Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

יומן מעקב - פיג'ו 3008 שנת 2011


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

  • תגובות 120
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כבר העלתי את זה בפני איש הדיאגנוסטיקה במוסך ליטל טלפונית. הבטיח לרדת לשורש הבעיה כשאגיע אליהם.

פורסם

לפני פתיחת מנוע לניקוי פיח יש שלב של החדרת ממיסים ואינפוזיה שאם הם לא אז עוברים לפתיחה וניקוי. בכל מקרה ניתן לדעת כמה פיח יש במנוע על ידי בדיקת שתן. סליחה , דגימת שמן שנשלחת למעבדה לצורך ניתוח.

  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

קצת עדכונים...

 

לוביסנקי אכן אישרו ניקוי פיח, שקצת מרחתי מבחינת זמנים - עד שנדלקה מנורת צ׳ק אינג׳ין והאוטו התחיל לקרטע.

אחר כבוד נגרר למוסך ליטל המעולים, שם אובחן כי גם משאבת הזרקה בלחץ גבוה סיימה חייה והוחלפה במסגרת האחריות.

 

למען האמת מתחילים הרהורי כפירה לגשת ולהחליף כבר עכשיו את הרכב במשהו אחר, שברשיון שלו לא כתוב thp.

בינתיים, רעידות הבוקר עוד נמשכות (לא מוצא זמן להחזיר את האוטו למוסך)...

 

אין לי אף טענה ללובינסקי שכן כל תקלה באוטו מתוקנת במיידי וכל בקשה מאושרת מייד, והצעה שלי (כן כן הצעה שלי) להשתתף בחלק מעלויות התיקון נדחית על הסף - השאלה היא מה יקרה רגע אחרי שתסתיים שנת האחריות?

 

בסה״כ - כ-4 אלף ק״מ שהאוטו אצלי, המשפחה ממשיכה להתאהב, האוטו נוח מאוד, נעים מאוד, נוסע לא רע (במיוחד אחרי ניקוי הפיח והחלפת המשאבה הוא מרגיש חזק יותר), סט הצמיגים שהוחלפו ע״י לובינסקי מאכזבים מאוד (2 סיניים ו2 איטלקיים). - אבל זה ניתן לטיפול בקלות.

אחרי סיבוב בספורטאז׳ ובקאפטיבה - יכול לומר בוודאות שה3008 מרגישה הרבה יותר הדוקה, מרווחת מבפנים, איכותית ונעימה. אומנם הקאפטיבה חזקה יותר אבל מרגישה כמו הג׳יפים הישנים שהקשר בין ההגה לגלגלים מקרי בהחלט.

 

עוד דבר קצת מעצבן ב-3008 הוא התנהגות הגיר בנסיעה עם מזגן - הגיר מרגיש שנוטה להשאר בתחום סל״ד נמוך במיוחד, מה שמקשה על האוטו להאיץ נורמלי - אולם העברת הגיר למצב ספורט והוא חוזר לטוס.

 

מבחינת עמידות תא נוסעים ואבזור - בינתיים הכל מתפקד כשורה, אין רעשים וקרקושים מיותרים, הריפוד הלבן/ אפור מתחיל להתלכלך ואני מנסה לחשוב איך לשמר אותו כמו שצריך, המסך העילי פשוט גאוני, כל כך נוח בנסיעות בינעירוניות, ששוכחים בכלל להסתכל על לוח השעונים הראשי.

האוטו אוחז לא רע, מפתיע מחדש בכל פעם כשמנסה לדחוק אותו לפינה. עקיפות ותאוצות ביניים קצת מאכזבות, אבל בהתחשב בנפח המנוע/ בהספק ובמשקל הרכב, בסה״כ האוטו די זריז.

 

תצרוכת דלק - כפי שציינתי בעבר, מאכזבת. כרגע הממוצע שלי שרובו עירוני והתניידות באיזור המרכז, עומדת על סביב ליטר ל-8 ק״מ, ובנסיעה בין עירונית מהירה, ע״פ מחשב רכב, ליטר ל-13 במהירות ממוצעת של 122 קמ״ש.

 

אם נושא האמינות לא היה כל כך מוטל בספק אני יכול לומר בוודאות שגם האוטו הבא יהיה 3008.

פורסם

בינתיים אצלנו גם צריכת דלק גבוהה ולפעמים הגיר קצת מתעצל להעביר הילוך.

מתחיל לתהות אם נפלתי על אקזמפלר טוב ומטופל או שאני פשוט פחות רגיש.

אם תרצה להפגש ו"להשוות" התנהגויות בין הרכבים אשמח.

