודה ברכב הליסינג החדש שאשתי קיבלה יום קודם - לקחתי אותו על מנת להתקין בו טלפון בדרך הביתה.

נכנסתי לבניין והמנהל האסמיניסטרטיבי יבל את פני - "היום אתה לא עובד במשרד שלך אלא במשרד אחר - בלילה פרצו לבניין והשחיתו את המשרד שלך, כולו מכוסה כתובות נאצה לאומניות".

בגיצור - ישבתי במשרד של קולגה, בסיום העבודה ירדתי לרכב ומצאתי שריטה עמוקה מהפנס הקדמי עד האחורי.

הרכב הוחזר לחברת הליסינג בסיום החוזה עם אותה שריטה.

כיום יש לי בעיה אחרת: אני גר ברחוק קטן ללא מוצא בשכונה די יוקרתית בחיפה. לאורך הרחוב חונים מבחר רכבים - החל בדייהו לאנוס חבוטה וכלה ביגואר שחורה מבהיקה. סה"כ אוכלוסיה טובה, אבל יש בעיה. משפחה אחת מרובת ילדים ששולחת את הפרחחים שלה לרחוב בלי השגחה. הילדים צעירים (הבוגר בם כבן 10) משתוללים על אופניים ופוגעים בכל מכונית בשטח, וכאשר הם לוקחים כדור הם נכנסים לחניות הסגורות ומשחקים בהן, כדי להמלט מהשמש הקופחת, כמובן בלי כל התחשבות בבעלי המכוניות החונות במקום. פעם אחת הערתי לאבי הילדים על הסכנה לחייהם מהשתוללותם ברחוב, קיבלתי איזו תשובה בסגנון "ירחם השם" אבל דבר לא השתנה - מפחיד לנהוג ברחוב מחשש לפגיעה בפרחחים הקטנים, וכמובן שיש עוד ועוד פגיעות המכוניות. צריך לציין כי גם האבא לא נותן דוגמא טובה - צועד באמצע הרחוב לאורכו בלי לשים לב לתנועה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

*אהמ* איך בדיוק עברת מהסיפור הראשון בנונשלנטיות לסיפור השני ...?

מה לעזאזל קרה במשרד שלך??? איפה אתה עובד? במג"ב?!

• תוכן חדש...