Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו חדשה 1.2 ב69999

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחלה מחיר,יש גם את האחות דאציה סנדרו עם מנוע חזק יותר באותו מחיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לא ראיתי שרשור על כך.

מה דעתכם על המבצע הזה? יש משהו משתלם יותר בגזרה הזו?

כן. איביזה ידנית 1400. יותר כוח, יותר אבזור, ועם המנוע 1400 הוותיק והאמין. וגם המולטימדיה תואמת מקור, נשלטת מההגה.

מלבד העיצוב, הרנו נופלת ממנה כמעט בכל פרמטר.

פורסם

אחרית שנתיים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
כן. איביזה ידנית 1400. יותר כוח, יותר אבזור, ועם המנוע 1400 הוותיק והאמין. וגם המולטימדיה תואמת מקור, נשלטת מההגה.

הרנו עולה עליה בבטיחות (5/5 כוכבים במבחני הריסוק העדכניים, לא כמו האיביזה שנבחנה ב2008 עם 6 כריות אוויר ומשווקת בארץ עם 4 כריות אוויר), באבזור אני לא יודע בדיוק במה האיביזה עדיפה, מבחינת ביצועים אין ויכוח, אבל המנוע של רנו חסכוני יותר, לרנו יש 3 שנים אחריות ותחזוקה זולה וביטוח זול יותר.

באופן עקרוני זאת עסקה לא רעה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
הרנו עולה עליה בבטיחות (5/5 כוכבים במבחני הריסוק העדכניים, לא כמו האיביזה שנבחנה ב2008 עם 6 כריות אוויר ומשווקת בארץ עם 4 כריות אוויר), באבזור אני לא יודע בדיוק במה האיביזה עדיפה, מבחינת ביצועים אין ויכוח, אבל המנוע של רנו חסכוני יותר, לרנו יש 3 שנים אחריות ותחזוקה זולה וביטוח זול יותר.

באופן עקרוני זאת עסקה לא רעה.

הרנו עדיין משווקת עם 4 כריות אוויר בלבד.

באיביזה יש עדיין 4 חלונות חשמל, ולא 2 כמו בקליאו.

והם גם עולים ויורדים בנגיעה. כולל שליטה עליהם מהשלט.

נהגתי בשניהם ביום חם, והמזגן באיביזה עדיף משמעותית על זה שבקליאו.

לגבי חיסכון בדלק, דווקא כדי להשיג קצב התקדמות סביר, צריך למשוך הילוכים ברנו די הרבה, ומכאן שהיא עדיין לא תציג צריכת דלק טובה, אלה להיפך. כמובן שבאופן תיאורטי או בנסיעת "סבתא" על 90 קמ"ש, ללא מזגן, והרכב רק עם נהג בלבד, הרנו תהיה במעט חסכונית, אבל מי נוסע ככה היום?

לגבי האמינות, מדובר באחד המכלולים הוותיקים והאמינים שיש כיום באיביזה{ללא TSI וללא DSG}, ודווקא לרנו יש תדמית גרועה בנושא הזה, אצלנו.

הרנו ה-1.2 הידנית אנמית יותר מהפיאסטה שהייתה לי אפילו, וצריך לנהוג ברנו קודם, ולעבור לסיאט אחר-כך. אתה כבר שוכח את העיצוב המנצח של הרנו לאחר נהיגה של כמה מאות מטרים באיביזה. לגבי האחריות נכון היא שנתיים. אבל על הכל, וגם עם רצון טוב בשנה השלישית. ברנו למשל יש רכיבים{בודדים} עם אחריות לשנה בלבד:מצבר למשל...

לסיכומו של העניין, כל אחד רשאי לבחור מה שבא לו. בכל אופן אני כבר עשיתי את הבחירה שלי.

פורסם

הרנו משווקת עם 4 כריות אוויר וכך היא נבחנה במבחני הריסוק, מדובר בכריות אוויר וילון כפולות שמתנהגות כמו 6 כריות אוויר ולכן הציון במבחני הריסוק הוא 5 כוכבים.

יש לי כנראה ניסיון ארוך טווח יותר ממך עם המנוע הזה (50 אלף ק"מ), אני משיג קצב התקדמות סביר מאוד בלי למשוך יותר מדי, מעביר הילוכים בסביבות 3000-3200 סל"ד לרוב, וצריכת הדלק עומדת על 1:15 משולב בתמהיל של 50:50. מחוץ לעיר אין בעיה להשיג 1:17 ואם מתאמצים קצת לחסוך אז מגיעים ל1:18. פקקים ועומסי תנועה מחוץ לעיר יורידו את צריכת הדלק ל1:16, זה הנתון הכי "גרוע" שהשגתי.

מבחינת מנוע פיקס, אין לי שום תקלות, דווקא הD4F נחשב מנוע מאוד אמין.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מקבלים עם האיביזה הידנית מולטימדיה?

פורסם
מקבלים עם האיביזה הידנית מולטימדיה?

כן! זו:

IMG_0433.jpg

מלבד שליטה מלאה מההגה על הפונקציות שלה, היא מציגה נתונים רבים על הרכב עצמו. {דלתות פתוחות, מכסה מנוע,

• תוכן חדש...