Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אני מציע לך להתחיל לקרוא כאן שרשורים אודות האמינות של הסי 4 פיקאסו. אגב, גם המושב האמצעי של הפיקאסו הוא לא בדיוק מושב, אלא יותר כמו איזה 3 כסאות מצ'וקמקים בגנון.

לפותח השרשור ...

גם לי יש ארבעה קטנים ...

ותשמע לי במצב שלך ובוודאי בתקציב שלך אין כמו הפיקאסו !!!

אני באמת לא מבין את ההחלטיות לגבי האמינות שלה ע״י כל מיני כותבים שאולי לא החזיקו בחיים כזה רכב.

אני קניתי פיקאסו שנת 2008 נפח 2000 לא גיר רובוטי !

מבחינת אמינות הרכב עבר אמלי מעל 60k ללא כל בעיה אני חוזר ללא כל בעיה אחת אפילו ...

הסיבה לכך היא הקפדה ללא תנאי של טיפולים בזמן ורק במוסך היבואן

לגבי הפנים אין ויכוח כי מבחינת המקום הפיקאסו היא אחת הגדולות

מושב אמצעי מרווח אפילו למבוגרים ובמושב האחורי יכול לשבת בשקט גם הבן הגדול שלי שהוא בן 12

אגב גם צריכת הדלק עומדת על סביב 1/12-13 שזה אחלה נתון

בקיצור אל תלך אחרי העדר ...

עריכה אחרונה על ידי op7777
פורסם
לפותח השרשור ...

גם לי יש ארבעה קטנים ...

ותשמע לי במצב שלך ובוודאי בתקציב שלך אין כמו הפיקאסו !!!

אני באמת לא מבין את ההחלטיות לגבי האמינות שלה ע״י כל מיני כותבים שאולי לא החזיקו בחיים כזה רכב.

אני קניתי פיקאסו שנת 2008 נפח 2000 לא גיר רובוטי !

מבחינת אמינות הרכב עבר אמלי מעל 60k ללא כל בעיה אני חוזר ללא כל בעיה אחת אפילו ...

הסיבה לכך היא הקפדה ללא תנאי של טיפולים בזמן ורק במוסך היבואן

לגבי הפנים אין ויכוח כי מבחינת המקום הפיקאסו היא אחת הגדולות

מושב אמצעי מרווח אפילו למבוגרים ובמושב האחורי יכול לשבת בשקט גם הבן הגדול שלי שהוא בן 12

אגב גם צריכת הדלק עומדת על סביב 1/12-13 שזה אחלה נתון

בקיצור אל תלך אחרי העדר ...

הי

אתה החריג בעדר, חלק ניכר הC4 סבלו ממחלות ובעיות (גם אלו עם המנוע 2.0) והגיר הרובוטי פשוט מזעזע.

זה שאצלך הכל תקין לא אומר שהעדר טועה.

דבר נוסף - צר לי אבל המושב האחורי של הC4 צפוף נמוך וראוי רק לזעטוטים.

תהנה מהרכב שלך...

• תוכן חדש...