Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חישוב תכולת בית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקום אפשרות להזמין שמאי, אני יכול פחות או יותר לעשות הערכה של שווי מוצרים, השאלה לפי מה לתמחר אותם? מחיר כיד2, מחיר כיום (לא תמיד רלוונטי לחלק מהמוצרים) כחדש, מחיר עלות ?

מלבד המוצרים ה'כבדים' מה עוד מכניסים? תכשיטים וכו'?

פורסם

תתמכר לפי מה מחיר שטוב לך. אין טעם לשלם פרמיה מיותרת אבל אין גם טעם להיות בתת ביטוח. אני תמיד רב עם השמאים ומקטין ערכים כי הם נוטים להגזים ובכך לפנח פנסיה. יחד עם זאת היה לי סרט של טענת תת ביטוח בשעון שהיה מבוטח כנד כל הסיכונים וקיבל מכה כתוצאה מנפילה שלי מחוץ לבית. שילמו, אבל פחות מהערך המבוטח.

פורסם

לפי חדש, אם אם חלילה התכוטלה תישרף, אתה תקנה חדש.

והדברים האלה שאתה חושב שהם היקרים כמו מכונת כביסה או טלוויזיה, הם הזולים. הבגדים שלך הם היקרים. תעשה חשבון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לשמאי יש טבלאות לפיהן הוא מחשב את ערך החפצים. את הדברים היקרים (כמו שכתב TD5 - הבגדים וכל מיני חפצים קטנים שנמצאים במספרים גדולים) הם מעריכים בצורה גסה מאד לפי סטנדרטים ואולי לפי מבט על חדר הארונות.

אל תופתע אם תגלה שתכולת דירה קטנה מצטברת לרבע ואף חצי מיליון ש"ח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...