Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על פונטו HGT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני כרגע עם פונטו ELX 2001 במצב מכני מעולה בלי עין הרע, 8 חודשים איתה כרגע.

בסה"כ לא רע לי איתה, עושה את העבודה והכל אבל הרבה פעמים בא לי משהו מהנה יותר.

אני חושב הרבה זמן כבר על הפונטו HGT בסביבות אותה שנה, לא יצא לי לנהוג על אחת אבל אני יודע שהיא הרבה יותר חזקה ומהנה ויפה משלי, וגם לא הרבה יותר יקרה.

אשמח לשמוע חוות דעת על הרכב אם אפשר מניסיון, מבחינת אמינות, מחיר אחזקה, ובאופן כללי, או שאולי אני סתם נכנס פה לבור.

וקצת מוזר אבל איך זה שכמעט כולן רק בצפון?

תודה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

בעיקרון יש גם במרכז אולי לא למכירה כרגע,

מבחינת אחזקה הרכב אתה צריך לדעת שהחלקים יקרים וקשים להסגה, או אייבי או מורשה בדרך כלל, סתם דוגמה רדיאטור עולה באיזור ה1100,המחלה הכי גדולה שלהם זה וריאטור עולה 800 שקל באיבי.

רוב הרכבים די שבורים עדיף לחפש רכב שמור מבחינה מכאנית. יש לנו קבוצה בוואטסאפ תקבל שם המון מידע במידה ותרכוש אחת.

אני אישית מאוד נהנה מהרכב ואני מוכן גם נפשית וגם כלכלית למצב שהוא יתקע, בכל זאת רכב ספורט איטלקי מתיישן.

אם יש עוד שאלות אז בכיף אני יענה

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם

כן ברור שיש, יש גם כמה בודדות פה באשדוד.

אני מסתכל די הרבה ביד 2 ובפייסבוק ושמתי לב שמאוד נדיר לראות אחת נורמלית שנמכרת (ואפילו לא), אבל אני לא ממהר.

הקטע שאולי הכי מפריע לי זה שהרכב שלי פנימית ומכנית שמור מאוד ועם ק"מ נמוך (125 אלף), ואם אני מחליף אותה בHGT כמעט בוודאות כל אחת תיהיה במצב פחות טוב ועם די הרבה יותר ק"מ.

אז השאלה אם זה שווה את זה? מה שהייתי רוצה זה יותר הנאה מהרכב, פחות חשוב לי צריכת דלק וכאלה כי אני לא נוסע יותר מדי, אבל כן גם חשובה לי מאוד האמינות.

אתה אישית בגדול נהנה מהרכב? מתכוון להחליף? להשאר? כמה זמן אתה איתו?

סתם ד"א, ראיתי את הרכב שלך בסרטון בפייסבוק אצל אחד שמוכר אחת, אבל עם יד ממש גבוהה וגם ק"מ אז ירדתי מזה.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

לדעתי, אם בא לך להשתדרג, תשדרג לרכב משנתון גבוה יותר, אחרת אתה נכנס להרפתקאה ואולי אפילו כדאי כבר להישאר עם הרכב שברשותך, שהוא שמור לדבריך ועם קילומטראז נמוך.

בהצלחה

פורסם
לדעתי, אם בא לך להשתדרג, תשדרג לרכב משנתון גבוה יותר, אחרת אתה נכנס להרפתקאה ואולי אפילו כדאי כבר להישאר עם הרכב שברשותך, שהוא שמור לדבריך ועם קילומטראז נמוך.

בהצלחה

תודה, למה כבר אשתדרג במקרה כזה? אוסיף עוד מעל ל30 אלף בשביל סיריון שרק תיהיה טיפה זריזה יותר?

זה פחות מה שאני מחפש כרגע, אני רוצה משהו שאפשר גם להנות ממנו.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

אני יגיד לך ככה אם אתה מוכן להרפתקאה הזאת אז אתה תהנה מכל רגע, אתה רק צריך להבין שקשה למצוא רכב שמור, ושיש חלקים יקרים, מעבר לזה אתה תהנה,

אצלי הרכב מומנך ועם אגזוז פתוח, מרגיש שאני עולה על קארטינג כל נסיעה,

פשוט תעשה את השיקולים שלך

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פורסם

למה אתם מתכוונים בהרפתקאה? גם הרכב הנוכחי שלי בדיוק מאותו שנתון והכל ויכול להתקלקל באותה מידה לא ככה?

