Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה מגעילה שעשיתי :\

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תפסיקו להצתדק כל הזמן

אז מה אז הבחור רצה לעשות קצת כיף.

נכון זהוא כביש ציבורי אבל אני לא חושב שהוא היה מתפרע אם הייתה שם אפילו עוד מכונית אחת שחונה בצד

אז הוא עשה קצת כיף ויצא בנזק קל מזה (למזלו) אבל העיקר שהוא עשה את זה בכביש מבודד יחסית ולא סתם התחיל להתפרע בכביש כמו רוב הצעירים בימנו שחושבים שהם שומכאר

בקיצור אני לא מצדיק אותו אבל גם אין מקום לכעס רק צריך לבדוק שכל עוד שאין סיכון חיי אדם או רכוש ציבורי לפי דעתי אני לא חושב שהוא עשה מעשה חמור אם כי עדיף לעשות את זה במגרשי חניה גדולים ומבודדים שאין בהם עוד כלי רכב

אבל איך אומרים: מי שלא טועה לא לומד (ומי שלא לומד הוא חמור)

אז זהו שפה אתם טועים !!!

באותה מידה שהוא לא התכוון לפגוע במדרכה אלא התכוון להישאר על הכביש,

הוא גם לא התכוון לפגוע באף אחד, אבל ...

בפועל הוא פגע במדרכה, ובאותה מידה יכל לפגוע ברכב/ג'יפ/טרקטורון/רוכב אופניים, שהוא לא ראה - ולא חסרים שם כאלו שצצים משום מקום !

אז זה שמסתכלים ונזהרים, לא תמיד מספיק.

אם הוא היה יודע לנהוג ולשלוט ברכב, לא הייתי אומר מילה על זה שזה כביש ציבורי, משום שהצירוף של נהג ששולט ברכב + זהירות + כביש מבודד = הוא באמת המקסימום שניתן למצא בארץ היום.

אבל הוא לא שולט ברכב ולראיה התוצאות !!!

אז בבקשה, נא לא לגונן על נהגים שלא שולטים ברכב ומרשים לעצמם לעשות שטויות !

אגב, שימו לב מי מגן על השטויות הללו ..

דני G.

פורסם

מענין אם הכביש החדש עם האגרה יש בו מצלמות אני מת לבדוק כמה סוגר האוטו שלי...

NEON שנת 97

בלי שטיות בלי משחקים פשוט לנהוג בה...

ב.מ.וו מכונת הנהיגה האולטימטיבית...

פורסם

הבנאדם בא ברוח טובה והבין את הטעות שלו. הוא כתב בצורה ברורה ואפשר להבין שהבחור מתחרט על מעשיו ומבין את הנזק והטעות שעשה.

הדבר האחרון שהוא צריך, ולא רק מפני שזה מיותר לחלוטין, זה ניסיון לחנך אותו. הוא הבין את זה לבד וכך צריך להתחיל לעשות לו נו נו נו זה ממש לא במקום.

יש אנשים שלא בטוח שהם הבינו מה הם עשו ואז צריך להעיר, פה זה לא ממש במקום.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
הבנאדם בא ברוח טובה והבין את הטעות שלו. הוא כתב בצורה ברורה ואפשר להבין שהבחור מתחרט על מעשיו ומבין את הנזק והטעות שעשה.

הדבר האחרון שהוא צריך, ולא רק מפני שזה מיותר לחלוטין, זה ניסיון לחנך אותו. הוא הבין את זה לבד וכך צריך להתחיל לעשות לו נו נו נו זה ממש לא במקום.

יש אנשים שלא בטוח שהם הבינו מה הם עשו ואז צריך להעיר, פה זה לא ממש במקום.

ראלימן

זה מה שאמרתי רק חבל שאנשים אחרים לא מוכנים להבין את זה..

בכל אופן תודה על התמיכה

• תוכן חדש...