Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

לאחרונה אני מתחיל לשמוע רעש של עצם זר שתקוע לי איפשהו במזגן,איך אני יכול להוציא אותו מבלי לגשת לבעל מקצוע ?

יש לי מאזדה 2 (רוב הסיכויים שנכנסו לי לשם עלים)

עריכה אחרונה על ידי kfirg
פורסם

קודם פרק המסנן וראה שלא תפוס שם משהו (אם יש מסנן , כבר היו כמה חבר'ה פה ללא מסנן שנשאבו להם שקיות למפוח ).

פורסם (נערך)

הייתה לי מאזדה 2 שנכנס למפוח עלה שגרם לרעש בדומה לצירצור, הרעש התחזק ככל שהפעלתי את המאוורר על עוצמה גבוהה יותר. פירקתי את הפלסטיקים וחשפתי את המפוח, לא הצלחתי לפרק אותו אז פשוט הכנסתי צינורית דקה והזזתי את העלה עד שהוא יצא. הבעיה נפתרה.

עריכה: בסרטון שצירפת הוא מחליף את הפילטר של המזגן, זו כנראה לא הבעיה שלך. אם הרעש מתגבר ככל שאתה מגביר את עוצמת המאוורר יש לך עצם זר במפוח. אתה צריך לפרק את תא הכפפות כדי להגיע למפוח.

עריכה אחרונה על ידי adidas1

פורסם

adidas1 תודה רבה על התשובה,

יש סרטון כלשהו שמראה איך להגיע למפוח במאזדה 2 ?

וכן,ככל שאני מגביר את עוצמת האוורור ככה יש יותר רעש.

פורסם

היום יצא לי לנקות את המסנן כמו בסרטון והיו בו מלא עלים,ניקיתי והחזרתי למקום אך הרעש עדיין נותר.

איך אני מגיע למפוח במאזדה 2?

• תוכן חדש...