Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני לזוג פלוס 1

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו זוג עם ילד בדרך ומחפשים מכונית סופר מיני.

כרגע ההתלבטות העיקרית היא בין פורד פיאסטה, סקודה פאביה וסיאט איביזה.

נסיעת מבחן עשינו רק על הפיאסטה, הנסיעה הייתה טובה אבל איכשהו הרכב עצמו הרגיש קצת קלסטרופובי בפנים..

מה שהכי חשוב לנו זה שיהיה מקום בתא מטען (עגלת תינוק) ושהנסיעה תהיה חלקה (זה מה שמאוד אהבנו בפיאסטה).

יש למישהו המלצות/ חוסר המלצות על הדגמים האלה?

תודה רבה!

פורסם

חייב להיות חדש?

יכול להיות ידני?

מה התקציב?

סדר עדיפויות? (בטיחות/ מוניטין של אמינות/ צריכת דלק/ תא מטען/ מרווח פנימי/ נראות/ אבזור/ כח וכו')

בעיקרון, יש את היונדאי i20 שהיא רכב מצויין ואמין. גם די זריז יחסית. עגלת תינוק נכנסת שם. זו המלצה רק אם אתם לא נעולים על חדש מהחברה אלא יד שנייה.

יש גם את הפיג'ו 208 הידנית שאני אישית מאוד אהבתי בנסיעת מבחן, אבל לא שמתי לב לגודל תא המטען בהקשר של עגלת תינוק.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

תודה על התגובה!

אנחנו חושבים על רכב חדש אבל לא נעולים על זה ואוטומט.

התקציב בסביבות 95 אלף. מה שחשוב לנו זה תא מטען, נוחות נסיעה (בלי קפיצות) ובטיחות. אבזור ומראה פחות קריטי..

נבדוק את הi20. את הרנו והפז'ו אני פחות אוהבת אז לא בדקנו אותם.

פורסם

האיביזה תהיה קטנה מידי לדעתי (מבחינת תא מטען)

רנו ופיג'ו לא רלוונטי מבחינתכם אז גם ירדו

פיאסטה כנ"ל

משאיר לנו את הפאביה (סקודה), הג'אז (הונדה) וi20 (יונדאי)

את הג'אז יש להורים שלי, רכב מצויין אך יקר.

את הi20 יש לבת הזוג שלי ואני חושב שעדיף לרכוש אותו יד שנייה (יחסוך לכם המון כסף, ועדיין תקבלו רכב מעולה)

אם אתם בכל זאת מתעקשים על חדש אז יש את האופציה של רכישת חדש מליסינג 0 ק"מ:

http://motori.co.il/%D7%A8%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%9D_%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%99%D7%9D/%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99_I20/150

אלו בכל אופן הדגמים שאני מכיר, עוד מעט יגיבו אנשים עם ניסיון רחב יותר משלי ואולי יציעו אופציות נוספות שאני לא מכיר באופן אישי

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אני יכול להמליץ לכם על הפיאסטה. יש לה 7 כריות אוויר וגם אין לנו בעיה לנסוע עם תינוק וכלב וכל מה שצריך בתא המטען (עגלת בייבי ג'וגר+עריסה, תיקים וכו..) לכמה ימים בצפון. ואם מקפלים את הכיסא האחורי יש משטח הטענה מכובד שאני לוקח בו אופניים בצורה קבועה וגם מידי פעם כשצריך שידה וכו.

.Bikes inside a Ford Fiesta trunk.JPGford fiesta trunk stroller.JPG

פורסם

מעולה תודה!

עם עריסה אתה מתכוון שזה מה שמחברים לעגלה בשביל תינוקות קטנים? (אמבטיה)

פורסם

אם תיבה אוטומטית היא מאסט בשבילך- תתרחק מהפיאסטה, גיר בעייתי שלא יודעים לטפל בו עד עכשיו(לפחות מוסכי דלק מוטורס בארץ :|) - יש המון שרשורים על הגיר בפורום "רכב כללי" - תריץ חיפוש.

במחיר הזה כנראה שהאיביזה תהיה עדיפה. תא המטען שלה גדול משל הפיאסטה, אגב.

פורסם

כן הכוונה לאמבטיה.

אני לא ידע לגבי הגיר האוטומטי, כי יש לי ידני, אבל על כל התיבות עם המצמד הכפול יש גם ביקורות לא טובות, גם על זאת של האיביזה.

אני לא יודע כמה זה מייצג, כי יש לי חבר שכבר נוסע שנתיים עם איביזה אוטומטית בלי אף בעיה. אז מכמה הודעות בפורום לא הייתי רץ לגבש דעה מוצקה לגבי האיביזה וגם הפיאסטה.

פורסם

יש לי קיה ריו ידנית, יכול לומר עליה רק דברים טובים. מבחינת מקום היא מהגדולות בקטגוריה, לדעתי אפילו הגדולה שבהן (מבחינת בסיס גלגלים ותא מטען).

אוטומטית נמכרת ב93.5 יד2 0ק"מ.

• תוכן חדש...