Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי אמר דריפט ולא קיבל?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

סרטון קצר שבו נהגתי במכונת דריפטים של חבר.

בתור אחד שהיה רגיל להדריפט עם מיאטה- מדובר במשהו שונה לחלוטין שדורש הרבה יותר דיוק ועדינות. הדיפרנציאל נעול, וכל הפנייה של ההגה, גם הקטנה ביותר מוציאה את הזנב לטיול.

תהנו!

https://vimeo.com/125124835

עריכה אחרונה על ידי AvielT
  • אחראי פורום
פורסם

יפה. זה תחום שאני מת ללמוד.

איזה מנוע יש בבמוו הזו?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

נראת חוויה נדירה! אם אני מזהה היא של איגור "הארוך"? :wink:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
שליטה יפה.

אני מאוד רוצה להתאמן על דריפטים אבל לצערי אין לי מקום מסודר לעשות את זה.

מה.

ממך לא ציפיתי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

יש לי שאלה,נגיד ומצאתי מגרש חנייה שריק ממכוניות ואנשים כמעט בכל שעות היממה,ואני מחליט להשתעשע שם קצת עם הרכב,מה אומר החוק לגבי זה?

פורסם

"נהיגה בקלות ראש".

מה גם שלהשתעשע לבד יהיה לך קצת קשה - שליטה ברכב במצב הזה דורשת ידע ומיומנות שיש לרכוש באימון מסודר.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לצערי, אני מנוע מלפרט עוד על הרכב. רציתי להעלות את הסרטון המלא, אך הוא ארוך מידי בשביל להעלות אותו לפה והוא כולל מספר ספינים לא מבוטל של עבדכם הנאמן. רכבים שבנויים לעשות אך ורק דריפטים דורשים מיומנות גבוהה יותר מאשר מה שאני הייתי רגיל אליו- מאזדה מיאטה שאיתה הייתי מדריפט באופן קבוע, פשוט מדובר ברכבים שונים לחלוטין.

פורסם

אמנם לדיפ' נעול יש השפעה, אבל למיאטה (לפחות רובן) יש LSD והתוצאה לא רחוקה. בנוסף, יש הבדל ע-נ-ק ביכולת היציאה והשמירה על הדריפט בהתאם לגודל וסוג הצמיגים. עם NC, למשל, צמיגי 17 אינץ' לא יאפשרו לך לעשות דריפט נורמלי גם אם תרצה (זה יהיה פשוט מלחמה עם הרכב), אבל עם צמיגי 16 אינץ' לא אוחזים אין שום בעיה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

למיאטה NC יש דיפ׳ מוגבל החלקה, נכון, וגם עם צמיגי 16, זה לא מתקרב למה שהבימר הזאת יכולה לעשות עם הנהג הנכון. המיאטה קלה לשליטה בהרבה, והיכולת שלה להחזיק דריפט לא גבוהה במיוחד ויש צורך לשמור תמיד על טווח סל״ד גבוהה בשביל להחזיק דריפטים לאורך זמן. לצורך העניין, מיאטה לא עושה דריפטים בהילוך שלישי ולא משנה מה תעשה, הבימר מחזיקה דריפטים בשלישי במהירויות גבוהות בהרבה משל המיאטה.

פורסם
מה.

ממך לא ציפיתי.

למה?

יש הבדל ענק בין נהיגה טכנית מדוייקת לבין דריפטים.

כדי להתאמן בדריפטים אתה צריך מקום מסודר ורצוי גדול כדי שיהיה מרווח בטחון (על אחת כמה שמדובר ברכב גדול, כבד וחזק מאוד).

בקיצור, הלוואי והיה לי איפה להתאמן.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...