Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מחפש רכב 7 מקומות אמין וחסכוני

התקציב הוא 30\40 K

לא צריך שיהיה גדול ומרווח כי מדובר ב4 ילדים קטנים

אשמח מאוד לקבל את ההמלצות שלכם

פורסם

בקצה העליון של התקציב תוכל למצוא מאזדה 5 משנת 2006 - אמינה, עם צריכת דלק ממוצעת.

תוכל למצוא רנו לוגאן חדשה יותר (2009) אך היא פחות בטיחותית מהמאזדה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מאזדה 5 לא באמת מיניוואן ולא מתאים לפותח השרשור. המושב האמצעי שם הוא בדיחה ואז זה אומר שהרכב בתפוסה מלאה כל נסיעה ואין תא מטען. מאזדה 5 לא מתאימה במקרה זה. ואם כל הכבוד, המוניטין הנתפס של סיטרואן גרוע הרבה יותר מהאמינות בפועל. הייתי הולך על C4 פיקאסו ללא חשש, אבל כמובן לקחת לבדיקה, לוודא שהטיפולים בוצעו בזמן וששמן המנוע איכותי.

פורסם
מאזדה 5 לא באמת מיניוואן ולא מתאים לפותח השרשור. המושב האמצעי שם הוא בדיחה ואז זה אומר שהרכב בתפוסה מלאה כל נסיעה ואין תא מטען. מאזדה 5 לא מתאימה במקרה זה. ואם כל הכבוד, המוניטין הנתפס של סיטרואן גרוע הרבה יותר מהאמינות בפועל. הייתי הולך על C4 פיקאסו ללא חשש, אבל כמובן לקחת לבדיקה, לוודא שהטיפולים בוצעו בזמן וששמן המנוע איכותי.

אני מציע לך להתחיל לקרוא כאן שרשורים אודות האמינות של הסי 4 פיקאסו. אגב, גם המושב האמצעי של הפיקאסו הוא לא בדיוק מושב, אלא יותר כמו איזה 3 כסאות מצ'וקמקים בגנון.

פורסם (נערך)

הכסא האמצעי של הפיקאסו הוא מהמרווחים שניתן למצוא בחתך (אפילו רחב מזה של הטיוטה סיינה)

רק במסחריות או מונית שירות ניתן למצוא כיסאות רחבים יותר (וזה כבר חתך יקר בהרבה).

מה שכן: האמינות אכן לקוייה אז יש להתכונן נפשית.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

לא צריך שיהיה גדול ומרווח כי מדובר ב4 ילדים קטנים

שימו לב שפות"ש כתב שהוא לא מחפש משהו גדול. יתרה מזאת אני גר בשכונה בה 90% הם בנות יותר מ-3 ילדים. חלקן כבר נוסעות במאזדה 5 השניה או השלישית שלהן - נראה לכם שהם טועים? אני בספק רב אם כך הדבר.

לגבי ה-C4 פיקאסו אפשר להשיג בתקציב למרות שהמחירון רחוק מאד מהתקציב א-ב-ל הייתי בודק בשבע עיניים את המכוניות המוצעות במחירים הללו - כי אין מתנות חינם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אנ י לא הייתי הולך על C4, אמינות מוטלת בספק תמידי ללא קשר לאיכות שמן המנוע.

פורסם
אנ י לא הייתי הולך על C4, אמינות מוטלת בספק תמידי ללא קשר לאיכות שמן המנוע.

הבעיה במנועי הטורבו הייתה במותחני רצועת הטיימינג. בעיה זו נפתרה מזמן אבל הנזק התדמיתי למנוע כבר נעשה. כיום מנוע עם המותחנים החדשים לא אמור להיות בעייתי. ושמן איכותי רק יאריך את חיי המנוע. זה אגב נכון תמיד ושבעתיים במנועי טורבו.

פורסם

דרך אגב יש עדיין בשכונה מישהו שמוכר את הפיקאסו שלו. מנוע 2000 מודל 2009. זהו מנוע אמין מאד (להבדיל ממנוע הטורבו) וגם מתאים לתקציב שלך. אם יש עניין שלח לי הודעה פרטית.

פורסם

יש פה מישהו שמכיר טוב את ה

רנו לוגאן ??

אני מתלבט עליו מחיפוש באינטרנט ראיתי שמדובר ברכב פשוט מאוד השאלה שלי אם הוא אמין או שכל חודש אני יצטרך

להוריד כמה מאות שקלים במוסך

שווה לי לוותר על הנוחות ע"מ לקבל רכב משפחתי בעליות של פרטי - הרנו מוגדר כפרטי מה שאומר שהביטוח והטסט יתר זול

ההתלבטות שלי זה בין הלוגאן לבין מזדה 5 (06-07) שנכון שהיא יותר נוחה מהלוגאן אך גם היא לא פסגת הנוחות

תודה לכל העונים

• תוכן חדש...