Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף 2005 - דלת לא ננעלת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הדלת שמאחורי הנהג לא ננעלת! (ניסיתי גם בעזרת השלט וגם בעזרת הכפתור של הנהג שנועל את כל הדלתות).

יוצא שאני חונה את הרכב בלילה ואחת הדלתות פתוחה.

כמה שאלות:

1) מה הדרך הכי פשוטה ומהירה לנעול כרגע את הדלת? (לא אכפת לי שלא תעבוד, העיקר שתהיה נעולה)

2) בהמשך, איך כדאי לטפל בבעייה? לא רוצה מוסך מורשה. מעדיף להזמין חלקים מ ebay ולהתקין לבד, השאלה אם להזמין, או קודם לנסות לפרק את המנגנון ולראות אולי משהו השתחרר ואפשר לתקן לבד בלי להחליף את כל המנגנון.

תודה

פורסם (נערך)

1. נסה לנעול את כול הדלתות בעזרת המפתח מדלת צד הנהג. לא עבד עבור לסעיף 2.

2. בצד של הדלת (המשקוף) קיים גומי בצבע שחור עם חריץ המתאים למפתח ההתנעה. סובב אותו למצב נעילה ואז טרוק את הדלת. בהרבה מקרים הגומי כבר לא קיים אז תראה פתח שלתוכו ניתן להכניס את המפתח.

אם לא הבנת את סעיף מספר 2 צלם את הצד של הדלת ואני אנסה להסביר לך שוב.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

car.jpg

לנעול עם המפתח לא עזר. הדלת עדיין פתוחה.

את סעיף 2 לא הבנתי, לא מצאתי פלסטיק שמתחתיו יש מקום למפתח..

פורסם

צודק. מצאתי את הסוויטצ'. סובבתי אותו לכל כיוון אפשרי וניסיתי לנעול את הדלתות (עם המפתח וגם עם השלט) - הדלת עדיין לא ננעלת.

car1.jpgcar2.jpg

פורסם (נערך)

אח שלי...צלם את הצד המרוחק של הדלת או שתמתין בעוד שעה שעתיים אני ארד לרכב ואצלם לך. מה שסובבת זה מנגנון הגנה נגד פתיחה של הדלת מבפנים על ידי ילדים.

צריך להיות עוד 'כפתור' דומה.

סימנתי לך על התמונה שצירפת.

car1.jpg

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

תודה חברים! הבעייה נפתרה. לא היה סוויטצ' שאפשר להכניס בו מפתח ולסובב. אבל איפה שמרק10 סימן היה מין דבר אדום כזה בפנים, נתתי לו דחיפה קטנה ועכשיו הדלת עובדת מעולה. ננעלת ונפתחת בעזרת השלט.

תמונה מצורפת

car3.jpg

יש טעם בכל זאת להחליף מנגנון? קראתי איפשהו שאחרי שחיקה מרובה זה מגיע למצב שהדלת בכלל לא נפתחת ואז יותר מסובך להחליף מנעול

פורסם

יופי שהדלת נסגרת אבל לצערינו הבעיה לא נפתרת מעצמה והתקלה תחזור מעצמה.

אכן החלפת מנגנון הנעילה כרוכה בעבודה לא קטנה הדורשת הרבה סבלנות וניסיון. ברכבך יש צורך לפרק את הקליפה של הדלת (הצד החיצוני) לעומת גולף דור 4 שהפירוק נעשה מהצד הפנימי של הדלת.

המלצה שלי צור קשר עם מוסך רון.

פורסם

מנסיון מר עם רכבים דומים. יצא לי להזמין מאייביי ולהחליף 3 מנעולים בסיאט טולדו 2004 של ההורים שלי ו-2 מנעולים בסיאט קורדובה 2005 שלי. ההחלפה קצת מאתגרת אבל אם יש לך חוש טכני סביר, אתה תצליח.

כמובן שאם אתה לא מבין בזה כלום, עדיף לקפוץ לרון ולבקש שיחליפו לך כמו שמרק אמר.

אם אתה צריך לינק למוכר שממנו הזמנתי את המנעולים בזמנו (היה מוכר פולני ומוכר גרמני שמהם הזמנתי), אני אנסה למצוא לך מאוחר יותר.

בכל מקרה, במוסך מורשה ביקשו כ-900 ש"ח למנעול לא כולל עבודה, המנעולים שהזמנתי עלו בין 150 ל-200 ש"ח למנעול.

פורסם (נערך)

יש המון מוכרים ב ebay.de

שים לב שאם אתה מחפש - תחפש Türschloss LH (בתרגום ישיר: מנעול דלת - כאשר LH מסמל LINKS-שמאל, Hinten-אחור,אחורי) או פשוט: Türschloss Links hinten vw golf 2005, זה ימצא לך המון תוצאות.

כמה לינקים שאני מצאתי ונראים מתאימים:

http://www.ebay.de/itm/Tuerschloss-mit-Zentralverriegelung-SEAT-SKODA-VW-/261401203013?pt=LH_DefaultDomain_77&var=&hash=item3cdcb9d145

http://www.ebay.com/itm/Turschloss-LINKS-HINTEN-VW-Golf-V-5-03-mit-Zentralverriegelung-/261137684381?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item3ccd04d79d

המוכר הגרמני שהזמנתי ממנו(החנות שלו באייביי):

http://stores.ebay.com/autoteileokzam/

לינק ישירות לחלק של המנעולים בחנות שלו:

http://stores.ebay.com/Autoteile-Okzam/STELLMOTOR-TURSCHLOSS-/_i.html?_fsub=4202132011&_sid=66822621&_trksid=p4634.c0.m322

המוכר השני (הפולני) נראה שלא קיים יותר.

שים לב שגם אם רובם רושמים שהם לא שולחים לישראל, שווה לשלוח להם מייל ולשאול. לעיתים קרובות הם מוכנים לשלוח והמשלוח לא עולה הרבה. לפני שאתה מזמין - תוודא שוב מולם או מול המידע בדף שהמנעול אכן מתאים לדגם הספציפי שלך.

עריכה אחרונה על ידי Max_igo
  • תוכן חדש...