יש כאלה שמגיעים עם סאן רוף וכאלה שבלי, זה ההבדל היחיד בינהם?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

יש גם גרסת אברט שהיא שונה בעיקר בטמבונים וקצת בתא הנוסעים, אתה צריך להבין שזה רכב ספורטיבי מתיישן ובטח קרעו אותו במהלך החיים שלו, ומנוע שנחשב לבעייתי, ואם כל זאת גם אני קניתי אחת ונהנה בכל רגע, לדעת שאני נוסע ברכב מיוחד לשמוע את הרעש מהאגזוז את התחושה של הרכב דבוק לאספלט בסיבובים, משהו שבנתיים לא הייתי מחליף

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פורסם

בשביל אחת שמורה , תצטרך לשלם הרבה מעל המחירון . מציע לך לבדוק את הHGT הירוקה עכשיו שביד 2 היא הייתה לפני שנתיים בבעלותו של מנהל פורום פיאט קלאב. בסה"כ האחזקה של הרכב זולה (בניגוד לרכבי ספורט אחרים כמובן : איביזה טורבו , רנו קליאו וכו') , רכב מהנה ביותר וגם חזק (אם תשאל מישהו שירד מ M3 ברור שלא אבל משאירה אבק למשפחתומטיות , 8.6 0-100).

ד"א Daniel ^ ה HGT שלך היא הHGT שהייתה ביד 2 עם 95000 ק"מ ?

5 3 1 R

┤┼┼└

6 4 2

פורסם

98000 קניתי אותה עכשיו בערך 10400 מבחור מהקריות

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פורסם

תודה, הבנתי מה שרציתי. אמשיך להסתכל ולעקוב ולחשוב על זה עד שתגיע המציאה או עד שכבר יהיה מאוחר מדי.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

חיפשתי המון חודשים בעבר אקסמפלר שמור- יש כאלו שיגידו לך שנדיר. אני אומר לך- אין. לא תמצא.

מבעלי רכבים שדיברתי איתם הרכב עם מחלות בוריאטור בעיקר, והרכבים החבוטים לא מפגינים אמינות יותר מדי.

המלצה שלי- בזמן הזה עד שתמצא ותעשה יישור קו לאחת שתפגין את המינימום אמינות- תחסוך עוד קצת לבראבו או משהו קצת יותר חדיש ואמין.

ד"א הHGT מה שאתה אוהב בה זה את הספורטיביות אני מאמין. שתדע לך שכל רכב היום ממוצע כבר יותר זריז\מהיר ממנה. היא רק נראיית טוב והרכבים האלה עברו מספיק בשביל לאבד כמות נכבדת מהסוסים שהיו להם בעבר.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

כדאי לדעתכם להכנס לסיפור עם רכב שעבר קרוב ל 190 אלף ק"מ או שזה כבר מוגזם? (אפילו אם כביכול הוא שמור ומתוחזק מכנית)

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

לדעתי, ויסלחו לי כל בעלי הרכב הנ״ל, פותח השרשור, וותר.

הסיכוי למצוא היום אחת שמורה במצב יוצא דופן ומקורית נמוך מאוד. מה גם שהדגמים העדכניים ביותר, 2004 (מהבודדות שיש), עברו כבר את רף עשר השנים.

רכב שטופל כמו שצריך יראה אמינות טובה, אחרת זה יהיה יקר להביא את הכל למצב תקין.

יופי של אוטו, מהנה וחסכוני, גם בתחזוקה השוטפת בהנחה ותוחזק כמו שצריך.

!AWDSOME

פורסם
לדעתי, ויסלחו לי כל בעלי הרכב הנ״ל, פותח השרשור, וותר.

הסיכוי למצוא היום אחת שמורה במצב יוצא דופן ומקורית נמוך מאוד. מה גם שהדגמים העדכניים ביותר, 2004 (מהבודדות שיש), עברו כבר את רף עשר השנים.

רכב שטופל כמו שצריך יראה אמינות טובה, אחרת זה יהיה יקר להביא את הכל למצב תקין.

יופי של אוטו, מהנה וחסכוני, גם בתחזוקה השוטפת בהנחה ותוחזק כמו שצריך.

אני משתדל לחפש רק אחת שחבר בפיאט קלאב עם כל החבר'ה שם שמטפל בחלפים מקוריים בלבד כמו שצריך עם שמן איכותי בלי תקלות מיוחדות. יש משהו ספציפי חוץ מהוריאטור שמומלץ לבדוק?

עשיתי חיפושים ובעיקרון לא יודע על עוד דברים ספציפיים.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• תוכן חדש...