Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע אם הכי נכון אבל זה מה שאני עושה , תוצאות מצויינות .

התזת APC מדולל 1:8 בכמות נדיבה , שפשוף נמרץ בעזרת מברשת נעליים (נוצר כמו קצץ לבן עדין על הבד) , שאיבה בעזרת שואב אבק רטוב .

COCOdetailing

פורסם
לא יודע אם הכי נכון אבל זה מה שאני עושה , תוצאות מצויינות .

התזת APC מדולל 1:8 בכמות נדיבה , שפשוף נמרץ בעזרת מברשת נעליים (נוצר כמו קצץ לבן עדין על הבד) , שאיבה בעזרת שואב אבק רטוב .

מסכים לחלוטין, רק שאני חושב שכדאי לפני השימוש ב-APC גם להעביר שואב אבק בעוצמה טובה באזור שרוצים לנקות, אחרת, אם יש הרבה אבק זה יכול להפריע לתהליך הניקוי.

פורסם
מסכים לחלוטין' date=' רק שאני חושב שכדאי לפני השימוש ב-APC גם להעביר שואב אבק בעוצמה טובה באזור שרוצים לנקות, אחרת, אם יש הרבה אבק זה יכול להפריע לתהליך הניקוי.[/quote']

נכון , שכחתי לציין זאת.

kfirg - אני לא מכיר את הAPC של CG אני משתמש בגלון של מגווירס , מאמין שזה חומרים זהים . מומלץ לדלל . הדילול הוא יחס אז איך שתבחר אם זה לפי פקק מסויים אז נאמר פקק אחד של חומר ועוד 8 פקקים של מים ככה לפי כל אמת מידה.

לגבי השואב אבק התחליף הוא קצת לא נוח אבל הוא כזה : אחרי השפשוף פשוט לנגב כמה שיותר עם מטלית מיקרופייבר ואחר כך להשאיר חלונות פתוחים לאורר את הרכב בשמש .

COCOdetailing

פורסם

8 פקקים של מים + פקק אחד של חומר זה לא מעט מידיי מבחינת כמות לשטוף את כל המושבים באוטו ?

מנגד 8 כוסות של מים + כוס אחת של חומר זה יותר מידיי מבחינת כמות - זה יגמור לי כמעט חצי בקבוק של APC.

פורסם

kfirg - שלא תחשוב חלילה שאני מזלזל באינטיליגנציה שלך - הדילול הוא יחסי , זאת אומרת שלדוגמא חצי כוס חומר ועליה עוד 8 חצאי כוסות מים יתנו את אותו יחס דילול כמו של כוס ל8 כוסות או לחילופין פקק ל8 פקקים .

מקווה שהבנת את הנקודה.

COCOdetailing

פורסם
kfirg - שלא תחשוב חלילה שאני מזלזל באינטיליגנציה שלך - הדילול הוא יחסי , זאת אומרת שלדוגמא חצי כוס חומר ועליה עוד 8 חצאי כוסות מים יתנו את אותו יחס דילול כמו של כוס ל8 כוסות או לחילופין פקק ל8 פקקים .

מקווה שהבנת את הנקודה.

הוא התכוון שיהיו הבדלים בכמויות בין כוס לפקק.

פורסם

כמו שאדם ציין,את היחסי דילול הבנתי,מה שמשנה לי זו הכמות של הנוזל עצמו.

במידה ולא אדלל את החומר זה עלול לעשות נזק ?

פורסם

אז שיהיה קצת יותר חומר מדולל מה זה משנה?

כל apc שונה בריכוז שלו יכול להיות שגם אם לא תדלל אותו זה בסדר. אני אישית משתמש בנוזל של שופרסל שהוא די מרוכז לכן חשוב לדלל אותו.

• תוכן חדש...