Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מטהר אויר תרסיס של CHEMICAL GUYS ריח עור , חשבתי וטעיתי שיהיה ריח עור יוקרתי .

ריססתי בכל חלל הרכב ובעיקר על השטיחים , האוטו מריח כמו סנדלריה א ס ו ן !

הערב נסעתי מסביב לשכונה עם חלונות פתוחים ושהגעתי הביתה ריססתי חצי בקבוק הוגו בוס לגבר לנרטל קצת את הריח .

מה עושים ? לזרוק את השטיחים ולקנות חדשים ?

פורסם

שמע קודם כל אומר משהו אחד לפני...

"

ריססתי בכל חלל הרכב ובעיקר על השטיחים , האוטו מריח כמו סנדלריה א ס ו ן !"

חחחחח!! הרגת אותי עם השורה הזו

שנית, אני גם לא התלהבתי מהריח שלו ממש, הוא קצת מוזר, אבל לא השפרצתי ברכב.

פעם אחרונה הוצאתי את השטיחים שטפתי במים זורמים עם סבון, יצא משם ים סבון וריח של STRIPPER.

קנה את הריחן של הסטריפר ולאחר שאתה שוטף את השטיחים רסס אותו בזה.

או - במבשים בדים של בגדים בדרך כלל.

נ.ב עריכה - רואה שכתבת שזרקת, חבל לדעתי שטוף אותם!

Opel Adam S 2017

פורסם

זרקת את השטיחים?!? מקורים של הרכב? או שקל וחצי?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

סט של 100 ש"ח שיושבים על המקוריים של הרכב , מתעניין בריח ה STRIPPER, אבל הפעם למדתי לקח, אסע לחולון

לאוטוסטור , ואריח את הSTRIPPER לפני ,שכן אני לא רוצה שהרכב יריח כמו זונו...

אגב ריססתי המון , עוד טעות שעשיתי הבוקר שטפתי את הרכב ומרחתי עליו FINAL TOUCH , מאוד מרוצה מהתוצאה ,רק לא לקחתי בחשבון את האובך החול והגשם שצפוי לרדת.

אגב מישהו יודע אחרי שימוש ב תכשיר FINAL TOUCH השטיפה הבאה רק עם מיים או ניתן להשתמש בשמפו ?

פורסם

כל שטיפה זה עם שמפו, אין סוד קסמים של מים שמורידים את כל הלכלוך והרכב נשאר נקי..

אחרי האובך שטוף את הרכב כמו שצריך

Opel Adam S 2017

פורסם

יכול להיות שבנוסף לכמות החומר, הרכב עמד במקום חם?

לריחות שכאלה יש נטייה להסריח תחת עומס החום..

הסטריפר אגב, כמו שאר הריחות המתוקים עלול לעשות את אותו אפקט, לכן אני אוהב להצמד לניחוחות קרים מאשר פירות ודברים מתוקים.

אם תרצה לנסות, יש לי את הווניל של cg עבור התקופות הקרות.

M-TECH E46

פורסם

אין צורך להיבהל, הריחות הספציפים האלה של CG יהיו הרבה הרבה פחות מורגשים אחרי שבוע לערך ולא משנה איך ובאיזה צורה תיישם אותם,האמן לי-מנסיון. לגבי ריח הסנדלריה-זה ריח של עור לא?

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם

אם אני לא טועה, למישהו פה פעם היתה בעיה דומה.

הפתרון שהוצע היה לפזר מעט פחם ברכב - סופח את הריח הרע.

פורסם

תודה לכל העוזרים ,

פחם , אין לי בהישג יד , זרקתי את כל השטיחים לפח זבל , ריססתי הרבה אליהם , נהיה ריח עור אבל חריף ממש כמו מפעל

פשוט ריח רעעע , ריססתי המון בושם אמיתי של הוגו בוס , מקווה שכמו שאתם אומרים אחרי שבוע לא יהיה ריח ,

זרקתי את התרסיס CHEMICAL GUYS LEATHER SCENT החדש לחלוטין לפח ֱ

פורסם

חבל שזרקת, אני בטוח שמישהו היה מוכן לאמץ אותו (יש שרשור לכך), הן בחינם והן בתשלום סמלי - לפחות תצמצם את הנזקים שלך.

אם יש לך סבלנות, תבצע ניקוי עם APC על המשטחים השונים ברכב (ריפודים, דיפונים, שטיחים וכו') זה יוכל להאיץ את תהליך ההתנדפות.

M-TECH E46

פורסם

ריססתי רק על השטיחים ,איזה טעות לא חשבתי שיהיה כל כך רע .

אם הייתי יודע שיש שרשור בכיף הייתי נותן למישהו חינם , אבל מאוחר מידי.

• תוכן חדש...