Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרייד אין לרכב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי טויוטה קורולה מודל 2008 GLI, על הכביש מאמצע 2007 ועם 84 אלף ק"מ.

אני מעוניין להחליף אותו ברכב משפחתי חדש או עד 3 שנים עם ק"מ נמוך. כרגע ממש פתוח - שוקל שוב טויוטה, סוזוקי קרוסאובר, יונדאי i30 או i35 וכו'.

האם יש אפשרות לעשות עסקת טרייד אין במקרה כזה? יש מקומות מומלצים?

הולך די קשה בלמכור ב-יד2. בעיקר אני רוצה לחסוך את הכאב ראש ולעשות הכל במכה. ברור לי שזה לא בחינם - אבל מה ההפרש הצפוי בעלויות לעומת למכור עצמאית ולמכור בנפרד?

תודה!

פורסם

לדעתי ככה או ככה לא יהיה פשוט למכור את הקורולה, מדובר בדגם הרובוטי שלציבור הישראלי יש קצת טראומה ממנו.

יש כאן משתמשים שטענו שהדגם דווקא זוכה לביקוש כמשפחתית זולה וחסכונית אז אולי שווה לנסות לפרסם ביד 2 וגם לתלות שלט על האוטו, אף פעם לא מזיק.

במגרשים אני מתאר לעצמי שינסו להוריד הרבה במחיר בגלל הגיר.

פורסם

לפי דעתי במגרשים ישר יחתכו. אבל אם תלך הפוך ותבוא בבקשה לרכוש אחת פתאום יראו לך באיזה עילוי מדובר...

תפרסם ביד 2 אם הרכב שמור, יש לו שוק מסויים שדווקא מחפש טויוטה בחצי כסף.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...