Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע מתחמם בסיויק 99

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי הונדה סיויק 1600 אוטומט שנת99

הרכב נסע בערך 230 אלף קילומטר

המנוע מתחמם בנסיעה מעבר ל60 קילומטר בערך

החלפתי רדיאטור והבעיה לא נפתרה

אשמח לעזרה

תודה

פורסם

הונטות נכנסות לפעולה אבל עושות הפסקות קצרות אפילו שהמנוע עדיין חם אני לא יודע אם זה נורמלי

ואיך אני בודק את הטרמוסטט?

פורסם

אם הרכב אצלך הרבה זמן ומתחמם לעיתים לא הייתי חושב פעמיים ופונה למוסך לבדיקת טרמוסטט לבדוק אם תפוס או לא ובמיוחד עניין הונטות חשוב תבדוק תקינות בעזרת סורק תקלות .

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

האם ישנם תופעות שנילוות להיתחממות כגון גלישת מיים דרך מיכל העיבוי? צינורות רדיאטור מנופחים יותר מידי? או שההתחממות נראית רק על השעון? האם חובר סורק תקלות לבדוק את ההתחממות במיספרים ולא לפי מחוג?

פורסם
אין טרמוסטט .הורידו אותו.והונטות נכנסות לפעולה בזמן

מה עוד יכול להיות?

יכול להיות משאבת מים עם אימפלור אכול\מחליק מהציר שלו ויכול להיות שפשוט יש אוויר במערכת.

כמו שאמר מאור - האם יש תופעת ניפוח\בעבוע מתוך המיכל עיבוי או הרדיאטור?

יש איבוד מים?

תרמוסטט אתה תצטרך להחזיר לא כדאי לנסוע בלעדיו.

• תוכן חדש...