Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו חדשה 1.2 ב69999

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מקבלים עם האיביזה הידנית מולטימדיה?

המשך: אני מקווה שניתן לראות את התמונה.

המע" מציגה: תא מטען, דלתות ידית בלם ועוד... הצליל שלה פשוט מצויין, היא מתחברת מהר לכל פלאפון, וגם די מהירה. אצלי עברה עידכון עקב דחיית DISK ON KEY ב-USB {בלבד}.

לגבי המחירים: נבדקו בקפידה באתר הרשמי הרומני.

הקליאו באותה קונפיגורציה שמופיעה בישראל עולה שם 8400 יורו Clio

האיביזה עולה שם שוב עם אותו מפרט כמו בארץ: יורו Configuratorul SEAT 13650

אבל למרות זאת אפילו עם הפקעת המחיר "הקטנה" שיש כאן לרנו, היא עדיין עיסקה לא רעה בכלל.

אל תשכח: עיסקה לא רעה, היא לא עיסקה מצויינת! אבל בשבילנו כל הנחה מכל סוג שהיא =תוספת מבורכת.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ב 70 כמו שהמליץ yossiaviel

גם אני ממליץ על האיביזה, לא במקרה היום מישהו עצר אותי ברחוב ושאל אותי על האוטו!

לחובבי הצרפתיות, לדעתי כדאי לבדוק גם את הפגו 208 עכשיו גם היא במבצע עם מנוע והתנהגות ואולי עיצוב יותר טובים מהקליאו!

1.2 ידנית 82 כ"ס ב 70 אלף גם היא!!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

נהגתי בשניהם, ולא משנה איזה איבזור יהיה ברנו, האיביזה מרגישה יותר רכב.

ההבדל בביצועים שלהם בפועל משמעותי מאוד.

הייתי מעדיף את הרנו רק אם הייתי קונה רכב ליופי בחנייה.

לגביי הצריכת דלק גם באיביזה היא באיזור ה15.

פורסם (נערך)

לגבי המחירים: נבדקו בקפידה באתר הרשמי הרומני.

הקליאו באותה קונפיגורציה שמופיעה בישראל עולה שם 8400 יורו Clio

האיביזה עולה שם שוב עם אותו מפרט כמו בארץ: יורו Configuratorul SEAT 13650

דווקא באתר הרומני בחרת לבדוק מחירים?

המחיר שלהן באנגליה לדוגמא כמעט זהה בגרסאות האלא, ואגב גם פחות או יותר זהה למחיר שלהן בארץ (פה אפילו טיפה יותר זול).

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם (נערך)

אני לא כלכך מכיר את הגרסה החלשה הזו של הקליאו (הביצועים על הנייר נראים חלשים מאוד בלשון המעטה), אבל כן יצא לי לנהוג (לא הרבה אני מודה) באיביזה המדוברת וכרכב היא הרגישה לי מיושנת בהשוואה לקליאו (בכל זאת מדובר ברכב שעומד לפני החלפה).

בכלל חוות הדעת המקצועיות (לא שלי) לא עולות בקנה אחד עם ההמלצות שלכם פה על האיביזה (בהשוואה לקליאו), אז אני הייתי ממליץ לפותח השרשור לסמוך רק על עצמו (כל אחד מחפש משהו אחר), ולבצע נסיעה בשניהן לפני שיחליט.

עריכה אחרונה על ידי robertf
פורסם
דווקא באתר הרומני בחרת לבדוק מחירים?

המחיר שלהן באנגליה לדוגמא כמעט זהה בגרסאות האלא, ואגב גם פחות או יותר זהה למחיר שלהן בארץ (פה אפילו טיפה יותר זול).

ההבדלים בין הרכבים באנגליה לאלה שכאן, באיביזה, הם שהרכבים כולם שם נמכרים עם חישוקי מגנזיום, אך ללא ח"ח מאחור, ללא מראות חשמל, ללא מולטימדיה ועם עוד כמה חוסרים שוליים, ולכן לא ניתן היה להשוות לאנגליה. אבל עם נקזז את כל התוספות הללו עם האבזור ה"חסר" עדיין יש הבדל של כמעט 2000 פאונד.

