Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת רכב עד 250K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני הרבה זמן קורא בפורום הזה אבל אף פעם לא פתחתי חשבון.. עד עכשיו :).

אני מחפש רכב יוקרתי, חדש, ספורטיבי, נראה טוב, אוטומט. (לא מחפש פרקטיות אני בן 23..)

ההתלבטות כרגע היא בין:

מיני קופר pure led - S מחירה הוא 232,000

audi a3 1.8 עם חבילת שארפ וחבילת s line ההצעה שקיבלתי מצ'מפיון היא 240,000 בערך אבל אפשר להוריד אותם.

bmw סדרה 1 החדשה שתגיע בקרוב (אני לא אוהב את הצורה הקיימת כרגע ואני יכול לחכות למתיחת פנים)

אשמח לעזרה!!

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מבין השלושה רק המיני היא ספורטיבית. השאלה היא האם אתה סגור על ספורטיבי או שגם רכב יוקרה מהיר טוב לך?

בספוטיבי אלגנט יש לך גם את הגולף GTI. בספורטיבי יותר הארד קור יש את המגאן RS ואת הפוקוס ST.

ביוקרה מהיר יש גם את סידרה 2 של BMW שהיא ממש יפה וגם הג'ולייטה (אני יודע שאלפא לא נחשב יוקרה אבל היא יפה, מאובזרת וזריזה מאוד).

פורסם (נערך)

רכב יוקרה מהיר גם טוב. ובקשר לתגובות:

גולף GTI דומה מידי לגולף וזה לא טוב מבחינתי, המגאן והפוקוס אין בהם יוקרה בכלל הם ספורט נטו, במוו סדרה 2 רכב מעולה אבל בגרסת ביזנס שאותה אני יכול לקנות היא מציעה אבזור לא מספק והלוקצ'ורי יקר לי מידי, הג'ולייטה רכב מעולה אבל זה דגם שרץ כבר כמה שנים ואני רוצה משהו חדש יותר.

עריכה אחרונה על ידי CarAddict
פורסם
מרצדס A קלאס?

נסעתי על ה a class 180 ו a class 200 וזה פשוט הייתה אחת האכזבות זה פשוט לא מרצדס נסיעה על גולף מרגישה יותר טוב והמסך נראה כאילו שכחו לשים אותו אז הדביקו ברגע האחרון.

על ה a 45 אני בטוח שזה סיפור אחר אבל זה מעבר לתקציב בהרבה.

פורסם

אם אתה מעוניין ברכב ספורטיבי- גולף gri, מגאן rs ופוקוס st יתנו מענה.

קח בחשבון גם את האוקטביה rs ואת הוולוו s60. ייתכן וב.מ.וו סדרה 3 גם תיכנס לתקציב.

פורסם
רכב יוקרה מהיר גם טוב. ובקשר לתגובות:

גולף GTI דומה מידי לגולף וזה לא טוב מבחינתי, המגאן והפוקוס אין בהם יוקרה בכלל הם ספורט נטו, במוו סדרה 2 רכב מעולה אבל בגרסת ביזנס שאותה אני יכול לקנות היא מציעה אבזור לא מספק והלוקצ'ורי יקר לי מידי, הג'ולייטה רכב מעולה אבל זה דגם שרץ כבר כמה שנים ואני רוצה משהו חדש יותר.

מה עם אינפיניטי Q50 עם מנוע 2000 או השברולט מאליבו?

פורסם
נסעתי על ה a class 180 ו a class 200 וזה פשוט הייתה אחת האכזבות זה פשוט לא מרצדס נסיעה על גולף מרגישה יותר טוב והמסך נראה כאילו שכחו לשים אותו אז הדביקו ברגע האחרון.

על ה a 45 אני בטוח שזה סיפור אחר אבל זה מעבר לתקציב בהרבה.

בתור בעלים של A45 אני יכול להסכים איתך שה A180 וה A200 לא שוות את הכסף אלא אם כן הסמל חשוב אבל גם ה A45, חוץ מביצועים, לא שווה את המאמץ.

פורסם

בן 23 עם 250K, מגניב. נראה לי שאנחנו צריכים עצות ממך, לא ההיפך. כל הכבוד!

בכל אופן, תכניס למשוואה וולוו V40T5R.

אישית, עם הנתונים שלך, הייתי בודק את ה BRZ.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)
בתור בעלים של A45 אני יכול להסכים איתך שה A180 וה A200 לא שוות את הכסף אלא אם כן הסמל חשוב אבל גם ה A45, חוץ מביצועים, לא שווה את המאמץ.

חשבת להחליף ל audi rs3 שתגיע בקרוב? נראה רכב מדהים!!!!!

ובקשר לאינפיניטי כנראה לא הבהרתי את עצמי מספיק טוב, אני לא מחפש רכב 4 או 5 דלתות(גדול לי מידי כרגע) 3 דלתות מקסימום אין לי בעיה עם רכבי קבריולה גם.

פג'ו RCZ הייתה יכולה להיות אופציה מעולה אם רק הפרונט לא היה כזה מכוער לטעמי.

סובארו BRZ - לאחר קריאת השרשור שהציעו אותה היא ירדה מהפרק עקב:

"הרכב לא "מפנק" כמו רכבים אחרים בסכומים דומים.. תוכל למצוא רכבים מאובזרים יותר בשביל הכסף שלך.

אם אתה מחפש רכב סופר מהיר, עדיף שתבדוק אלטרנטיבות אחרות. בעדיפות למנועי טורבו.. רוב האנשים מעדיפים את הריגוש של בעיטת כוח מתפרץ וברכב הזה בניית הכוח היא לינארית."

עריכה אחרונה על ידי CarAddict

• תוכן חדש...