Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת רכב עד 250K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקנה דירה להשקעה :)

בחור בן 23 שרוכש רכב ב250K זה לא מישהו שדואג לזוטות כאלו, או שאבא כבר סגר את הפינה או שהאקזיט היה מספיק טוב או שההתנהלות כ"כ אבסורדית עד שעצות שכאלו לא יגיעו אל אף אחד.

מה לגבי שירוקו? מצד אחד יש את האלגנס של הואגיות הטובות מצד שני יש לך 'נראות' ופוזה לא רעות בכלל.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
בחור בן 23 שרוכש רכב ב250K זה לא מישהו שדואג לזוטות כאלו, או שאבא כבר סגר את הפינה או שהאקזיט היה מספיק טוב או שההתנהלות כ"כ אבסורדית עד שעצות שכאלו לא יגיעו אל אף אחד.

מה לגבי שירוקו? מצד אחד יש את האלגנס של הואגיות הטובות מצד שני יש לך 'נראות' ופוזה לא רעות בכלל.

הדבר האחרון שאבא שלי עושה זה לעזור לי(אין עזרה בכלל) ואני שם לב שהצד הכלכלי מעניין אותכם אז דירה להשקעה כבר יש לי.

בקשר לשירוקו הרכב טוב נהגתי עליו מספר פעמים (מנוע 2000) , האפרוריות שיש לפולקסווגן בתא הנוסעים הפריעה לי ממש אין הרגשה של יוקרה. (איכות כן).

כרגע אני יעשה נסיעת מבחן על המיני קופר s ונראה איך היא. (מקווה לטוב)

עריכה אחרונה על ידי CarAddict
פורסם
חשבת להחליף ל audi rs3 שתגיע בקרוב? נראה רכב מדהים!!!!!

לא מתכוון להחליף אותה בשנה וחצי - שנתיים הקרובות.

מהנתונים שהצגת אני לא חושב שיש פה עוד משהו שלא הוצע לך אלא אם כן אתה בעיניין של ייבוא אישי או יד שניה.

פורסם
לא מתכוון להחליף אותה בשנה וחצי - שנתיים הקרובות.

מהנתונים שהצגת אני לא חושב שיש פה עוד משהו שלא הוצע לך אלא אם כן אתה בעיניין של ייבוא אישי או יד שניה.

תודה לכולם על העצות אני יעדכן אותכם לאחר הנסיעת מבחן במיני

פורסם

איך הצלחתה להגיע ל-250000 להשקעה ברכב ועוד ציינת שיש כבר דירה להשקעה בעוד שאתה רק בן 23?

לוטו? ירושה? על החלק הפלילי אני לא רוצה לחשוב :roll:

פורסם

מה הקטע של להיכנס לבן אדם לכיס?

אפילו בצחוק זה לא לעניין.

אם תהיה מעוניין בנסיעת מבחן על האינפיניטי Q50 טורבו חדשה- שלח לי ה"פ ואשמח לעזור.

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

צאו לבן אדם מהכיס, זוהי לא מטרת השרשור, ראיתם בחור צעיר אז זהו? נכנסים בו?

כבר לא רואה טעם לרשום גיל בשרשורים הללו.

אני מוסיף לרשימה את סדרה 2 של במוו. צורה נאה של קופה ולא האצבק קטנה.

איכות חומרים טובה, שווה לבדוק

M-TECH E46

פורסם
איך הצלחתה להגיע ל-250000 להשקעה ברכב ועוד ציינת שיש כבר דירה להשקעה בעוד שאתה רק בן 23?

לוטו? ירושה? על החלק הפלילי אני לא רוצה לחשוב :roll:

לוטו? הסיכוי לזכות כל כך אפסי שמי שבאמת מבין יודע שיש יותר סיכוי להקים חברה כמו apple מאשר לזכות בלוטו... (אז מי שלא הבין אני בחיים לא ממלא את השטויות האלו).

ירושה? המשפחה שלי בריאה ברוך השם!!!!!

פלילי? רק שתדע שרוב מי שיש לו סכומים כאלו בארץ הוא ממש לא עבריין (זה שיש כמה עבריינים עם רכבים מפוארים זה עשה סטיגמה על כל אלו שיש להם כסף בדרכים ישרות)....

פורסם
מה הקטע של להיכנס לבן אדם לכיס?

אפילו בצחוק זה לא לעניין.

אם תהיה מעוניין בנסיעת מבחן על האינפיניטי Q50 טורבו חדשה- שלח לי ה"פ ואשמח לעזור.

בהצלחה,

עידן

האינפיניטי רכב גדול לי מידי ברגע שיגיע אליכם ה Q30 אז זה כבר סיפור אחר.

פורסם

CarAddict,

למה אתה טורח להגיב בכלל? כשאני רשמתי שאני מחפש רכב בין 300 ל 500 אלף ש"ח הגיבו לי שאני ילד מתלהב שמשועמם בחופש הגדול למרות שחגגתי את יום ההולדת ה 40 שלי בזמנו. קנאה אוכלת את בני האדם וחבל. כשלא היה לי כסף, תמיד קנאתי באנשים עם רכבים יקרים אבל גם ידעתי לפרגן.

ממש לא מעניין אותי מאיפה יש לך את הכסף ותהנה כל עוד אתה יכול.

פורסם
CarAddict,

למה אתה טורח להגיב בכלל? כשאני רשמתי שאני מחפש רכב בין 300 ל 500 אלף ש"ח הגיבו לי שאני ילד מתלהב שמשועמם בחופש הגדול למרות שחגגתי את יום ההולדת ה 40 שלי בזמנו. קנאה אוכלת את בני האדם וחבל. כשלא היה לי כסף, תמיד קנאתי באנשים עם רכבים יקרים אבל גם ידעתי לפרגן.

ממש לא מעניין אותי מאיפה יש לך את הכסף ותהנה כל עוד אתה יכול.

צודק במאה אחוז, דרך אגב אני אני לא טועה זה היה בפורום ואגית (חפרו לך שם את החיים גם שעדיף s3 בפחות כסף).

פורסם
220K לפני הנחה יאפשרו לך לרכוש אלפא ג'ולייטה חדשה. מאוד נאה, די חזקה, גם מהנה ופחות צעקנית.

ישאר לך עודף לביטוח לא זול, לדלק ולשיעורי לשון.

שיעורי לשון?? אתה צריך שיעורי הבנת הנקרא כי כבר רשמתי בדף הקודם שהאלפא לא רלוונטית.........

• תוכן חדש...