Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי השבוע פורד פיאסטה שנת 2000.

נסעתי איתה מבאר שבע לבית שמש והכל היה טוב ויפה.

בבית שמש התחילה לי נזילה של מי קירור.

ניגשתי לטיפול במוסך שם החליפו לי צינור שמגיע מהמיכל מי קירור למנוע והנזילה פסקה מעט אך חזרה שוב בקצב מועט יותר.

ככה יוצא שלפני שאני מתארגן לנסיעה אני צריך לבדוק שאכן יש לי מים במיכל ובכללי אני מסתובב עם מיכל מי קירור קבוע בבגז' בגלל זה.

מה אני יכול לעשות?

יכול להיות שהנזילה היא מהמשאבה עצמה גם?

מה לדעתכם יכולה להיות התקלה?

פורסם
קניתי השבוע פורד פיאסטה שנת 2000.

נסעתי איתה מבאר שבע לבית שמש והכל היה טוב ויפה.

בבית שמש התחילה לי נזילה של מי קירור.

ניגשתי לטיפול במוסך שם החליפו לי צינור שמגיע מהמיכל מי קירור למנוע והנזילה פסקה מעט אך חזרה שוב בקצב מועט יותר.

ככה יוצא שלפני שאני מתארגן לנסיעה אני צריך לבדוק שאכן יש לי מים במיכל ובכללי אני מסתובב עם מיכל מי קירור קבוע בבגז' בגלל זה.

מה אני יכול לעשות?

יכול להיות שהנזילה היא מהמשאבה עצמה גם?

מה לדעתכם יכולה להיות התקלה?

המשאבה נמצאת באזור הזה מתחת למיכל נוזל קירור +- בצד של רצועת האביזרים.

אם הנזילה לא נפסקה אז או שהנזילה לא הייתה משם או שיש נזילה נוספת. צריך לבדוק יכול להיות מהמון מקומות נוספים.

לגבי אם אתה יכול לנסוע זה תלוי כמה הנזילה חמורה , מאיפה הנזילה , האם היא יכולה להחמיר שנייה ולגרום לנזילה מסיבית שלא תוכל לחוש בה בהמהלך נסיעה. מדובר בנסיעה קצרה או ארוכה?

בשורה תחתונה עדיף שתבדוק או תתקן בהקדם את הבעיה , משום שאם יש חוסר משמעותי בנוזל קירור

המנוע יכול להרס בקלות. כמו כן תמשיך לבדוק בתדירות גבוהה את נוזל הקירור עד לתיקון הבעיה.

• תוכן חדש...