פורסם

גם לי היה פיח בראש מנוע, רעידות בהנעה קרה וכו'.

מפתיע, לובינסקי לא רצו לקחת אחריות מלאה, וגם עכשיו אחרי התיקון עדיין יש לי ריב איתם,

לקחו אצלך אחריות מלאה על התיקון?

Peugeot  5008 2023 

פורסם
בינתיים אצלנו גם צריכת דלק גבוהה ולפעמים הגיר קצת מתעצל להעביר הילוך.

מתחיל לתהות אם נפלתי על אקזמפלר טוב ומטופל או שאני פשוט פחות רגיש.

אם תרצה להפגש ו"להשוות" התנהגויות בין הרכבים אשמח.

 

אני גם אשמח מאוד... תמיד עניין אותי להרגיש איך רכבים אחרים עם אותו מנוע מתנהגים.

אני מפתח תקווה - תגיד מתי ונפגש.

פורסם
גם לי היה פיח בראש מנוע, רעידות בהנעה קרה וכו'.

מפתיע, לובינסקי לא רצו לקחת אחריות מלאה, וגם עכשיו אחרי התיקון עדיין יש לי ריב איתם,

לקחו אצלך אחריות מלאה על התיקון?

 

כיוון שהאוטו נרכש מלובינסקי עם אחריות לשנה - הם לקחו אחריות מלאה על התיקון, כולל משאבת ההזרקה. העניין הוא שאני עדיין חווה את הרעידות בבוקר. כנראה שאין מנוס מלפנות עוד בוקר ולקחת את הרכב חזרה למוסך לבדיקה נוספת.

בינתיים הם תיקנו על חשבונם:

מתג בלם ים חשמלי

ניקוז ומילוי גז למזגן

ניקוי פיח

החלפת משאבת הזרקה

ועדכוני תוכנה

 

מפחיד הרגע בו תגמר האחריות ואצטרך להתמודד לבד עם העלויות של התיקונים.

פורסם

לי היו רעידות, כיבוי רכב בהנעה קרה ונורת check engine.

ניקוי פיח והחלפת טרמוסטט פתרו את התקלה.

ולובינסקי לקחו אחריות על החלפים של הניקוי בלבד.

כמו שציינתי עדיין אני בריב איתם לגבי שאר הדברים.

ברכב יש 47K ק"מ.

Peugeot  5008 2023 

פורסם (נערך)

טמוסטט זה סיפור של 1200 שח כולל העבודה. אין לו קשר לרעידות. יודעים שהוא גמור כשמד הטמפרטורות משתגע. הטרמוסטט שורד כ 100K . אצלי מעולם לא רעד בבוקר. במנוע קר שומעים שהוא מתחיל ב 1100 סלד במקום ב 800 אבל זהו. מעולם לא ניקו פיח. מצד שני הוא לא מטופל בלובינסקי. פעם ב... מכניס לדלק "דבש" לניקוי ונוסע נסיעה ארוכה ומהירה. בכלל .. נסיעה לאילת יכולה לנקות את המנוע יופי... תן למנוע להרביץ. פנק אותו בהרודס .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מד טמפרטורה לא מראה סימנים מוזרים, נראה שטרמוסטט תקין. לגבי טיימינג, כנ״ל אין סימנים של עייפות או רעשים מיוחדים.

הדבר היחיד שאולי מעיד על חופש בטיימינג (ולא ממש בטוח בזה) - בלחיצה חזקה כשהאוטו בהילוך גבוה וסל״ד נמוך, יש רעש קצת משונה, יהיה נחמד לבדוק את זה ברכב אחר כדי לוודא.

בכלל התנהגות הגיר תחת עומס (מזגן דולק ביום חם) קצת מרגיזה - הסירוב להוריד הילוך והעיקשות להשאר בהילוך גבוה.

מקווה למצוא פתרון לרעידות בבוקר כיון שזה קצת מחמיר לאחרונה עד כדי גמגום בגלישה. (עוד לא הגעתי לכיבוי רכב)

פורסם (נערך)
אני גם אשמח מאוד... תמיד עניין אותי להרגיש איך רכבים אחרים עם אותו מנוע מתנהגים.

אני מפתח תקווה - תגיד מתי ונפגש.

אני מקרית אונו אז זה יהיה ממש פשוט.

פנוי כמעט כל ערב או שישבת.

אני לא מצליח לשלוח לך הודעה פרטית עם הנייד שלי...

עריכה אחרונה על ידי RonCX

×
×
  • תוכן חדש...