המחירים ברומניה די דומים לאלה שברוב מדינות אירופה, {להוציא כמה חריגים}, ודווקא שם המפרט זהה לזה שאצלנו, וזאת הייתה הסיבה שבחרתי בה דווקא.

כשקניתי את האיביזה, הרנו עלתה 76000 שקל{"מבצע!"} והם לא הסכימו לרדת מה"עץ" ולא בשקל אחד אפילו. מאוד רציתי לקנות אותה, כי היא מכונית יפהפייה, אך לאחר נסיעת המבחן בשניהם, וויתרתי.

ב-70000 שקל, הרנו היא עסקה "בסדר", אך לא יותר מזה. לא צריך לרוץ להשתגע ולהידחף בתור כדי להזמין. את האיביזה החדשה עדיין לא הציגו, גם לא בתמונות ריגול אפילו, ואף אחד לא יודע מתי היא תצא בעולם, והכי חשוב, מתי היא תהיה אצלנו, ולבסוף מה יהיה מחירה. אני מאמין שזה ייקח לא מעט זמן.

פורסם

לא יודע לגבי נהיגה יותר מידי , אבל יצא לנהוג ממש מעט על הקליאו וגם על האיביזה.

האיביזה מרגישה מיושנת מבפנים לעומת הקליאו שנראית מודרנית וגם יפה מבפנים.

פורסם
לא יודע לגבי נהיגה יותר מידי , אבל יצא לנהוג ממש מעט על הקליאו וגם על האיביזה.

האיביזה מרגישה מיושנת מבפנים לעומת הקליאו שנראית מודרנית וגם יפה מבפנים.

הקליאו גם יפה וגם אופה?

בסגמנט העיצוב מבחוץ וגם מבפנים אין וויכוח בכלל. זו הסופרמיני הנבחרת.

בסעיף הביצועים והנוחות... לא הכל מושלם בחיים. גם רחוק מזה.

פורסם

אני לא יודע. אם תרשו לי להתעלם מהמנועים בשתי המכוניות (נהגתי בקליאו עם 0.9 ו-1.2 טורבו ובאיביזה רק ב-1.2 טורבו), הקליאו מרגישה הרבה יותר מודרנית ונעימה. האבזור שלה יותר איכותי (מע' מולטימדיה מקורית, שליטה מההגה, ריפוד עור על הגה, תאורת יום לד) והיא מרגישה איכותית יותר. האיביזה בגרסאות הפשוטות מרגישה קצת כמו חיקוי סיני של אוטו שהזמינו מאלי אקספרס. כל הפלסטיקים קשים וקודרים, הכל מינימליסטי ועני ועצוב. לא יודע, אני ממש העדפתי את הקליאו.

אבל בכל אופן, היום רוב, אם לא כל, הסופר מיני הידניות נמכרות במחירים סביב 70-75 אש"ח, כי הרבה מאוד מהן לפני החלפה או התחדשות (ג'אז, פאביה, קורסה, איביזה, 208, מאזדה 2 ובטח יש עוד איזה אחת או שתיים ששכחתי), כך שזה הופך להיות סוג של waiting game ואני מאמין שעוד לא מעט יבואניות יורידו את המחירים וישוו לרנו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מסכים עם קודמי. הקליאו מודרנית ובהחלט מרגישה איכותית יותר. האיביזה מיושנת ודי מאוסה.

פורסם
מסכים עם קודמי. הקליאו מודרנית ובהחלט מרגישה איכותית יותר. האיביזה מיושנת ודי מאוסה.

תמיד אותה שאלה נשאלת: במחיר של 70000 שקל, מה בוחרים?

יופי ועיצוב או תכונות דינמיות עדיפות?

פורסם

כול אחד והעדפות שלו,אני הייתי לוקח את הקליאו.

זה לא שהאיביזה רכב ספורטיבי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תמיד אותה שאלה נשאלת: במחיר של 70000 שקל, מה בוחרים?

יופי ועיצוב או תכונות דינמיות עדיפות?

אילו תכונות דינמיות יש לאיביזה בגרסתה הבסיסית?

פורסם
ברנו רעשי רוח חזקים.

צריך למשוך הילוכים כדי לשמור על מומנט.

מרגישים כל אבן על הכביש.

אז למה קנית אותה? :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...