Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קודם כל אציין שקראתי לא מעט שרשורים בפורום וביקורות ועדיין איני מצליח להגיע להחלטה.

מדובר על רכב מסוג קיה פורטה ומידת הצמיגים לפי רשיון הרכב היא 195/65/15 קוד מהירות 91H.

מראש אני מציין שהרכב עובר נסועה שנתית גבוהה, כ-32,000-35,000 ק"מ.

הדרישות שלי מהצמיג הן: אחיזה טובה בכביש יבש ורטוב, רמת רעש נמוכה עד כמה שאפשר, נוחות נהיגה ובלאי נמוך.

ראיתי את ההמלצות לגבי ה-FALKON ZE 914/912 וה-TOYO CF2.

אני צריך להחליף 4 צמיגים ואני והתקציב עומד על כ-350 ש"ח לצמיג.

מה הן ההמלצות שלכם לפי הדרישות שלי?

תודה רבה מראש על העזרה.

פורסם

שים לב לקוד המהירות והעומס ברישיון. בכל מקרה תוכל לקבל סדר גודל מחירים פה- http://tires.yad2.co.il/%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%90%D7%AA-%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%99-%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92-%D7%9C%D7%A4%D7%99-%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%95%D7%AA-%D7%94%D7%A6%D7%9E%D7%99%D7%92?diameterID=5&aspectRatioID=15&widthID=17&tireTypeID=-1&areaID=-1

אפילו מישלין נכנס לך בתקציב.

how it's like to drive :twisted:

פורסם

בוקר טוב,

ה-Toyo CF2 עונה לכל הדרישות שלך אך חורג ב-15 ש"ח מהתקציב.

תוכל למצוא אותו באתר טייר קלאב בעלות של 365 ש"ח הכוללים הכל - מע"מ, איזון והתקנה.

בנוסף, על רביעיית צמיגים תקבל גם Dream Card בשווי 200 ש"ח מתנה.

המחיר והמבצע תקפים כמובן להזמנה באתר האינטרנט או במוקד הטלפוני.

נשמח לעמוד לרשותך פה בפורום או במוקד הטלפוני.

פורסם

Tire club תודה על התגובה והצעת המחיר אך את כל הפרטים הללו אפשר לקבל גם מהאתר שלכם.

רציתי לדעת מה עדיף מבין 2 הצמיגים שרשמתי בהתאם לצרכים שלי והאם יש המלצות נוספות.

פורסם
Tire club תודה על התגובה והצעת המחיר אך את כל הפרטים הללו אפשר לקבל גם מהאתר שלכם.

רציתי לדעת מה עדיף מבין 2 הצמיגים שרשמתי בהתאם לצרכים שלי והאם יש המלצות נוספות.

עניתי לך במפורש.

בוקר טוב,

ה-Toyo CF2 עונה לכל הדרישות שלך אך חורג ב-15 ש"ח מהתקציב.

תוכל למצוא אותו באתר טייר קלאב בעלות של 365 ש"ח הכוללים הכל - מע"מ, איזון והתקנה.

בנוסף, על רביעיית צמיגים תקבל גם Dream Card בשווי 200 ש"ח מתנה.

המחיר והמבצע תקפים כמובן להזמנה באתר האינטרנט או במוקד הטלפוני.

נשמח לעמוד לרשותך פה בפורום או במוקד הטלפוני.

ה-Toyo CF2 הינו צמיג טורינג רך ונוח, בעל אורך חיים גבוה, חסכוני בדלק ואוחז מעולה ברטוב.

דירוגיו לפי התיוג האירופאי - אחיזה ברטוב: B, צריכת דלק: C, רעש חיצוני: 70db.

אם תרצה, תוכל לראות פה ציונים שהצמיג קיבל גם בחו"ל.

את הפאלקן ZE912 הייתי מוריד מהרשימה מפני שאין בכלל מה להשוות בינו לבין ה-CF2 או לבין ה-ZE914 החדש והמשופר ממנו בהרבה בכל הנוגע לשחיקה, צריכת דלק ואחיזה.

אם יש לך עוד שאלות, אשמח לעזור.

פורסם

אוקיי מצטער שפספסתי את השורה שהדגשת.

בין הפאלקן לבין הטויו מה עדיף בשורה התחתונה?

איפה יש לכם סניפים בצפון באיזור כרמיאל?

פורסם

גם פאלקן וגם טויו, שניהם יצרנים יפנים מהשורה הראשונה.

ה-CF2 מיוצר ביפן ואילו ה-ZE914 מיוצר בתאילנד על מנת לחסוך בעלויות ולהציע מחיר אטרקטיבי יותר מהטויו.

בפועל, אין שום חשיבות לארץ היצור שהרי בקרת האיכות היא של פאלקן היפנית ואין הבדל בין צמיג מיפן לבין צמיג מתאילנד בהנחה ושניהם של פאלקן.

אם ארץ הייצור היא איזשהו "דיל ברייקר" מבחינתך - לך על הטויו.

אם לא - גם הפאלקן ZE914 הוא צמיג מעולה שחולק כמעט את אותם מאפיינים כמו ה-CF2.

הנה ציונים שקיבל הצמיג המדובר.

בנוגע לסניפים -

יש לנו סניף מול כרמיאל, בדיר אל אסד, צמיגיה שנקראת "הצמיג המעולה" ממש ברחוב הראשי.

הצמיגים נשלחים לשם תוך יום עסקים מרגע ההזמנה.

פורסם

תודה רבה על העזרה והמידע.

במידה ואחליט לרכוש דרכם אהיה בקשר.

קבלת השובר על סך 200 ש״ח מותנה בהזמנה אינטרנטית בלבד?

פורסם

בשמחה, שמחתי לעזור.

זה לא שובר אלא כרטיס גיפט קארד שנשלח אליך בדואר רשום.

ההטבה והמחירים באתר תקפים רק להזמנה דרך האתר או דרך המוקד הטלפוני.

• תוכן חדש...