Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות על יונדאי I30 cw

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום,

רציתי עזרה ברכישת רכב יונדאי I30 CW

מצאתי רכב כזה שנת 2009 מהשכרה עם 130 אלף ק'

ושאלתי היא אם הקונה הראה לי שהוא החליף מנוע ברכב למנוע חדש לגמרי מיונדאי (בגלל שמילאו לו בטעות בתחנה דלק דיזל במקום בנזין, אז החליפו לו על חשבונם את המנוע..

האם זה שווה לי שזה מנוע חדש והוא שווה יותר ולא יהיו לי תקלות או לא שווה לי כי החליפו מנוע וזה מוריד מהערך של האוטו?

שאלה שניה , האם יש שוק לאוטו הזה?

אני מודע לזה שזה השכרה אך המחיר הוא נמוך יותר ב-25 אחוז מהמחירון?

תודה מראש !!!

פורסם

אין דבר כזה מנוע חדש לגמרי מיונדאי. כלומר יש, אבל זה כל כך נדיר שרוב הסיכויים שזה לא קרה. גם הסיפור על התדלוק הלא נכון לא ממש נשמע הגיוני כי i30cw זה לא רכב שיש לו בכלל אופציה לדיזל בארץ והמתדלקים יודעים את זה. לכן, סיכוי גבוה שאתה מתעסק עם מישהו שהוא או שקרן או נוכל. בשני המקרים, זה ממש לא עומד לזכותו.

מסקנה: תעבור הלאה, יש המון i30cw בשוק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אין דבר כזה מנוע חדש לגמרי מיונדאי. כלומר יש, אבל זה כל כך נדיר שרוב הסיכויים שזה לא קרה. גם הסיפור על התדלוק הלא נכון לא ממש נשמע הגיוני כי i30cw זה לא רכב שיש לו בכלל אופציה לדיזל בארץ והמתדלקים יודעים את זה. לכן, סיכוי גבוה שאתה מתעסק עם מישהו שהוא או שקרן או נוכל. בשני המקרים, זה ממש לא עומד לזכותו.

מסקנה: תעבור הלאה, יש המון i30cw בשוק.

לא מדויק, בראשית ימי הדגם נמכרו בארץ יונדאי i30 דיזל (CRDI), אך במספרים זעומים. מה שכן, בדרך כלל תדלוק בסולר מחייב כמה פעולות כגון פירוק וייבוש מלא של מיכל דלק וניקוי וטיפול במכלולי מצערת והזנת דלק ורק אם זה לא עוזר, נדרשת החלפת מנוע.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

עובדים עליך בעיניים!!!!! פיית תדלוק של סולר גדולה מזו של בנזין ולכן לא ניתן להכניס אותה פיזית למיכל הדלק של מנוע בנזין. הפוך אגב אפשר, כלומר אפשר להתבלבל ולתדלק בנזין ברכב סולר.

• תוכן חדש...